kas 16 või 20 mm henco
-
- külaline
kas 16 või 20 mm henco
Lugemata postitus Postitas Külaline »
-
- külaline
aga kui olen duzzi all ja teine köögist laseb kkuuma vett, kas mul vesi külmaks ei lähegrossu kirjutas:sissetulev, ehk peatrass 20 ja mis kraanide alla jne. 16 on piisav!!
-
- -
- On tänanud: 58 korda
- On tänatud: 63 korda
Lugemata postitus Postitas 2korda2 »
Mina lasin endale poti toru eraldi vedada. Kõik 16. Ühise toru taga on küll vannitoa vann ja kraanikauss - seal on vähe võimalust, et keegi mõlemast korraga vett lastes kuidagi ennast kõrvetada võiks.
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
Lugemata postitus Postitas suurpoiss »

-
- külaline
kollektor siis kohe peale filtrit(filter kohe peale hüdrofoori)suurpoiss kirjutas:kui tegema hakkad siis pane kolektor vahele .siis ei ole suurt veel kõikumist app grupp müüb kadaka teel.suht norm hinnaga oli aga begoresi oma on kole kallis! kui wawini toru meeter on 9 eeki siis begoresi toru maksab 16eek meeter läbimõõdus 16mm.nii et wawin on poole odavam
-
- külaline
suurpoiss kirjutas:mul kodus asin nii et hüdrofoorist läheb 20 henco atlas senjor 2-te filtrise ning sinna külge panin kohe kolektori ! aga filtrile pane 2 poole kraanid siis hea sisu vahetada!
kavatsen panna ikka 20mm henco keermesliitmikutega, kas peaksin enne kipsplaatide paigaldust igaks juhuks ära ka survestama? kas segisti otsad võin tuua ekstsentrikutega läbi seina, ning kas pean survestamise ajaks duzisegisti ja kraanis egisti külge panema
-
- külaline
või peaks panema pressliitmikega, rentida käsipress ja, või on elektriline press parem, või ikka panna keermesliitmikegaAnonymous kirjutas:suurpoiss kirjutas:mul kodus asin nii et hüdrofoorist läheb 20 henco atlas senjor 2-te filtrise ning sinna külge panin kohe kolektori ! aga filtrile pane 2 poole kraanid siis hea sisu vahetada!
kavatsen panna ikka 20mm henco keermesliitmikutega, kas peaksin enne kipsplaatide paigaldust igaks juhuks ära ka survestama? kas segisti otsad võin tuua ekstsentrikutega läbi seina, ning kas pean survestamise ajaks duzisegisti ja kraanis egisti külge panema
-
- külaline
-
- külaline
Mine “Veevarustus, kanalisatsioon, käimlad”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed