Hull lugu!

veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
Külaline
külaline

Hull lugu!

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tahan jagada muret, et näiteks head torumeest pole kuigi raske leida. Meil väikelinnas on lausa häda. Mul oli vaja veemõõturit vahetada, panin siis kohalikus majavalitsuses aja kirja. Aga eelmisel õhtul vannituba küürides juhtus nii, et kraanikausil kukkus see äravoolutoru küljest. Lihtsalt nii, et kohe kui puutusin kukkus. Tulid siis hommikul mehed kohale. Hakkasid mõõturit vahetama, ise muudkui sõimates, et ei lähe näed, raisk ja nii edasi, mul jalaga kraanikauss, kuulsin kommentaari, et milleks seda jalga vaja, kogu aeg sõim ja kommentaarid. Kuulsin isegi, et no on sitahunnik. Vaat nii töötavad meie torumehed. Kurtsin siis seda muret ka, et toru kukkus ära, sellepeale kuulsin vastust, et siin tuleb kõik ümber ehitada. Et ma ei tea ja nii käis jutt kogu aeg. Töökäsule alla kirjutades nägin, et nende tund maksab 170. 00 eek. Ei kujuta ette, et selliseid mehi veel tööl hoitakse, täiendagu siis ennast või ma ei tea, mis nali see oli. Lõpptulemus oli see, et veemõõtur sai ikka vahetatud, aga see katkine toru jäi nii nagu oli. Selle parandasin ausalt ise õhtul ära, või no tegin nii, et vett läbi ei lase ja saan kraani kasutada. Nüüd hakkan vaatama, kuidas leida korralikke mehi, kes asja ka jagavad. Kõige naljakam oli veel see, et küsiti, et kes selle karaanikausi pani paika, ise nad panid kolm aastat tagasi, aga eitasid. Sain vähemalt oma viha välja elada, pidin küll kaebama nende peale, aga süda ei luba, mulle pole pealekaebamine kunagi istunud,selline oli siis kraanide parandus. Jube, oma elamisse neid mehi enam ei lase, ennem juhtugu või veeuputus tõesti. Olid sellised vanad kõbid, üks oli kõva ülekaaluline, sõimas kogu aeg, et kitsas ja ei näe ja kõik hädad olid.
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

Oi oi, siis on küll väga pahasti, kohe väga pahasti.
See et oli ülekaaluline on ka väga paha.
Loodame et saad ikka asjast kuidagi üle.
Ehk teinekord trehvavad toredamad mehed :P
tcumen
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas tcumen »

Aga Sa anna siinsamas teada nende to(ü)ru(a)jüride nimed, kes Sul seal lamenti korraldasid.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

nimesid ma teada ei anna, aga ma olen ammu asjast üle saanud, ise parandasin selle toru ära esialgu. Sellised sossepad ei väärigi kauaaegaset vihastamist, eks ma ise olen süüdi, et nad kutsusin, enne juba oli teada, et nad on sellised. ülelaalulisust rõhutasin sellepärast, et kui mehel ikka nii üle saja seljas istub, siis ta tõesti ei suuda sinna torude alla kummardada ja see ajab tõepoolest vanduma, no kui ei mahu. Aga tegalikult võiuks siis ametit vahetada, kui töö nii vastumeelne on. Lisaksin veel seda, et kui nad mul kolm aastat tagasi kraanikaussi paigaldasid, siis lõhkusid veemõõturi ära, see pandi muidugi firma kulul uus. Aga neil oli siis kiire tee poodi uut mõõturit ostma. Sellest ma järeldasin juba, et on kobad , igaühel ju juhtub, aga kui ollakse ikka vilunud torumees nagu need siin juba 30 aastat vist on, siis võiks teatud asju ette näha ja paremini teha. ah, ei kuluta enam nende peale oma aega. kurat olgu nendega
Vasta