Kuna ka mulle jääb siiani arusaamatuks oma vabast ajast oma tarbeks tehtava töö tasustamise arvestus,siis paluks mulle selgeks teha, milliste "valemite" järgi te arvestate oma vabast ajast oma tarbeks tehtava töö tasu? Mis on hinnaklassiks? Oma põhitöökohalt saadav palganumber? Harju keskmine? Eesti keskmine? Säästumarketi nurga tagant Bocki eest palgatu? Riigikogulase, Skype tippjuhi/töötaja või EV-s kehtiv miinimumtunnitasu? Kas maksate selle hüpoteetilise tasu/kokkuhoitud summade pealt ka igatsuguseid riigimakse a`la töötukassa, tulumaks, sotsmaks, kohustuslikud pensionikindlustused jms? Idee järgi nagu peaks või kuidas? Tulu on ikkagi saadud!Külaline kirjutas:see on vist selle foorumi eripära, et kõikidele siin makstakse ka vaba aja eesttehes vabast ajast tasustamata tegevusi ei ole vahet mida parasjagu tehakse, kui selleks on lume lükkamine, maja värvimine jne hooldetöö mis füüsiliselt ja oskuste järgi jõukohane, siis on paratamatult saadud mingi tulem odavamalt, kui teenusena ostes. ei tahaks uskuda, et ka ehitajad ise omi kodusid ei paranda , hoolda ja tellivad kõik teenusena. Müts ja püksid muidugi teie ees maha, kui nii kunnilt elate, et vaba aeg ka sama taksiga kinni taotakse.

Ma mõtlen nende oma tarbeks tehtavate tööde all neid töid, mida maja/korteri omanik on võimeline teostama teda rahuldava kvaliteediga ilma vastava eriala tasulisi spetsialiste kaasamata.
Lähen nüüd maja eest lund lükkama. Küsiks kellegi käest selle eest ka natuke raha, ikkagi vabast ajast teen ja toimetan, aga ei tea kelle käest küsida ja kui palju. Aidake palun hädapätakat!