Nõustun kunniga...
Ilmselgelt pole nii pikka aega vaja
Kui 2a jooksul tehtud ei saa siis järelikult pole tegemist ka tõsiseltvõetava mõttega / plaaniga
Kuidas ma endale maja ehitama hakkasin.
Palkmajade teema
- pikk88
- Ehituspenskar
- On tänanud: 45 korda
- On tänatud: 45 korda
Re: Kuidas ma endale maja ehitama hakkasin.
Lugemata postitus Postitas pikk88 »
Mul on nagu siiani olnud millegipärast arusaam, et kehtima hakkab luba alates sellest hetkest kui teavitad valda labida maasse löömisest ja siis kehtib luba seitse aastat. Kui on teistpidi siis olgu nii, üldpilti see minu jaoks ei muuda.
2 aastat pole tegelikult kuigi pikk aeg. Eriti veel siis kui sa ise tegeled nii ehitamisega kui ka finantseerimisega. Ajakava nihkesse ajamisest piisab kasvõi tühisest põlveoperatsioonist ning kõik plaanid on vastu taevast,sest pole võimalik ehitada ega ka materjalide ostmiseks raha teenida. Kui kogu tegevus pangalaenu või riiulis seisva raha eest sisse osta siis pole ju isegi mitte aastaga sisse kolimine mitte mingi probleem. Firma palkab sellisel juhul lihtsalt uued mehed, kui vanad vigaseks jäävad ning pank maksab. Sinu rida on vaid üritus kinni maksta.
2 aastat pole tegelikult kuigi pikk aeg. Eriti veel siis kui sa ise tegeled nii ehitamisega kui ka finantseerimisega. Ajakava nihkesse ajamisest piisab kasvõi tühisest põlveoperatsioonist ning kõik plaanid on vastu taevast,sest pole võimalik ehitada ega ka materjalide ostmiseks raha teenida. Kui kogu tegevus pangalaenu või riiulis seisva raha eest sisse osta siis pole ju isegi mitte aastaga sisse kolimine mitte mingi probleem. Firma palkab sellisel juhul lihtsalt uued mehed, kui vanad vigaseks jäävad ning pank maksab. Sinu rida on vaid üritus kinni maksta.
Torutööd Tartus 56 932 898
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 38 korda
- On tänatud: 119 korda
Lugemata postitus Postitas kunn24 »
HMS-ist:
§ 61. Kehtivuse eeldused
(1) Haldusakt kehtib adressaadile teatavaks tegemisest või kättetoimetamisest alates, kui haldusaktis ei ole ette nähtud hilisemat kehtima hakkamist. Kui seaduses ei ole sätestatud teisiti, hakkab avalikult teatavaks tehtud haldusakt kehtima 10. päeval pärast avaldamist.
(2) Haldusakt kehtib kuni kehtetuks tunnistamiseni, kehtivusaja lõppemiseni, haldusaktiga antud õiguse lõpliku realiseerimiseni või kohustuse täitmiseni, kui seadus ei sätesta teisiti.
https://www.riigiteataja.ee/akt/113032019055?leiaKehtiv
§ 61. Kehtivuse eeldused
(1) Haldusakt kehtib adressaadile teatavaks tegemisest või kättetoimetamisest alates, kui haldusaktis ei ole ette nähtud hilisemat kehtima hakkamist. Kui seaduses ei ole sätestatud teisiti, hakkab avalikult teatavaks tehtud haldusakt kehtima 10. päeval pärast avaldamist.
(2) Haldusakt kehtib kuni kehtetuks tunnistamiseni, kehtivusaja lõppemiseni, haldusaktiga antud õiguse lõpliku realiseerimiseni või kohustuse täitmiseni, kui seadus ei sätesta teisiti.
https://www.riigiteataja.ee/akt/113032019055?leiaKehtiv
Juhe teab kõike.
- pikk88
- Ehituspenskar
- On tänanud: 45 korda
- On tänatud: 45 korda
Lugemata postitus Postitas pikk88 »
Tänud selgitamise ja põhjendamise eest. See peaks nüüd küll kummutama viimasegi kahtlusemomendi ja garanteerima selle, et siitkaudu folkloor edasi ei levi.
Torutööd Tartus 56 932 898
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit