Vesipõrandaküte
-
- külaline
Vesipõrandaküte
Lugemata postitus Postitas markii »
Lugemata postitus Postitas raivoo »
- veebimeister
- Administraator
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 18 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas veebimeister »
järgmine kord, kui siia foorumisse postitad, võta klaviatuurilt caps lock maharaivoo kirjutas:TERE.MEIE HIND 150M2 MAJA KÜTTESÜSTEEMI EHITAMISEKS OLEKS 44.956KR. ,MIS SISALDAB1.MATERJALID JA PROJEKT 31.263KR.2. PAIGALDUS.6835KR.3.KM.6857KR.HIND SISALDAB KA TRANSPORDI JA SÜSTEEMI HÄÄLESTUSED, KUI KATEL ON PAIGALDATUD.MATERJALIDELE JA TEHTUD TÖÖLE ANNAME GARANTII.ASENDUS 1 PÄEVAGA.MAKSMINE 7TP.JOOKSUL.ASENDAJAD OMAVAD LITSENTSI TÖÖKS EÜ.MAADES.VAADAKE MEIE KODULEHTE,KUST SAATE INFOT.WWW.HIITTI.FI.KUI PAKUB HUVI SAADAN KONKREETSE PAKKUMISE.EDU TEILE
Lugemata postitus Postitas raivoo »
Lugemata postitus Postitas elor »
ja kas sa ei taha et sulle seda tööd teeks eraisik ainult siis ei ole võimalus saada projekti aga kui sa seda ei taha siis ma arvan et hind tuleb palju sootsam
lase mõnel eraisikul see endale ära teha , ja loomulikult kes on sellega ka kursis
Lugemata postitus Postitas markooni »
Torud lähevad ju betooni alla, kui midagi viga hiljem, kes vastutab. See on suur töö, pole toa värvimine, et üks, kaks, kolm.
kas hinna sisse peavad minema ka torud eks aga kas on veel midagi mis läheb hinna sisse
ja kus kandis te asute
saate anda oma te numri ka
Lugemata postitus Postitas markooni »
Tere, olen uurinud teisi pakkumisi ka, teie oma paistab norm olevat, kuidas teiega kontakti võtta ?raivoo kirjutas:Tänan.Arvan,et 300eekm2 kohta on konkurentsivõimeline, kui ratsa rikkaks ei taha.Vabandan,et kodulehekülg on Soome keeles,oleme palju aastaid teinud tõõd Soomes, nüüd tuleme ka Balti turule, kus teeme ka vajalikud tölked.EDU
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Tere, elan Lõuna-Eestis, kas teie sinna ka tulete kohale, ja mis toru teil on, kas katlaid saab ka osta teie juurest, et kõik oleks ühes süsteemis ja klapiks.? Miissuguse läbimõõduga toru pakute, kas teiselkorrusele saab ka ikka vesipõrandakütet panna. Soovin rohkem infot saada.raivoo kirjutas:TERE.MEIE HIND 150M2 MAJA KÜTTESÜSTEEMI EHITAMISEKS OLEKS 44.956KR. ,MIS SISALDAB1.MATERJALID JA PROJEKT 31.263KR.2. PAIGALDUS.6835KR.3.KM.6857KR.HIND SISALDAB KA TRANSPORDI JA SÜSTEEMI HÄÄLESTUSED, KUI KATEL ON PAIGALDATUD.MATERJALIDELE JA TEHTUD TÖÖLE ANNAME GARANTII.ASENDUS 1 PÄEVAGA.MAKSMINE 7TP.JOOKSUL.ASENDAJAD OMAVAD LITSENTSI TÖÖKS EÜ.MAADES.VAADAKE MEIE KODULEHTE,KUST SAATE INFOT.WWW.HIITTI.FI.KUI PAKUB HUVI SAADAN KONKREETSE PAKKUMISE.EDU TEILE
kas oleks võimalik saada ka maja joonist siis võiks teha ka oma pakkumise . teeks oma pakkumise ka
olen muidu eraisik ja võiks selle peale mõelda. olen seda tööd teinud 20 aastat
kui on mingit joonist siis saatke elorevard@gmail.com
teen hea pakkumise
-
- külaline
hmm
Lugemata postitus Postitas madis1 »
No kui keegi kirjutab "petoon", siis ma kujutan ette missugune see põrandaküte tuleb. Aga muidu arvan, et umbes 350 - 400 kr/m2 saab põrandakütte koos projektiga )mis on ka projekt, mitte paigaldusjoonis ja süsteem mis pole täis pikitud ruumitermostaate- see on nagu normaalne. Siis on ka midagi arvutatud ja millelegi tuginetud asja paigaldamisel. Või tahab keegi külmade ilmadega tuliseid põrandaid?elor kirjutas:kas eeltööd põrandakütte paiglduseks on tegtud juba ära ma mõtlen penoplast ja 150 nene võrk ja peale tuleb petoon eks .
kas oleks võimalik saada ka maja joonist siis võiks teha ka oma pakkumise . teeks oma pakkumise ka
olen muidu eraisik ja võiks selle peale mõelda. olen seda tööd teinud 20 aastat
kui on mingit joonist siis saatke elorevard@gmail.com
teen hea pakkumise
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas külmavares »
-
- külaline