Eluasemelaen, kohtutäitur ja autoliising

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
Kasutaja avatar
pancho villa
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 31 korda
On tänatud: 30 korda

Re: Eluasemelaen, kohtutäitur ja autoliising

Lugemata postitus Postitas pancho villa »

new1 kirjutas: 30 Mär 2026, 18:30 Aga oot, see elamise laen oli siis ainult sinu maksta ja kellegil oli seal samal pinnal elamisõigus(mismoodi see tekkis siis sinna) ja seetõttu ei saanud ilma tema nõusolekuta elamist müüa? Või oli mingi ma ei teagi, endine moor sul või midagi ja siis laen kuidagi osaliselt jagatud? Ma pole selliste trallitamistega oma elus kokku puutunud ja seega jaga siis ikka detailsemalt, mis juhtudel selline asi tekkida võib :D .

Ei see oli mu kallis isa, kes selle uberiku valmis klopsis, oma raha ei pannud ta sinna sentigi. Kui selgus, et ikka jube ikaldus ja lisaks sellele ei ole mul perega tahtmist kahe padujoodiku, isa ja ta elukaaslase, igaõhtuseid kraaklemisi pealt kuulata, kergitati kaabut ja koliti parmu-ellaga kuskile üürikorterisse. Aasta oli siis vast 2018 kui mitte 17. Kui läks aktuaalseks maja müükipanek, siis pakkusingi talle viieka, et õigusest lahti ütleks, taheti saada 80.
new1
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 21 korda

Re: Eluasemelaen, kohtutäitur ja autoliising

Lugemata postitus Postitas new1 »

Aa okei, et siis sina võtsid laenu ja sinu raha eest omal ajal materjal jms kraam, tema siis ehitas valmis ja sai seetõttu selline leping teil tehtud, et tema võib sees elada. Nüüd siis enamvähem selgem pilt ees, kuidas sellisesse olukorda võib sattuda.
Vasta