tehtudfanatic kirjutas:. Kes siis võtab ette ja teeb selle kaminahju näol siin koha peal reaalselt ära,...

Lugemata postitus Postitas kaminahi »
tehtudfanatic kirjutas:. Kes siis võtab ette ja teeb selle kaminahju näol siin koha peal reaalselt ära,...
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Lugemata postitus Postitas motamees »
Noh, kus jäid oma termopildiga? Käin iga päev foorumis ja esimesena otsin leso piltiraga kirjutas:... Homme lähen sinna ja krutin ettevaatlikult tembi üles, siis teen leso plaadile väikse termopildi cm17`ga. Kui pilt ei rahulda, siis krutin tüüsesi ...
Lugemata postitus Postitas raga »
Kahvatus ei pruugi olla ainult segujäägid. Võib olla ka soolad vee kuivamisest. Kui lasta ahju niisama kuivada, siis kuivab ta väljapoole ja toob ka soolad välja. Kui hakata kohe sisse kütma, siis kütmise/soenemise tagajärjel kuivab seespoolt kiiremini ja niiskus hakkab sinnapoole suunduma. Nii tuleb soola väljapoole vähem... arvan ma.raga kirjutas:... Ahju kivi on ikka jube kahvatu endiselt, kuigi nühitud on neid juba ohtralt...
Ära hakka mässama. Jääb ebaühtlane, nagu oleks põletatud.raga kirjutas:... või isegi tugevam plastik hari relakaga, nii et poleeriks tumedamaks/punasemaks, mis on ka etem...
Lugemata postitus Postitas maik »
Lugemata postitus Postitas Peetripoeg »
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
See paistis olema sinu kõrgperioodist kui ma õigesti mäletanPeetripoeg kirjutas:Vana tellis 2.jpg[/attachment)[attachment=1]Vana tellis 2.jpg
Lugupidamisega
Lugemata postitus Postitas Hendri »
Lugemata postitus Postitas teadja »
Väga öige Robi, loomulikult löikka otsad ära, aga milleks see vill sinna vahele? KasRobi 1 kirjutas:Kirjutan siia enda teemasse sisevoodri joonpaisumisest...siis ei sega teisi. Ma mõtlen, et üks lahendus oleks nurgad üldse mitte siduda omavahel vuugiga. Selleks lõigata otsad 45 % ja villariba vahele. Sedasi saab vooder vabalt paisuda, aga samas ei vaju sisse.( Ma ise eelistan paksu voodrit ja õhemat väliskesta) Teine võimalus on nurgavuugid lihtsalt isoleerida ja jätta liikuvaks.
Oli see just nii, nagu sina kirjeldasid.Otsisin linki ...ei leidnudRobi 1 kirjutas:Leevi on nii palju igasugust võõramaist nänni siia toonud...et pole kahjuks suutnud seda kõike läbi närida enam. Kus seda nurga lahendust leida võiks...kui meeles?
Lugemata postitus Postitas teadja »
Motamehe näidatut ma kunagi juba mainisin, see oli peaaegu sama millest Robi rääkis.kaminahi kirjutas:"Juhin täelepanu", et Robi kirjeldatud nurk oli näidatud ka hiljuti lingil, mille laadis siia Leevi, õpetuseks noortele ja vanadele.
Kui on olukord, et nii on otstarbekas ehitada, miks mitte, siis ei pea kasutama Motamehe poolt näidatud nurgalahendust, mida kirjeldas teadja. Ise kasutan lahendusi, mis taganud alati eesmärgikohase tulemuse
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025