kas 16 või 20 mm henco

veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
Külaline
külaline

kas 16 või 20 mm henco

Lugemata postitus Postitas Külaline »

duzzi, pesumasina, sauna, ja köögi jaoks, 20 vist parem?
grossu
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas grossu »

sissetulev, ehk peatrass 20 ja mis kraanide alla jne. 16 on piisav!!
KUI MA MIDAGI TEEN, SIIS TEEN MA SEDA NII, NAGU TEEKSIN MA SEDA ENDALE!!!
Külaline
külaline

grossu kirjutas:sissetulev, ehk peatrass 20 ja mis kraanide alla jne. 16 on piisav!!
aga kui olen duzzi all ja teine köögist laseb kkuuma vett, kas mul vesi külmaks ei lähe
2korda2
-
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas 2korda2 »

Hullem on see, kui dushiga sama toru otsas on kempsupott ja sealt keegi külma laseb - võid ennast ära kõrvetada!
Mina lasin endale poti toru eraldi vedada. Kõik 16. Ühise toru taga on küll vannitoa vann ja kraanikauss - seal on vähe võimalust, et keegi mõlemast korraga vett lastes kuidagi ennast kõrvetada võiks.
-------
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
suurpoiss
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas suurpoiss »

kui tegema hakkad siis pane kolektor vahele .siis ei ole suurt veel kõikumist app grupp müüb kadaka teel.suht norm hinnaga oli aga begoresi oma on kole kallis! kui wawini toru meeter on 9 eeki siis begoresi toru maksab 16eek meeter läbimõõdus 16mm.nii et wawin on poole odavam :!:
Külaline
külaline

suurpoiss kirjutas:kui tegema hakkad siis pane kolektor vahele .siis ei ole suurt veel kõikumist app grupp müüb kadaka teel.suht norm hinnaga oli aga begoresi oma on kole kallis! kui wawini toru meeter on 9 eeki siis begoresi toru maksab 16eek meeter läbimõõdus 16mm.nii et wawin on poole odavam :!:
kollektor siis kohe peale filtrit(filter kohe peale hüdrofoori)
suurpoiss
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

mul kodus asin nii et hüdrofoorist läheb 20 henco atlas senjor 2-te filtrise ning sinna külge panin kohe kolektori ! aga filtrile pane 2 poole kraanid siis hea sisu vahetada!
Külaline
külaline

suurpoiss kirjutas:mul kodus asin nii et hüdrofoorist läheb 20 henco atlas senjor 2-te filtrise ning sinna külge panin kohe kolektori ! aga filtrile pane 2 poole kraanid siis hea sisu vahetada!

kavatsen panna ikka 20mm henco keermesliitmikutega, kas peaksin enne kipsplaatide paigaldust igaks juhuks ära ka survestama? kas segisti otsad võin tuua ekstsentrikutega läbi seina, ning kas pean survestamise ajaks duzisegisti ja kraanis egisti külge panema
Külaline
külaline

Anonymous kirjutas:
suurpoiss kirjutas:mul kodus asin nii et hüdrofoorist läheb 20 henco atlas senjor 2-te filtrise ning sinna külge panin kohe kolektori ! aga filtrile pane 2 poole kraanid siis hea sisu vahetada!

kavatsen panna ikka 20mm henco keermesliitmikutega, kas peaksin enne kipsplaatide paigaldust igaks juhuks ära ka survestama? kas segisti otsad võin tuua ekstsentrikutega läbi seina, ning kas pean survestamise ajaks duzisegisti ja kraanis egisti külge panema
või peaks panema pressliitmikega, rentida käsipress ja, või on elektriline press parem, või ikka panna keermesliitmikega
suurpoiss
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

kui seina sisse siis press aga kui nähtavale siis keermes liitmik. näha saab http://www.begores.com
Külaline
külaline

kas algaja suudaks ise ära pressida, ning kas poes kalibreerimistorne ka müüakse, kust neid saab?
H&M
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas H&M »

algaja suudaks presida küll kuid kogu see komplekt läheks sul maksma u.7000.- :roll:
Külaline
külaline

seda saab ka rentida 24h 125.-
H&M
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas H&M »

Saab küll isegi elektrilist saab ja odavamalt 8)
Vasta