tuhkatriinu

Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
Urmas
autodidakt
On tänanud: 390 korda
On tänatud: 430 korda

Re: tuhkatriinu

Lugemata postitus Postitas Urmas »

madis64 kirjutas: 13 Juul 2025, 20:30 Aga osunda koht, kust üldse tellida saab...
Kasutaja Foxxy ju andis viite. https://www.tooriistamaailm.ee/tuhaeraldaja-vorel-72920
No selles viitest lugesin, et
Tööriistamaailma ladu, Lepatriinu tee 4, Jälgimäe: 2 tk
Tarnija laos: > 5 tk (Tarneaeg: 2-3 nädalat)
Minu viga ja ei oska arvata, miks kirjutasin 3-4 nädalat. :blush:
Mul pani filmi jooksma see, et müüja infos on kirjutatud, et asi on laos olemas ja isegi Jälgimäe laos 2 tükki, aga mis võtab nii kaua, et toimetada see sinuni? Selle tuhaeraldaja võiks keegi auto pagasnikusse visata ja sulle peale tööd ära tuua või isegi käsipostiga ära tuua. Isegi kui kasutataks käsiposti varianti, siis võtaks selle sinuni toimetamine aega max 3 tundi koos vahekohvipausiga "Jah, kallis". :)
Muide, olen nende laos käinud kohapeal mingit vidinat ostmas.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
madis64
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 27 korda
On tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas madis64 »

Tänud, ilmselt veeren sealt millalgi läbi.
elmut66
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas elmut66 »

Kunagi ostsin bauhofist selle cynderella. maksis vist 52 raha, aga töötab hästi ja kaua vastu pidanud .
Urmas
autodidakt

madis64 kirjutas: 13 Juul 2025, 21:28 Tänud, ilmselt veeren sealt millalgi läbi.
Ise olen külastusest ette helistanud. Kohapeal on makseviisid nii sulas kui ka kaardiga.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Urmas
autodidakt

elmut66 kirjutas: 13 Juul 2025, 21:38 Kunagi ostsin bauhofist selle cynderella. maksis vist 52 raha, aga töötab hästi ja kaua vastu pidanud .
Ei kahtlegi, et su Bauhofist ostetu on hästi vastu pidanud, kuid ikka ja jälle välimuselt ja sisult 1:1 erineva "tootja/maaletooja" hinna erinevuse põhjusi uurides olen jõudnud taas järeldusele, et jumal lõi maailma, aga kõik ülejäänu on tehtud hiinlaste poolt. :)
Vasta