Sooviksin Teilt abi küttesüsteemi valikul
küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
Sooviksin Teilt abi küttesüsteemi valikul
Lugemata postitus Postitas Estoman »
Tere raffas
Olen siin kohe kohe omale elamist soetamas. Tegu on nagu noorele ning vaesemale noorperele iseloomulik, vana ning renoveerimist vajava karkassmajaga. Maja on ehitatud vist 30-tel.
Mure, segadus ning kogenematus on nüüd selles, et millist küttesüsteeme kasutada. Oleksin oma noorperega väga tänulik, kui Teil oleks aega ning
tahtmist meile midagi soovitada ning kribada, mis oleks kõige mõistlikum ning soodsam lahendus nii hetkel kui küttekulule tulevikus mõeldes. Paluksime kui kirjutaksite just oma kogemustest, mis head ning mis vead.
Tänud juba ette ära
Päikest
Olen siin kohe kohe omale elamist soetamas. Tegu on nagu noorele ning vaesemale noorperele iseloomulik, vana ning renoveerimist vajava karkassmajaga. Maja on ehitatud vist 30-tel.
Mure, segadus ning kogenematus on nüüd selles, et millist küttesüsteeme kasutada. Oleksin oma noorperega väga tänulik, kui Teil oleks aega ning
tahtmist meile midagi soovitada ning kribada, mis oleks kõige mõistlikum ning soodsam lahendus nii hetkel kui küttekulule tulevikus mõeldes. Paluksime kui kirjutaksite just oma kogemustest, mis head ning mis vead.
Tänud juba ette ära
Päikest
Viimati muutis Estoman, 01 Mai 2007, 10:54, muudetud 1 kord kokku.
Lugemata postitus Postitas Estoman »
Küsimus siis.
Milliseid küttesüsteeme olete Te omale soetanud ning milline on igakuine
küttekulu? Nende küttesüsteemide head ja vead.
Loodan, et nüüd on küsimus selgemini esile toodud.
Tänud
Päikest
Tänud
Päikest
Lugemata postitus Postitas zoja uba »
no kindlasti ei soovita õhkküttekaminat paigaldada ainsa kütteallikana.See on tavaliselt oma esimese maja ehitaja esimene mõte-lihtne ja odav ning kiiresti saab valmis.Soovitan korralikku ahju ja sooja puitpõrandat. 
-
- Korralik postitaja
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas korsten »
Endal kodus 2 korruse peale 2 õhk-õhk soojuspumpa + tagavaraküttena I korrusel el. põrandaküte ja II korrusel el. radikad. Köetavat pinda peaks olema ~150 m2. Küttekulu suurte külmadega oli umbes 1000 krooni, detsembris näiteks (kui oli küllaltki soe) oli küttekulu 600 krooni.Estoman kirjutas:Küsimus siis.
Tänud
Päikest
Küsiks sinult, kus asub maja? Kuna maja on ehitatud 30-tel, võib tekkida probleem soojuspumba välisosa paigaldusega (muinsuskaitse), nii et see tuleks selgeks teha enne!
Soojuspumbad Sisekliima Küttekaablid Kesktolmuimejad Teemantpuurimine http://www.planray.ee
Ventilatsioonitööd, hooldus, torustike puhastamine
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Ei see nüüd mingi muinsuskaitse objekt küll ei ole, pigem kuur
))))
Nüüd muutusid aastaarvud tiba paremaks. Tegu on vist ikkagi 50-te majaga.
Maja asub linnast väljas põldude ja puude rüppes. Mul kaa plaanis 2 korrust ning köetav pind kaa kusagil 150m2 ringis. Majja tulev vool on 3 faasiline ning peakaitse on 25A. Sellest peaks piisama küll, loodan vähemalt.
Kuule Korsten, kus linnas sa elad. Vaatan sul jaluses olev kiri reklaamib Planray-d. See firma asub minu kodulinnas, äkki oleme sama küla mehed
)
Saaks kokku ning seletaks silmast silma asjadest.
Päikest

Maja asub linnast väljas põldude ja puude rüppes. Mul kaa plaanis 2 korrust ning köetav pind kaa kusagil 150m2 ringis. Majja tulev vool on 3 faasiline ning peakaitse on 25A. Sellest peaks piisama küll, loodan vähemalt.
Kuule Korsten, kus linnas sa elad. Vaatan sul jaluses olev kiri reklaamib Planray-d. See firma asub minu kodulinnas, äkki oleme sama küla mehed

Päikest
-
- Korralik postitaja
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas korsten »
nägin jah, et sa Rakverest, kui minuga rääkida tahad, siis minu tel on 5178973, kui mehega, kes rakveres asjaga tegeleb, siis tel 5031183, nimi on tal Riho! Rakveres jah vist sellist asja nagu muinsuskaitse ei ole! JõuduAnonymous kirjutas:Ei see nüüd mingi muinsuskaitse objekt küll ei ole, pigem kuur))))
Kuule Korsten, kus linnas sa elad. Vaatan sul jaluses olev kiri reklaamib Planray-d. See firma asub minu kodulinnas, äkki oleme sama küla mehed)
Päikest
Soojuspumbad Sisekliima Küttekaablid Kesktolmuimejad Teemantpuurimine http://www.planray.ee
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed