Eramus on kõik olemas, nüüd oleks vaja ca 40m kaugusel asuvasse ehitusjärgus aiamajja vedada vesi, kanalisatsioon, elekter ja nõrkvool (side jms). Kas need võib ikka kõik ühte kanalisse ajada (vajaliku vahega muidugi)? Krunt asub Tallinnas Nõmmel, läbinisti liivapinnas, kraav enamjaolt kaevatud. Krundisisene kanalisatsioon paigaldati ca 3-4 aastat tagasi (d160mm, projekt olemas, vastu võetud). Tänu rohketele mändidele krundil ei saa trassi päris otse vedada, tuleb ca 3 kerget pööret teha. Kas keegi oskab aidata, kuidas ma peaksin selle kanalistasiooni kalde välja arvutama - Tallinna Vesi poolt väljastatud tingimustes öeldud, et paisutuskõrguseks tuleks lugeda piirkonnas tänava kanalisatsiooni kaevuluugi kõrgusmärk. Kust paganama kohast ma selle teada saan? Üritasin siin paarist firmast abi paluda, aga kõikjal järjekorrad nii pikad, et sel aastal ei pääse jutulegi, asi oleks vaja aga enne külmade tuekut ära lahendada. Äkki keegi oskab head nõu anda või on valmis koguni tööotsa vastu võtma?
silja.palk@mail.ee
Krundisisene kanal+vesi+elekter aiamajale
veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
Lugemata postitus Postitas silkin »
Kas sa saaksid mulle oma kontaktnr. saata silja.palk@mail.ee või helista 5288611
Mine “Veevarustus, kanalisatsioon, käimlad”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit