AI

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
ping
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 108 korda
On tänatud: 272 korda

Re: AI

Lugemata postitus Postitas ping »

donaldtbd kirjutas: 23 Juun 2025, 13:17 ....
Härra d........ võiksin küll edasi rääkida kuidas talle AI-ga uue logo saaks teha.
Mitte kuidagi halva pärast.
Päriselt saaks väga lihtsalt hea tulemuse.
Minu 25 aastat kasutusel olnud sama 5 kohaline moblanumber näitab inimese usaldusväärsust ja ma ei tunne mingit vajadust seda vahetada pikema numbri vastu.

Lihtsalt "moodne- ja lastepärase olemise pärast" kodulehtedele igasugu ilupiltide ja multifilmide panek on suisa alp ettevõtmine, mida veebikunstnikud ise ainult raha teenimise nimel kiidavad aga tegelikult paistab on väikse lisandväärtusega.

Igasugu logode ja kontaktandmete muutmine tekitab tunde, et nende omanik on mingi jamaga hakkama saanud ja nüüd muutmisega püüab seda varjata.
:hello:
Kõik ohutustehnika reeglid on kirjutatud kellegi verega!!!
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas EH.INS. »

donaldtbd kirjutas: 23 Juun 2025, 13:28
EH.INS. kirjutas: 23 Juun 2025, 13:24
Ei kavatsegi...
No ja mida Sa siis mölised...
Ja mis põhjusel peaks seda mölinat lugema või veel tõsiselt võtma???
Oi, vabandust, et teie tundeid solvasin oma mölaga. Läks meelest ära, et see on teie foorum ja ainult teie võite siin möliseda. Kloun :lol:
Ma esitasin Sulle konkreetse ülesande mitte mölina...
Seni kuni pole AI abiga ära lahendanud ära räägi, et AI on abiks...
Juurde mainin, et olen veendunud, et Sa ei oska isegi lähteülesannet anda
donaldtbd
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas donaldtbd »

ping kirjutas: 23 Juun 2025, 13:45
donaldtbd kirjutas: 23 Juun 2025, 13:17 ....
Härra d........ võiksin küll edasi rääkida kuidas talle AI-ga uue logo saaks teha.
Mitte kuidagi halva pärast.
Päriselt saaks väga lihtsalt hea tulemuse.
Minu 25 aastat kasutusel olnud sama 5 kohaline moblanumber näitab inimese usaldusväärsust ja ma ei tunne mingit vajadust seda vahetada pikema numbri vastu.

Lihtsalt "moodne- ja lastepärase olemise pärast" kodulehtedele igasugu ilupiltide ja multifilmide panek on suisa alp ettevõtmine, mida veebikunstnikud ise ainult raha teenimise nimel kiidavad aga tegelikult paistab on väikse lisandväärtusega.

Igasugu logode ja kontaktandmete muutmine tekitab tunde, et nende omanik on mingi jamaga hakkama saanud ja nüüd muutmisega püüab seda varjata.
:hello:
Kontaktandmete osas olen nõus. Kodulehe ja logo kujundus on aga firma visuaalne visiitkaart. Võin numbritega veidi eksida, aga meenub väide, et 90% usaldust tuleb kliendil visuaalse ja 10% sisu poolt. Sealt tuleneb ka põhjus miks edukad firmad pidevalt ajaga kaasas käivad. Meile võib ju see arusaamatu ja mõttetu tunduda, aga see kõik on väga läbi mõeldud psühholoogiline turundus, mis kahjuks või õnneks toimib. Kui te arvate, et juhid teevad selliseid otsuseid kõhutunde või veebikunstniku kiituste pealt, siis olete väga naiivne - kõik on läbimõeldud ja numbritega põhjendatud. Isegi minu maailma mõistes olematu paarituhande töötajaga firmas käib see täpselt nii.
EH.INS. kirjutas: 23 Juun 2025, 13:49
donaldtbd kirjutas: 23 Juun 2025, 13:28
EH.INS. kirjutas: 23 Juun 2025, 13:24
Ei kavatsegi...
No ja mida Sa siis mölised...
Ja mis põhjusel peaks seda mölinat lugema või veel tõsiselt võtma???
Oi, vabandust, et teie tundeid solvasin oma mölaga. Läks meelest ära, et see on teie foorum ja ainult teie võite siin möliseda. Kloun :lol:
Ma esitasin Sulle konkreetse ülesande mitte mölina...
Seni kuni pole AI abiga ära lahendanud ära räägi, et AI on abiks...
Juurde mainin, et olen veendunud, et Sa ei oska isegi lähteülesannet anda
Ma sain juba aru mis sorti inimesega teie puhul tegu on ning seetõttu otsustasin ka edasisest arutelust loobuda. Nüüd lihsalt vaatan pool nalja ja pool haletsusega edasi kuidas teie nina aina punasemaks läheb :lol:
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

...olematu paarituhande töötajaga...
Milleks võrrelda siga ja kägu???
Sama asi AI-ga...
Tore, et seda saab kasutada turunduslikel eesmärkidel
Mida sellega "tavainimene" peale hakkab???
Turundus mõjub lihtsameelsetele / ei vaidle, et neid on väga palju
Mida sellega peale hakata???

Ja mitte Sa ei otsustanud loobuda objektiivsetel põhjustel vaid Sa ei saa hakkama objektiivsetel põhjustel
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

donaldtbd kirjutas: 23 Juun 2025, 12:17
dumbuser kirjutas: 23 Juun 2025, 11:14 Istuge endale sisse see AI kummardamine. Esimese pikema elektrikatkestusega sureb kogu rahvas ära kui mitte midagi muud ei mõista teha peale kõvatamise ja ohkimise kui vinge see ai on. Ja ei ole selleks elektrikatkestuseks üleüldse palju vaja.
Oijah, alati tuleb ka vähemalt üks "selline" loomulik intelligent kuskilt välja. Härra vaadake korra peeglisse. Te istute praegu trussikute väel kodus diivani peal, hoiate käes oma nutitelefoni, et siin foorumis ringi kolada ning müüte elatiseks lede. Sellist "istuge tehnoloogia endale sisse - kui elekter ära läheb olete te kõik surnud" juttu võivad ainult metsas elavad mehed rääkida, kes vibuga ise oma toitu jahivad. Teie seevaastu võiksite AI-d kasutada, et oma koduleht eelmisest sajandist välja tuua. Microsoft painti esimene katsetus ei ole päris tark oma firma logoks panna: https://www.led24.ee/img/rohkem-valgust ... 883605.jpg. Ja sellised mehed tulevad ütlema, et AI ei suuda mind ühegi probleemiga aidata :lol:
Bingo. Tibake täpsustaks, et mul ei ole diivanit, lisaks trauseritele jaksan ka muid asju jalga vedada ja telefoniga netis sobramise jaoks peab igasugu muud võimalused välistama, see on lihtsalt minu jaoks ülimalt ebamugav lahendus.
Aga ülejäänu on õige. Peale selle, et ega sellest jutu mõttest ei saanud Sa küll kottigi aru, ehk siis sellest, et kuigi see AI on tore siis oska ise ka midagi teha.

Tolle lehega olen proovinud teda nö välja tuua. Kui aga selle töö tegija lõpuks aru saab mida teha siis tuleb välja, et peale wordpressi ei oska ta midagi teha.

P.S. Mis logosse puutub siis näita ette.
RaJy
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 59 korda
On tänatud: 71 korda

Lugemata postitus Postitas RaJy »

madis64 kirjutas: 23 Juun 2025, 09:57
donaldtbd kirjutas: 23 Juun 2025, 01:22 Praegu lahendab ta suurema osa teie probleemidest ludinal eeldusel, et te natukenegi aru saate mida küsite.
Täiesti siiralt ja ilma tagamõtteta küsiksin, et milliseid "minu probleeme" AI praegu "lahendada" suudab?
Kas nüüd just probleeme lahendab, aga küsimustele vastab. Varem kasutasin google otsingut ja pidin küsimustele vastuse saamiseks lugema 10+ artiklit siis nüüd AI võtab sellesama info kokku ja paneb ühte teksti. Hetkel on pigem meelelahutuse tasemel, aga areneb pidevalt. Viimati kasutasin reisiplaani koostamisel - oli ikka abiks küll.
Ei ole olemas probleeme - on vaid lahendused!
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 100 korda
On tänatud: 142 korda

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

EH.INS. kirjutas: 23 Juun 2025, 12:25Rääkida "imevõimsast" AI-st mis hakkab kohe töökohti võtma on lollus kuubis
Siin on jälle nii, et ühed räägivad aiast ja teised aiaaugust. Praeguse taseme juures AI iseseisvalt inseneritööd teha ei suuda, aga põhimõttelist takistust, et inimmõistus oleks midagi erilist ja jumalikku, minuarust ei ole.
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

RaJy kirjutas: 23 Juun 2025, 15:11
madis64 kirjutas: 23 Juun 2025, 09:57
donaldtbd kirjutas: 23 Juun 2025, 01:22 Praegu lahendab ta suurema osa teie probleemidest ludinal eeldusel, et te natukenegi aru saate mida küsite.
Täiesti siiralt ja ilma tagamõtteta küsiksin, et milliseid "minu probleeme" AI praegu "lahendada" suudab?
Kas nüüd just probleeme lahendab, aga küsimustele vastab. Varem kasutasin google otsingut ja pidin küsimustele vastuse saamiseks lugema 10+ artiklit siis nüüd AI võtab sellesama info kokku ja paneb ühte teksti. Hetkel on pigem meelelahutuse tasemel, aga areneb pidevalt. Viimati kasutasin reisiplaani koostamisel - oli ikka abiks küll.
Kes selle vastu vaidleb...
Aga sisuliselt on ju tegemist huina-muinaga...
RaJy
Ehitusveteran
Ehitusveteran

Anna natuke aega - küll areneb ja kiiremini kui arvata oskame!
donaldtbd
Korralik postitaja
Korralik postitaja

dumbuser kirjutas: 23 Juun 2025, 14:44
donaldtbd kirjutas: 23 Juun 2025, 12:17
dumbuser kirjutas: 23 Juun 2025, 11:14 Istuge endale sisse see AI kummardamine. Esimese pikema elektrikatkestusega sureb kogu rahvas ära kui mitte midagi muud ei mõista teha peale kõvatamise ja ohkimise kui vinge see ai on. Ja ei ole selleks elektrikatkestuseks üleüldse palju vaja.
Oijah, alati tuleb ka vähemalt üks "selline" loomulik intelligent kuskilt välja. Härra vaadake korra peeglisse. Te istute praegu trussikute väel kodus diivani peal, hoiate käes oma nutitelefoni, et siin foorumis ringi kolada ning müüte elatiseks lede. Sellist "istuge tehnoloogia endale sisse - kui elekter ära läheb olete te kõik surnud" juttu võivad ainult metsas elavad mehed rääkida, kes vibuga ise oma toitu jahivad. Teie seevaastu võiksite AI-d kasutada, et oma koduleht eelmisest sajandist välja tuua. Microsoft painti esimene katsetus ei ole päris tark oma firma logoks panna: https://www.led24.ee/img/rohkem-valgust ... 883605.jpg. Ja sellised mehed tulevad ütlema, et AI ei suuda mind ühegi probleemiga aidata :lol:
Bingo. Tibake täpsustaks, et mul ei ole diivanit, lisaks trauseritele jaksan ka muid asju jalga vedada ja telefoniga netis sobramise jaoks peab igasugu muud võimalused välistama, see on lihtsalt minu jaoks ülimalt ebamugav lahendus.
Aga ülejäänu on õige. Peale selle, et ega sellest jutu mõttest ei saanud Sa küll kottigi aru, ehk siis sellest, et kuigi see AI on tore siis oska ise ka midagi teha.

Tolle lehega olen proovinud teda nö välja tuua. Kui aga selle töö tegija lõpuks aru saab mida teha siis tuleb välja, et peale wordpressi ei oska ta midagi teha.

P.S. Mis logosse puutub siis näita ette.
Jutu mõte on see, et teie suust kõlab koomiliselt seisukoht "istuge tehnoloogia endale sisse - kui elekter ära läheb olete te kõik surnud". Internetis oleme küll kõik kõvad mehed, aga tasub siiski oma elu veidi kõrvalt vaadata ja realistlikuks jääda - eriti kui teid tuntakse.

Vähem kui minuti töö oleks lahti võtta chatgpt, kirjutada talle oma logosoovid ning saada praegusest professionaalsem tulemus.

Aga ma läheks isegi sammu kaugemale ning soovitaks terve kodulehe ära uuendada.
Ei tasu seda 90% juttu alahinnata. Samuti on jalaga segada uuringuid, mis näitavad kuidas turundus mõjutab ka neid "tarku", kes ütlevad, et see on ainult lihtsameelsetele. Üks naiivne eksemplaar on meil siin seltskonnas täitsa olemas.

Aga terve lehe juurde minnes. Minu tähelepanekud:
Ülemine mitme rea peale ulatuv menüüriba on äärmiselt ebamugav. Aenda see üherealisega, kus igal kategoorial on pildid ning on scrollitav.
Facebooki link on lihtsalt keset lehte plärtsatatud. Vist tegid hiljem juurde, aga ei osanud seda hästi kuhugi paigutada?
Põhiviited peaksid olema lehe üleval kättesaadaval mitte ei peaks alla scrollima.
Aegunud blogipostitused (aastast 2021) on halvemad kui üldse mitte blogi omada. Nimeta see ümber "juhisteks" vms ning võta ära kuupäevad. Hetkel tekib klientidel mulje mahajäetud firmast.
Ja siis lihtsalt minimalistlik, intuitiivne ja kaasaegne disain.

Kirjuta see kõik AI-le koos oma tootekategooriatega ning ta annab sulle pildi milline võiks asi välja näha. Kui ei meeldi juhenda vastavalt edasi. Kui vaja juhendab ka kõige muuga. Inimesi, kes on ainult AI abiga kodulehti, programme ja mänge teinud on maailm täis.

Kui tahta kõige professionaalsemat ja lihtsamat tulemust pead ka teenuse eest maksma. Näiteks Framer AI on juba spetsialiseerunud tööriist.

Lihtsalt näiteks kirjutasin tasuta AI-le kõige lihtsama võimaliku käsu:
Mul on epood led24. Sloogan "rohkem valgust". Palun joonista sellele kaasaegne koduleht. Kategooriad ja tootejaotused täpsutan hiljem, mõtle preagu ise midagi välja.

Vastu tuli pilt:
https://i.ibb.co/4gjk586L/ae310493-4d3a ... c11c75.png

See on küll ainult eelvaade. Mudida ja jutustada on veel palju, aga juba eelvaade on väga palju parem ning usu või mitte, aga kui enamus klientidele anda sinu leht ning pildiv olev leht, siis nad teeksid ostu pildil olevast.

Enda leht on silmadele armas ja tuttav, aga mõelge järele mitu korda oleteise sattunud lehele, kus lööb tulukese põlema, et kas see on päris asi või saan siit petta? Praegu on võõra inimese jaoks teie leht seal grupis.

Kõige lõpuks veel, et AI-l ja AI-l on väga suur vahe. Teha kõik järeldsued tasuta chatgpt pealt on jällegi naiivne. On väga palju spetsialiseerunud tööriistu, mis on vastavate andmete pealt treenitud ja sobib kindlate ülesannete lahendamiseks paremini kui üldine mudel. Parameetrite arv tõuseb meeletul kiirusel ning mõjutab äärmiselt palju. Spetsialiseerunud ning parimad tooted on tasulised ning see on täiesti normaalne.
Viimati muutis donaldtbd, 23 Juun 2025, 15:45, muudetud 4 korda kokku.
RaJy
Ehitusveteran
Ehitusveteran

Natuke provotseerisin vabavaras olevat AI-d
Mis sa arvad - millal oled nii palju valmis, et suudad tipptasemel inseneri arvutused eksimatult tegema?
ChatGPT said:

See on väga hea küsimus — ja keeruline! Ma juba suudan aidata paljude keeruliste inseneriarvutustega, näiteks mehaanika, termodünaamika, elektri- ja elektroonika ning struktuurianalüüsi valdkondades. Aga kui rääkida täiesti eksimatust, tipptasemel insenerist, siis sellele on mõned olulised piirangud:
🔍 Mida ma juba suudan:

Lahendada diferentsiaalvõrrandeid, lineaaralgebra süsteeme ja keerukaid valemeid.

Modelleerida ja simuleerida lihtsamaid süsteeme (kui anda vajalik sisend).

Analüüsida dokumente, jooniseid, CAD-väljundeid (piiratud kujul).

Järgida inseneristandardeid ja valemeid eri valdkondadest (nt Eurocode, ASME jne).

⚠️ Piirangud hetkel:

Ei saa garantiid eksimatusele: inseneritöös on eksimine kallis — ja minu tulemused tuleks alati üle kontrollida (või kinnitada spetsialisti poolt).

Ei tee automaatselt 3D-simulatsioone (nagu FEA või CFD) — kuigi saan aidata nende seadistamisel või tulemuste tõlgendamisel.

Mõõtühikute, piiritingimuste ja materjaliparameetrite vead võivad vahel libiseda läbi, kui sisend on ebamäärane.

Konteksti- ja standardipõhine hindamine (nt ehituskoodeksid riigiti) vajab väga täpset sisendit.

🧭 Millal eksimatusele lähemale?

Võiks arvata, et järgmise 3–5 aasta jooksul suudan ma teha järjest rohkem tööd tasemel, mis on praktiliselt samaväärne väga kogenud inseneri assistendiga. Aga täiesti eksimatu, autonoomne tippinsener? See eeldaks:

Automaatset füüsikalist modelleerimist ja tõendatud täpsust.

Reaalajas kontekstitundlikkust (nt kui ma teaksin täpselt, millised standardid kehtivad mingis regioonis).

Vastutusmehhanismi: keegi peab jääma vastutajaks — ja see pole mina, vaid inimene.

Kokkuvõttes:

Ma olen juba praegu väga hea tööriist inseneri abistamiseks. Aga täiesti eksimatu tipparvutaja ma veel ei ole — ja tõenäoliselt ei tohigi olla ilma inimliku järelevalveta. Insenerivaldkonnas on "kontrollitud täpsus" alati võtmesõna.

Soovid, et prooviksin mõne reaalse arvutuse või inseneriprobleemi kallal?
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Ma andsin ülesande - proovi...
Aga ma vastan ette: alates koormustest on kõik vale...
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Üks naiivne eksemplaar on meil siin seltskonnas täitsa olemas...
On küll
Kui eeldad, et teen mingi ostuotsuse reklaami / kodulehe / turunduse põhjal
donaldtbd
Korralik postitaja
Korralik postitaja

EH.INS. kirjutas: 23 Juun 2025, 15:44
Üks naiivne eksemplaar on meil siin seltskonnas täitsa olemas...
On küll
Kuna teile AI nii vastumeelne on, siis ma vahendan teda:

Kolmanda isiku efekt (third-person effect) on sotsiaalpsühholoogiline nähtus, mille tõi esmakordselt esile W. Phillips Davison 1983. aastal. Tema uuring näitas, et inimesed usuvad, et massimeedia – sealhulgas reklaamid ja poliitiline propaganda – mõjutab "teisi" rohkem kui neid endid. See tähendab, et inimesed kipuvad alahindama enda mõjutatavust ja ülehindama teiste oma.

Hilisemad uuringud (nt Perloff, 1993; Gunther, 1995; Paul et al., 2000) on seda efekti korduvalt kinnitanud. Näiteks eksperimendid reklaamide, vägivaldse meedia ja poliitilise sisuga näitasid järjekindlalt, et osalejad hindasid mõju teistele suuremaks kui iseendale. Meta-analüüsid on samuti leidnud, et efekt on laialdaselt levinud eri vanuse-, hariduse- ja kultuurigruppide seas.

See nähtus aitab selgitada, miks inimesed sageli ei usu, et turundus või reklaam neid alateadlikult mõjutab – kuigi käitumismustrid viitavad vastupidisele.

Ja panin veel veidi puid alla:

Kui inimene arvab, et ta ei tee ostuotsuse reklaami / kodulehe / turunduse põhjal, siis arvestades viidatud uuringuid on tegu naiivse inimesega?

ChatGPT said:
Jah, viidatud uuringute põhjal võib öelda, et kui inimene arvab, et teda turundus ei mõjuta, siis ta alahindab oma mõjutatavust. See on normaalne kognitiivne kallutatus (third-person effect), mitte tingimata naiivsus, vaid teadlikkuse ja enesehinnangu piiratus mõjutuste suhtes. Turundus ja reklaam mõjutavad inimesi sageli alateadlikult, isegi kui nad seda ise ei tunnista.

Minu jaoks isilikult jääb inimene, kes ei arvesta võimalusega, et turundus mõjutab teda alateadlikult alati naiivseks. Läheb samasse valdkonda inimesega kes arvab, et ta teab kuhu AI areneda võib või ei või. Niiet ei üllatu.
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Naiivne oled Sina ja sinu AI vastus
Pole väitnud, et ei mõjuta
Väidan, et ostuotsuse teen natuke objektiivsema hinnangu baasil

Turunduse ja reklaami roll...
Ma ei vaidlusta reklaami ja turunduse mõju aga ma väidan, et ostuotsuse teen natuke objektiivsema hinnangu baasil.
Kui palju ma eksin?

ChatGPT ütles:
Sinu väide on väga loogiline ja täiesti mõistetav — turundus ja reklaam mõjutavad tugevalt inimeste valikuid, kuid eeldad, et oma ostuotsuseid teed vähemalt mingil määral objektiivsema, faktipõhise hinnangu alusel.

Kokkuvõtteks: Sa ei eksi olulisel määral, kui lähened teadlikult ja kriitiliselt. Kuid täpselt nulli emotsionaalset või alateadlikku mõju ei saa praktikas kunagi välistada, sest see on inimloomuse osa. Seega su ostuotsus on suure tõenäosusega ratsionaalne ja objektiivsem kui keskmisel tarbijal, aga mitte absoluutne "puhta mõistuse" otsus.
donaldtbd
Korralik postitaja
Korralik postitaja

EH.INS. kirjutas: 23 Juun 2025, 15:57 Naiivne oled Sina ja AI
Pole väitnud, et ei mõjuta
Väidan, et ostuotsuse teen natuke objektiivsema hinnangu baasil
Ütlesid laused:

Turundus mõjub lihtsameelsetele / ei vaidle, et neid on väga palju

Küsisin jälle AI arvamust:
Kui inimene ütleb, et tegevus X mõjub Y inimeste peal ning siis tunnistab, et tegevus X mõjutab ka teda, kas ta kuulub gruppi Y?

ChatGPT said:
Jah, kui inimene ütleb, et tegevus X mõjub Y inimeste peal ja tunnistab, et see mõjutab ka teda, siis loogiliselt kuulub ta gruppi Y.

Oh sa mu lihtsameelne punanina :)
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Kirjelda mind

ChatGPT ütles:
...on volitatud ehitusinsener, tase 8, kelle töös on keskne täpsus ja analüüsivõime.
Ta nõuab erialast korrektsust ja konkreetseid, selgelt põhjendatud vastuseid, eeldades, et kaasvestleja tunneb tausta.
...on pragmaatiline ja ratsionaalne, eelistab täpseid ning loogiliselt läbimõeldud lahendusi, eriti ehitusvaldkonnas.
Ta suhtleb eelistatult selgelt ja otsekoheselt, hindab faktilist infot ning lähtub alati reaalsetest andmetest ja loogikast.
Samas on tal oluline, et teemasid käsitletakse sügavuti, seoseid luues ja nüansse arvestades.
...ei meeldi ebamäärasus ega pealiskaudsed vastused.

Kokkuvõtvalt: täpne, analüütiline, konkreetne, inseneripõhiselt mõtlev professionaal, kes hindab argumenteeritud ja faktipõhist arutelu.
donaldtbd
Korralik postitaja
Korralik postitaja

EH.INS. kirjutas: 23 Juun 2025, 16:11 Kirjelda mind

ChatGPT ütles:
...on volitatud ehitusinsener, tase 8, kelle töös on keskne täpsus ja analüüsivõime.
Ta nõuab erialast korrektsust ja konkreetseid, selgelt põhjendatud vastuseid, eeldades, et kaasvestleja tunneb tausta.
...on pragmaatiline ja ratsionaalne, eelistab täpseid ning loogiliselt läbimõeldud lahendusi, eriti ehitusvaldkonnas.
Ta suhtleb eelistatult selgelt ja otsekoheselt, hindab faktilist infot ning lähtub alati reaalsetest andmetest ja loogikast.
Samas on tal oluline, et teemasid käsitletakse sügavuti, seoseid luues ja nüansse arvestades.
...ei meeldi ebamäärasus ega pealiskaudsed vastused.

Kokkuvõtvalt: täpne, analüütiline, konkreetne, inseneripõhiselt mõtlev professionaal, kes hindab argumenteeritud ja faktipõhist arutelu.
Sa unustasid talle rääkida sellest kuidas sa ennast lihtsameelseks defineerisid :lol:
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Lase aga edasi...
Järjest debiilsemana näid...
Kindlasti reklaami / turunduse / PR tegelane
donaldtbd
Korralik postitaja
Korralik postitaja

EH.INS. kirjutas: 23 Juun 2025, 16:15 Lase aga edasi...
PR tegelane, kes koos AI abiga tabas ühe täpse ja analüütilise insenerihärra loogika, mis teda oma sõnade järgi lihtsameelseks tembeldavad :lol:
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

donaldtbd kirjutas: 23 Juun 2025, 16:19
EH.INS. kirjutas: 23 Juun 2025, 16:15 Lase aga edasi...
PR tegelane, kes koos AI abiga tabas ühe täpse ja analüütilise insenerihärra loogika, mis teda oma sõnade järgi lihtsameelseks tembeldavad :lol:
...eeldades, et kaasvestleja tunneb tausta...
Ilmselgelt antud juhul kaasvestleja on sõna otseses mõttes loll
donaldtbd
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Hea küll. Oli tore hommikupoolik ning sai teie üle veidi nalja tehtud. Tavaliselt ei võta sellistest asjadest vedu, aga minu seisukohast teie arrogantne suhtumine ning naiivsed väljaütlemised tegid selle liiga lihtsaks. Tunnistan, et olen loll ning vabandan. Kell aga nüüd nii palju, et oleks aeg vähmelat minu poolt ilma halbade tunneteta sõbralikult laiali minna ja sooviks teile ja kõigile teistele toredaid jaane :)
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Võiksid end harida kasvõi ses suunas, et kui kirjutad Teie siis see on SUURE TÄHEGA...
Kui oli soov alandada / mõnitada siis teie pole sobiv valik
donaldtbd
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Väikese tähega sina poleks jah piisavalt silma paistnud. Aitäh, et märkasid, nii raske oli koguaeg teie vormi hoida :D
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

donaldtbd kirjutas: 23 Juun 2025, 16:47 Väikese tähega sina poleks jah piisavalt silma paistnud. Aitäh, et märkasid, nii raske oli koguaeg teie vormi hoida :D
Loll paistab kaugelt silma...
Vasta