Tere! teostame tallinn, harjumaa, maalri töid,krohvimine mp 75, pahteldus,lihv, grunt, värv.ka tapeetimistööd, laminaadi ja parketi paigaldus.ehitsprahi äravedamis võimalus.
olemas oma tehnika ja kõik võimalikud tööristad.kogemus sellisesl tööalal 8 a.vÕTKE KINDLASTI ÜHENDUST JA TEEME TEILE PARIMA PAKKUMISE JA ENDAST SÕLTUVA KORRALIKU TÖÖ. TEGEMIST ERAISIKUTEGA, EI OLE FIRMA.
igor.jelenski@mail.ee
58 382 337.
Maalritööd Tallinnas ja lähiümbruses
Siia foorumisse postitage ainult tööotsimisi või oma teenuste reklaam!
Foorumi reeglid
NB! Tööotsimise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööd otsida, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööotsimise või reklaamiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööotsimise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööd otsida, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööotsimise või reklaamiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
-
- külaline
-
- külaline
Re: MAALRI TÖÖD TALLINNAS JA LÄHIÜBRUSES
Lugemata postitus Postitas OoO »
Kena lugeda ka selliseid tööotsimiskuulutusi kus töömees ei häbene mainida oma nime ega ka telefoninumbrit.
Muidu virvendavad pidevalt kuulutused a la kirjutage mulle aadressil: maale vanaisale (at) mina ise.ee
Muidu virvendavad pidevalt kuulutused a la kirjutage mulle aadressil: maale vanaisale (at) mina ise.ee
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu