Elektriautodest
Siin arutletakse naljakate juhtumite üle ehitusvaldkonnas
-
võhik
- Ehitusspets

- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 16 korda
Re: Elektriautodest
Lugemata postitus Postitas võhik »
Ega enamusel jah ei ole seal Ferrarisid istumise all.
Aga eks väiksemaid mootoreid annab siis kah teha -
Kas just 75 kW kaaluga à 1,75 kg (igas rattas) aga äkki 3 kg ?
Aga eks väiksemaid mootoreid annab siis kah teha -
Kas just 75 kW kaaluga à 1,75 kg (igas rattas) aga äkki 3 kg ?
-
kunn24
- Ehituspenskar

- On tänanud: 42 korda
- On tänatud: 134 korda
Lugemata postitus Postitas kunn24 »
Alguses lahmime ja kui seletust palutakse, siis on mää?! No kuram, erkreiidid said ju rämedalt talinas lutti, võiks millestki võtta õppust ja päris labaselt mitte lahmida.
Juhe teab kõike.
Lugemata postitus Postitas EH.INS. »
Ja mida me lahmine...
Kas viide, et sm on loll nagu lauajalg on lahmimine?
Kas viide, et sm on loll nagu lauajalg on lahmimine?
-
kunn24
- Ehituspenskar

See on juba teine jutt iseasi, keda see huvitab. Kuid jäta elekter välja, sel pole minu arust küll midagi häda. Alati saab muidugi paremini, kui rektumis kohe kindlasti pole. Viimane pungestamine oli tiblastanile aidaa- pakaa ja nähes nüüd sündmuste arengut, ainuõige käik. Kui poleks tehtud, võinuksid tiblad kõige külmemal talvepäeval, eelenevalt natukne äestades kaablid, vaadates, et üle poole GW jookseb siiapoole, tõmmata lahkülitid välja ja vaat siis oleks olnud vahva.
Juhe teab kõike.
-
optimist88
- Ehitusspets

- On tänanud: 25 korda
- On tänatud: 12 korda
Lugemata postitus Postitas optimist88 »
Ja mida selle võimsusega teha Tallinnas, sõites hommikul peale kella 8 mööda Vabaduse pst kesklinna?Urmas kirjutas: 22 Okt 2025, 16:59 [quote=võhik post_id=468271 time=<a href="tel:1761139707">1761139707</a> user_id=5660]
Asjast enesest kah :
https://electrek.co/2025/10/22/yasa-rec ... lux-motor/
12,7 kg mootor, mis arendab 750 kW (1000+ hj) lühiajalist tippvõimsust - võimsustihedus 59 kW/kg,...
[/quote]
Urmas, ära nüüd kohe meelt heida. Küll nad hakkavad Märjamaa meeste jaoks lahjemaid ka tegema. Üles-alla skaleerimine on suht lihtne teema.
Hakkab vaikselt häirima, et see phpBB ei saa siin kohati viitamise täägidega hakkama. Ei tunne iseenda nurksulge ära või mis tal viga on.
-
Urmas
- autodidakt
- On tänanud: 403 korda
- On tänatud: 439 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Kurat, aga siis ma saa ju kasutada EV-de põhiomadust- vinget kiirendust.optimist88 kirjutas: 22 Okt 2025, 18:36 Urmas, ära nüüd kohe meelt heida. Küll nad hakkavad Märjamaa meeste jaoks lahjemaid ka tegema. Üles-alla skaleerimine on suht lihtne teema.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 
-
kunn24
- Ehituspenskar

Vinge kiirendusega saastad planeeti Maad rehvipuruga ja kui veel naastrehvid on, siis tuleb juba kõike, mis võimalik.
Juhe teab kõike.
-
rst
- Ehitusspets

- On tänanud: 18 korda
- On tänatud: 17 korda
Lugemata postitus Postitas rst »
Jummal tänatud, et tuleb kiiremaid EV'sid peale. Mulle see uudis küll meeldib.
Minu hetke autopark on Urmase mõistes kindlasti mõttetu, sest üle 100kW sõdukid on ju saatanast.
EV 393kW nelikvedu, igapäeva toimetuste jaoks
4.2 v8 bi turbo diisel 290kW nelikvedu, abikaasa igapäeva toimetuste auto, käru vedamiseks
4.0 v8 bi turbo bensiin 412kW nelikvedu, midagi peab alati hingele ka olema, sest siis ei teki hinges kibestust, mida siin foormis tihti välja elatakse
Lihtsalt infoks, et ükski neid pole nii universaalne, mis rahuldaks KÕIKI minu vajadusi.
Kuna ÜRITAN ikka alati algses teemas püsida, siis mina võtan ca iga kuu üheks päevaks EV'l piduri regenereerimise maha ja sõidan nii päev otsa linnavahel näiteks. Tuttava juures sai käidud rehve vahetamas, siis sai lastud ka pidurivedelik äravahetada. Kuna 2a sai täis, siis ta vaatas supportid ka üle ning pärast 60t km ja 2a igapäevast kasutust liikusid need väga ilusti.
Minu hetke autopark on Urmase mõistes kindlasti mõttetu, sest üle 100kW sõdukid on ju saatanast.
EV 393kW nelikvedu, igapäeva toimetuste jaoks
4.2 v8 bi turbo diisel 290kW nelikvedu, abikaasa igapäeva toimetuste auto, käru vedamiseks
4.0 v8 bi turbo bensiin 412kW nelikvedu, midagi peab alati hingele ka olema, sest siis ei teki hinges kibestust, mida siin foormis tihti välja elatakse
Lihtsalt infoks, et ükski neid pole nii universaalne, mis rahuldaks KÕIKI minu vajadusi.
Kuna ÜRITAN ikka alati algses teemas püsida, siis mina võtan ca iga kuu üheks päevaks EV'l piduri regenereerimise maha ja sõidan nii päev otsa linnavahel näiteks. Tuttava juures sai käidud rehve vahetamas, siis sai lastud ka pidurivedelik äravahetada. Kuna 2a sai täis, siis ta vaatas supportid ka üle ning pärast 60t km ja 2a igapäevast kasutust liikusid need väga ilusti.
-
rs7
- Korralik postitaja

- On tänanud: 7 korda
- On tänatud: 9 korda
Lugemata postitus Postitas rs7 »
Ega see V8 412kw juhuslikult f10 m5 pole?rst kirjutas: 23 Okt 2025, 13:02 toimetuste jaoks
Kui on, siis respekt
Kui vaid elaks kohas, kus saaks sellest legaalselt max rõõmu tunda, oleks endal ka üks selline.
-
Küülaline
- Ehituspenskar

- On tänanud: 107 korda
- On tänatud: 145 korda
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Mitte suuri väljaminekuid ei pea kartma, vaid väikseid sissetulekuid.rst kirjutas: 23 Okt 2025, 13:02 EV 393kW nelikvedu, igapäeva toimetuste jaoks
4.0 v8 bi turbo bensiin 412kW nelikvedu, midagi peab alati hingele ka olema
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit