Kess ehitaks KASSILE kuudi???
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Kess ehitaks KASSILE kuudi???
Lugemata postitus Postitas Katreh »
Ja üsna kiire on selle kõigega lisaks ka.
Tänud ette!
-
- külaline
Re: Kess ehitaks KASSILE kuudi???
Lugemata postitus Postitas Kiisukuut »
Kui suured mõõtmed ?
Kas katus ühele või kahele poolele kaldega?
Lgp
Kiisukuudivabrik
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kuudimeister »
küünteteritamispuu.kontakt : hugo.chavez@mail.ee

aga tänud pakkumast igal juhul!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kiisukuut2 »
Kiisukuudid
-
- külaline
OK,jätame küünteterituspuu ära ja oleme ilusti eelarves 190 eurot.Nagu soovitud : esik,elutuba,magamistuba,titetuba,vannituba,wc,köök jne.Välisuks puldiga... Diil ?Katreh kirjutas:Kuudimeistrile: pakkumine ON ahvatlev. Mida ei saa väita hinna kohta - olen eelarve plaaninud (julge versiooni korral) max 190 euri.

kuudimeister kirjutas:OK,jätame küünteterituspuu ära ja oleme ilusti eelarves 190 eurot.Nagu soovitud : esik,elutuba,magamistuba,titetuba,vannituba,wc,köök jne.Välisuks puldiga... Diil ?Katreh kirjutas:Kuudimeistrile: pakkumine ON ahvatlev. Mida ei saa väita hinna kohta - olen eelarve plaaninud (julge versiooni korral) max 190 euri.

Pakkumine jumekas!kiisukuut2 kirjutas:Kui ise viitsid tartusse järgi tulla, võin selle 190ga ära teha küll - kahe ruumiga. Selle 190ne sees oleks siis kõik minu poolt, materjalid, tegemine ja väike eskiisprojekt arvutis, et enne asi üle vaadata, kas sobilik on.
Kiisukuudid
Vaatan-kuulan esmalt privaatpakkumised ära ja siis mõtlen edasi, kui sobib.
Tartus elab palju toredaid inimesi, kes aeg-ajalt Tln-s käivad ja transpordi osaks saaks nende vastutulelikkust kuritarvitada:)
trv,K.
-
- külaline
JEES,nukupliit ja külmkapp on hinna sees... pluss kauba peale jõulueri : 3 lõhnakuuske ka wc riputamiseks...Katreh kirjutas:kuudimeister kirjutas:OK,jätame küünteterituspuu ära ja oleme ilusti eelarves 190 eurot.Nagu soovitud : esik,elutuba,magamistuba,titetuba,vannituba,wc,köök jne.Välisuks puldiga... Diil ?Katreh kirjutas:Kuudimeistrile: pakkumine ON ahvatlev. Mida ei saa väita hinna kohta - olen eelarve plaaninud (julge versiooni korral) max 190 euri.
aga tänud pakkumast igal juhul!ainult 1 küsimus veel - kas köögimööbel tehnikaga jääb hinna sisse?:)
Kas lööme lukku ?

- pikk88
- Ehituspenskar
- On tänanud: 47 korda
- On tänatud: 45 korda
Lugemata postitus Postitas pikk88 »
Tee enne üleandmist ikka avalikuks näitamiseks pilti ka. Tahaks seda va lõhnakuuske näha...kuudimeister kirjutas:JEES,nukupliit ja külmkapp on hinna sees... pluss kauba peale jõulueri : 3 lõhnakuuske ka wc riputamiseks...Katreh kirjutas:kuudimeister kirjutas:OK,jätame küünteterituspuu ära ja oleme ilusti eelarves 190 eurot.Nagu soovitud : esik,elutuba,magamistuba,titetuba,vannituba,wc,köök jne.Välisuks puldiga... Diil ?Katreh kirjutas:Kuudimeistrile: pakkumine ON ahvatlev. Mida ei saa väita hinna kohta - olen eelarve plaaninud (julge versiooni korral) max 190 euri.
aga tänud pakkumast igal juhul!ainult 1 küsimus veel - kas köögimööbel tehnikaga jääb hinna sisse?:)
Kas lööme lukku ?
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 13 korda
Lugemata postitus Postitas lMaxl »
lMaxl kirjutas:On täitsa jõude üks kassikuut, ilma eeskojata. Kui huvi, siis PS.
Max
Teatud määral huvi isegi oleks - valmiskuut oleks kõige kiirem lahendus!
Enne aga mõned küsimused.
Probleem: juba 2.päeva üritan PS-i saata, ent süsteem on kindel, et sellist kasutajat ei ole....

-
- Ehitusspets
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 13 korda
Lugemata postitus Postitas lMaxl »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kot »
kui raha just varnast võtta pole siis ma arvan su kassile kõlbab ka minu vaba subwooferi kast 150 liitrine.see seest lasua poroloniga sossutatud.viisaka 12tollise läbimõõduga ringikujuline välisuks ka.majatagune sein on õrna kaldega ka.on olemas ja inverter tuulutus elamisele.küüntekraapimiseks on peal ka kvaliteetset kangast et kasslane endal küüntele haiget ei teeks.hinda küsin sellise uhke talu eest 60raha.
raskel ajal on kõlarikast ka maja.
huvi siis jäta jälg maha....
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kassi pidaja »

Andestust, sõbrad! Olin veidi aega siit eemal!kot kirjutas:tere peatöövõtja.
kui raha just varnast võtta pole siis ma arvan su kassile kõlbab ka minu vaba subwooferi kast 150 liitrine.see seest lasua poroloniga sossutatud.viisaka 12tollise läbimõõduga ringikujuline välisuks ka.majatagune sein on õrna kaldega ka.on olemas ja inverter tuulutus elamisele.küüntekraapimiseks on peal ka kvaliteetset kangast et kasslane endal küüntele haiget ei teeks.hinda küsin sellise uhke talu eest 60raha.
raskel ajal on kõlarikast ka maja.
huvi siis jäta jälg maha....
Lühidalt...kes suudaks sellisele uhkele asjale vaesel ja külmal ajal ei öelda! Et mitte öelda - iga tänavakassi unistus ja kõigest 60 raha eest!!!

Niiet - oleksin vägagi huvitatud.
Kus see uhke häärber asub?
Seda ma pigem ei hakka täpsustama, mida endast kujutab "subwooferi kast"...)
parimatega,
K.
katreh@hotmail.com
Minu unistus oleks kaa selline, AGA tegemist eluaegse tänavakassiga, kes äraütlemata ebasõbralikult inimest kohtleb. K.a. seda inimest, kes teda juba ca 1,5a kohusetundlikult iga päev toitnud on!:( kõigele lisaks ON juba toas kassid, sh sellesama tänavakassi universumi kõige lahedamad järeltulijad.kassi pidaja kirjutas:võta kass koos peogadega tuppa, koridori vms paariks kolmeks nädalaks ja mure murtud
vaat, selline lugu.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kui tõesti ilmastikukindel ja välitingimustesse toodetud on..
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas janno1 »
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 7 korda
Lugemata postitus Postitas Naabrivana »
Probleemi lahendus on see, kui proovid PS-i saates kirjutada natuke all pool olevasee kasti, mitte sellesse ülemisseKatreh kirjutas:Enne aga mõned küsimused.
Probleem: juba 2.päeva üritan PS-i saata, ent süsteem on kindel, et sellist kasutajat ei ole....

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas janno1 »
Huvitavaks teadmiseks: 2-korruseline, mitmekojaline, soojustatud, aknaga (!) ülemisel korrusel, puutöömeistri meisterdatud meistritöö. Kasutamata, kuna kassid, kelle jaoks kuut oli mõeldud, ei pidanud vajalikuks toa asemel kuudis elada. HINNAKS küsis hea inimene - 65 EUROT!!!!!!!
Siinses foorumis kõige heldem pakkumine hinnaga 130 eurot!!! esimese hooga olin kaa õnnest hingetu, olgugi, et teadsin, et poest saab standardkoerakuudi suurele koerale 160 euroga.
Niiet ...ühel hetkel hakkas natuke nukker. Äri eestlaste moodi, eksju.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas timburi »
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid