Nimelt käsil soojakusse köögi rajamine, soojakul ehitatud peale viilkatus. Soojakusse tulevad kebabi masin, fritüür, gaasigrill(tõenäoliselt) jms.
Kuidas ventilatsioon teha?
Mõte oli, et lasta teha kubu kebabi masina ja grilli jaoks(peaks vist tegema üldisest vendist eraldi vendi neile kahele?).
Kuid kuidas oleks mõistlik lahendus?
Kas ventilaator peaks olema kusagil toru vahel või oleks mõistlik katusele paigutada (arvestama peaks ka kindlasti, et raha peale just vihane ei ole)? Kas peaks ka paigaldama mingid filtrid kuhugi?
Mõistlik oleks vist teha 2 vendi süsteemi, üks mis tõmbaks kebabi ja grilli juurest ja teine ülejäänud soojakust?
Ventilatsiooni torudele olen ehituspoes näinud mitmeid erinevaid versioone, jäigad torud + põlved, nö fooliumi laadsed torud mida saab keerata ja plastikust.....milliseid oleks mõistlik kasutada?
Lugesin siit foorumist ka, et kui katusealune on soojustamata siis tuleks vendi torud villaga soojustada, kuid tekkis mõte, paneks soojustuse hoopis sel juhul vendi torudest ülespoole....kas see poleks mõstlik idee?
Õhu sissevoolu jaoks pole vast torusid vaja vedada kuna tehtav toit hakkab soojakust väljuma luugi kaudu, või siiski on?
Käed otsast ei kuku ja olen palju keerukamaidki ehitustöid teostanud, kuid ventilatsiooniga varasemad kokkupuuted puuduvad, seega paluks teadjate abi

Ettetänades,