Betoontrepi katmine epoga.

aero
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Postitusi: 1933
Liitunud: 27 Mai 2010, 10:40
On tänanud: 78 korda
On tänatud: 77 korda

Re: Betoontrepi katmine epoga.

Lugemata postitus Postitas aero »

Igaks juhuks kinnitan, et ma ei ole käesolevas teemas süüdistanud kaaskasutajat Urmas funktsionaalse lugemisoskuse puudumises. Mulle väga sobib kui Urmas jätab oma suguelu puudutava info ehitusfoorumis edaspidi kajastamata. Kindlasti leiab selleks muid, sobivamaid väljundeid.

Minu "peate äkki veidike hoogu" postituse mõte oli selles, et isiklikku kasutuskogemuse puudumisel võiksid eelpool postitanud kodanikud tagasi tõmmata oletustega, millele ma ka otseselt viitasin (epo on libe ja niiskus poeb alla). Veelkord - minu trepp ei ole libe ja niiskus ei ole alla pugenud. Sama seis nende treppidega, kust ma selle mõtte sain. Olen viimistluse valikuga rahul. Ise seda tööd ette ei võtaks. Liiga lihtne pekki keerata, kui pole varem teinud ja vigade parandus (kui üldse!) on vähemalt suurusjärgu võrra keerulisem kui veepõhiste pahtlite-kruntide-värvidega toimetamisel.

Nõustun teemaalgatajaga. Teenusepakkujalt saad ilusad pildid ja roosilise info. Kui ka midagi on pekki läinud, ümber tehtud, vms riskid ... siis selles osas kipub neil haugi mälu olema. Objektiivse tagasiside saad varasematelt tellijatelt.
Vasta