wc-pott ülesjooksuga?

saunad, santehnika, boilerid jne
Chris
külaline

wc-pott ülesjooksuga?

Lugemata postitus Postitas Chris »

Tere,

põhimõtteliselt häda selline, et vaja tööle panna keldrikorrusel asuv WC, aga maa-alune äravoolutoru on igivana ning ei jookse miskipärast enam üldkanalisatsiooni. Torud on maja all ja midagi uuesti vedada ei anna kohe kindlasti. Ainuke võimalus on kasutada ülemiste korruste äravoolutoru, mis on siis kapitaalremondi käigus kunagi paigaldatud. Ainuke häda selle toruga on see, et nimelt see jookseb küll läbi WC ruumi, aga kahjuks on see põrandast ca kahe meetri kõrgusel. Kuulsin, et on olemas mingid spets pumbaga potid, mis kogu toodangu ka torust üles lükkavad ja idee kohaselt peaksid probleemi lahendama. Kas see oleks õige lahendus ja kust sellist potti/süsteemi võiks leida?

Ette tänades,
Chris
toomas
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänatud: 35 korda

Re: wc-pott ülesjooksuga?

Lugemata postitus Postitas toomas »

Tere.

Lasnamäel, Tähesaju teel Bauhaus. Minuteada seal kõige soodsam.

Toomas
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

kas sellega ei olnud see teema, et ühtegi hargnemist ei tohi olla, muidu litsub sita kusagilt kraanikaussi vms....
wc-pott keeduveega
külaline

Lugemata postitus Postitas wc-pott keeduveega »

Ohh, mis sa selle ülesjooksu pärast muretsed. Mul osati uus wc-pott koos põrandaküttega nõnna ilusti paika panna, et ootan põnevusega, millal vesi potis keema hakkab. Põrandaküte jookseb ilmselt wc-poti alt läbi ja poti äär tundub vaid silikooniga kinnitatud. Poti küljed nõnna soojad, et istud varsti prilllauale nagu saunakerisele....

Meil on palju toredaid töömehi... :lol:
peebuste
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas peebuste »

Keema vast ei hakka, aga Sinu pikemal äraolekul kuivab haisulukk ära. Edasi rakendab igaüks oma kujutlusvõimet...
wc-pott keeduveega
külaline

Ma lasen seda kujutlusvõimet töömehel rakendada, kui ta peab tagasi tulema ja oma töö üle tegema, oma rahakoti peal muidugi........ :lol:
jan
-
On tänanud: 24 korda
On tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas jan »

wc-pott keeduveega kirjutas:Poti küljed nõnna soojad, et istud varsti prilllauale nagu saunakerisele....
Mis temperatuuriga põrand ise on? Pott justkui põrandast soojemaks minna ei tohi, pigem vastupidi (suurem pind, annab kiiremini soojuse õhule). Või siis keerati mingil põhjusel poti alla paar ringi juurde? Endal ka põrandaküte mitmes kohas poti all aga kirjeldatud probleeme küll pole. Küljed on isegi põranda lähedal põrandast madalama temperatuuriga (küttekaabel antud kohas 5cm distantsiga, võimsus ~250W ruudule)
wc-pott keeduveega
külaline

Minu meelest põrandakütet ei panda WC-poti ja kappide alla. Poti all olev soojus hakkab ka potis olevat vett soojendama, poti kaant hoitakse ju peal. Alla 25 kraadi ma ei saa põrandale mingit soojust, seda enam et meil majas koonerdatakse kütmisega. Soojema põranda saamiseks pean termostaati hoidma vähemalt 25-28 kraadi juures. Oled kauem kodunt ära, siis istudki tagusmendiga soojendatud veega potile.. :D
wc-pott keeduveega
külaline

Auuu, kuhu on jäänud kõik ehitusspetsid ja ehitusmeistrid oma koolis päheõpitud ehitusstandardite, ehitusnormide, ja loomulikult ka nende...eeee...ehituse heade tavadega ?
Ega te ometi ei taha väita, et vetsupotis soojendatud vesi on mõeldud kliendi väsinud jalgade leotamiseks ning seetõttu topite põrandakütte vetsupoti alla?
:lol:
Urmas
autodidakt
On tänanud: 381 korda
On tänatud: 428 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

To: wc-pott keeduveega
Mis sul viga on? Kas kotid kukuvad potti ja võtab karva lahti? Mida sa topid näppe või termomeetrit sinna wc potti, ära jama näpud võivad kogemata kaane vahele jääda. Mul samuti jooksevad vist poti alt läbi, aga ei näe küll selles mingit probleemi. Mul täitsa savi, mis temperatuuriga see puhas vesi seal potis on, sest ega ta haisema ikka ei hakka kui kasvõi päev otsa uut vett peale ei tõmba. Jala all pole kuum, aga pee on sul vist kõige temperatuuritundlikum kehaosa. Kasuta ikka wc potti sihtotstarbeliselt!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
wc-pott keeduveega
külaline

Kuule, sa jooksed mulle isegi vetsu järgi. :lol:
Mind huvitas põhimõtteliselt, mida te koolis õpite ja kuidas te seda õpitut töö juures rakendate. Või ei rakendagi, hoopis ratsite?
Kui teie eesmärk on kogu maa elektrifitseerida, no siis mudugi.....
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Mehel ajud hakkasid keema täiega,sest tahab vist ainult niisama muliseda.ma mõtlen praegu seda junni- wc-pott keeduveega.Sellise impetsilli mulje jätab.Auuu ja siis kui keegi midagi arvab,kohe möla varnast võtta.Kuidagi tuttav tuleb ette ning tegemist võib olla tegelasega,kes erinevate nimede all tahab lihtsalt oma egot imetleda.
A A
külaline

Lugemata postitus Postitas A A »

wc-pott keeduveega kirjutas:Auuu, kuhu on jäänud kõik ehitusspetsid ja ehitusmeistrid oma koolis päheõpitud ehitusstandardite, ehitusnormide, ja loomulikult ka nende...eeee...ehituse heade tavadega ?
Ega te ometi ei taha väita, et vetsupotis soojendatud vesi on mõeldud kliendi väsinud jalgade leotamiseks ning seetõttu topite põrandakütte vetsupoti alla?
:lol:
Tere!
Muidugi hoitakse küttekaabliga wc potist, trapist, eemale ja ei paigaldata seda ka tavaliselt pesum. ja kappide alla. Miks Sa siis ei öelnud seda oma spetsmeistritele?
Andres (Andresto)
wc-pott keeduveega
külaline

Külaline, ma mõistan sinu viha minu vastu, kuid ma imetlen meie tänapäevast ehituskunsti, mida huvitaval kombel paljud kiidavad kaasa..
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas Andresto »

wc-pott keeduveega kirjutas:Külaline, ma mõistan sinu viha minu vastu, kuid ma imetlen meie tänapäevast ehituskunsti, mida huvitaval kombel paljud kiidavad kaasa..
Tere!
Olen nõus, et me ehituskunst pole alati ülearu kiitmist väärt! Tegelikult pole mul Sinu vastu mingit viha, ei leia nagu põhjustki.
Seoses küttekaabliga meenus selline juhus, kus töömeestel jäi seda paigaldades, paras ports kaablit üle ja pikemalt mõtlemata
visati see nätaki samasse hunnikusse maha ja valati juba ootel oleva betooniga üle. Ei mäleta, kuidas see asi avalikuks tuli, aga põrandake lõhuti ikka üles. See jutt sobinuks paremini ehk naljanurka, aga nii see oli.
Mis Sinulgi üle jääb: jahedama põrandaga vist ei lepi, tühjaks "keenud" haisulukuga samuti mitte ja
jääbki viimane variant - põrand ära õue viia! Ajab vanduma ikka küll...
Andres
Vasta