Torumehele Tallinna kesklinnas

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
hotehitus
külaline

Torumehele Tallinna kesklinnas

Lugemata postitus Postitas hotehitus »

Pakun tööd torumehele Tallinna kesklinnas. Renoveeritakse vana vannituba, tööülesanded:

- ca 2m kanalitoru vedamine dushinurgast peakanalisatsiooni
- ca 2m wc äravoolutoru vedamine peakanalisatsiooni
- pesumasina äravoolutoru vedamine peakanalisatsiooni
- dushinurgale veetorude vedamine-ühendamine
- pesumasinale veetorude vedamine-ühendamine

- läbi vannitoaseina köögi kanalitoru vedamine
- läbi vannitoaseina köögisegistile veetorude vedamine
- keskküttel töötava käterätikuivati nihutamine

Tõenäoliselt saab tegemist olema alupex torudega, kui sellele mingeid mõistlikke ja veenvaid vastuväiteid ei ole. Paljud torud jäävad kipsi taha, nii et võib ka vastu vaielda.

Kõik piikamistööd tehakse ette ära, torumehe vaev on asjad korrektselt ühendada ja fikseerida.
Töö teostamise aeg - 16-22 juuni vahel. Sõltub, millal leian sobiva mehe ja millal on asjad niikaugel, et võiks torutööd teostada.

Kontakt esmane hotehitus@hot.ee
Ulmeliste palgasoovidega tuleks pöörduda Soome poole.
hotehitus
külaline

Re: Torumehele Tallinna kesklinnas

Võib oma kontaktid ja pakkumised ka siia jätta. Muidugi ei saa päris täpselt hinda öelda, aga mingigi ettekujutuse näiteks päevapalgast võiks anda.

Kõik lähteandmed on suhteliselt ülepingutatud, kõik kanalitorud on kindlasti lühemad. Ma võibolla pakun üle, aga õigete riistade ja kogemusega peaks see töö olema 1 päevaks, kui kõik materjal ja liitmikud on olemas ja kõik ette piigatud-mõõdetud.
hotehitus
külaline

Homme-ülehomme õhtuks (13-14 juuni) panen üles pildid objektist ja täpsemad mõõdud. Siis on lihtsam töömehel näha aja- ja rahakulu ja teha kokkuleppeid.
Hetkel alustati lammutustöödega.
Halooo...
külaline

Lugemata postitus Postitas Halooo... »

Nii 13-14 juunist on saanud sujuvalt 16 juuni ja pilte ei kusagil.Mille põhjal seda pakkumist siis teha, sellest vähe et "kui kõik vidinad on olemas ja tööriistad ka siis ARVAN et 1 korraliku töömehe korralik tööpäev(12 tundi) võiks olla. :scratch:
hotehitus
külaline

Pilt

- viia käterätikuivati nii vasakule, kui võimalik ja natuke ka ülespoole. Torud jäävad seina taha. Kui seinad valmis-plaaditud, siis ühendamine.

Pilt

- praegune olukord. Peatrass on uuendatud ja plastikust, ülejäänud jama on kombineeritud uus ja vana:)

Pilt

- praegune olukord, mille põhjal saan rääkida, mis kuhu läheb. Läheb siis nii, et:
- pesumasina asemele tuleb allajooksuga pott, kanalitoru põrandasse.
- poti asemele tuleb valamu äravool ja segistile veeotsad
- vasakusse vanni otsa tuleb dushinurk ehk siis trapp ehk siis äravool (tõenäoliselt kõrvalolevasse wc äravoolu). Samasse kohta ka dushisegisti veeotsad seinale.
- paremasse vanni otsa tuleb pesumasina äravoolu ja sissevoolu otsad
- paremasse vanni otsa pesumasina kohale gaasiboileri veetorud
- sealt samast paremalt vanni alt nurgast jooksevad ka torud kööki, mis asuvad täpselt seina taga. Sealt tuleb valamu äravool ja veetorud segistile vedada.

Kõik piikamised teeme ära ja materjali (torud-liitmikud)toome kohale. Omast käest teades, et ehitustööde käigus jääb üle igasuguseid liitmikke, põlvi jms - siis hea hinna korral võin osa asju ka töömehe käest osta.
hotehitus
külaline

Halooo... kirjutas:Nii 13-14 juunist on saanud sujuvalt 16 juuni ja pilte ei kusagil.Mille põhjal seda pakkumist siis teha, sellest vähe et "kui kõik vidinad on olemas ja tööriistad ka siis ARVAN et 1 korraliku töömehe korralik tööpäev(12 tundi) võiks olla. :scratch:
Halooo, mis päev meil nüüd on? Ma saan aru küll, et meil on praegu käimas korralik "hooaeg", aga mida ma ei näe, on pakkumine. Aa jah, enam ei olegi mõtet teha, töö on tehtud. Ise tegin - kanalisatsiooni peale läks paar tundi, muud torud tööpäev. Kõik oli läbimõeldud, materjal olemas. Ma ei ole torumees ka! Mis kuradi kunst on tänapäeval 15 meetri alupexi toru vedamine ja sinna liitmikute ja kolmikute paigaldamine? Ma isegi julgen oletada, et oleks ma proff ehk siis teeks seda tööd igapäev, siis ma astuks kell 9 objektile ja lahkuks sealt ca 16.00 ja asi oleks unustatud.

Aga mis ma teile tahan öelda, et pikemas perspektiivis kaugele siin ei jõua päevatöö eest 200-300 euroste palgasoovidega. Teisest küljest kaalun santehnilistele töödele spetsialiseerunud firma loomist.

Teema võib lukustada!
Suletud