Vesipõrandaküte
küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
Lugemata postitus Postitas raivoo »
Ma.ARVAN,et iga töö peab saama tehtud proffi tasemel, sa pead vastutama, selle eest, mida oled teinud.Kui sa müüd toodet pead PRAKTILISELT teadma, mida müüd.Selleks lähed töömaale, ja oled kiirem ja parem, kui sinu töömehed, oled neile eeskujuks.SA ei löö neid andmetetega, protsentidega-seda me oskame,vaid lähed ja teed töö ära, lööd käed ja sinu söna maksab.Vöib-olla utoopia aga oleme seda meelt.Vabandan,et läksin liialt emotsionaalseks,kuid ma ei saa aru, et pörandakütte süsteemi panek on käkitegu,olin aasta Soomes tööl,et seda möista ja anda oma parimats.t seda müüa.Arvan,et pörandaküte on üks tähtsamaid,sest ta jääb betooni alla ja vigade parandus on raske.SOOVIN TEIE MAJJA SOOJUST JA ARMASTUST
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Tere, käisin eile teie objektil vaatamas kuidas panete põrandakütet. Väga kvaliteetne töö, korralikult tehtud. Enne ei ole näinudki sellist töövahendit mis nii klamberid paneb. Kui endal panekuks läheb tellin teile ja soovitan teistelegi.
Lugemata postitus Postitas mel777 »
jajah, väga usutav jutt, enesepromoja ..Anonymous kirjutas:Tere, käisin eile teie objektil vaatamas kuidas panete põrandakütet. Väga kvaliteetne töö, korralikult tehtud. Enne ei ole näinudki sellist töövahendit mis nii klamberid paneb. Kui endal panekuks läheb tellin teile ja soovitan teistelegi.
Tere.O ma silm on kuningas, see seade on meil käigus paar nädalat.Nägime seda Ehitusmessil, hind oli kröbe mitmed kümned tuhanded, otsustasime, ära osta,sest see kiirendab otsustavalt asendajate tööd,ühe keskmise maja tegemisel,päevas jöuab ta teha kaks.Kvaliteet ka töusis, torud jäävad korralike vahedega ja sirged.Arvan ,et ostame juurde.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas torumiis »
pead silmas seda nn akuga armatuuri sidujat?raivoo kirjutas:Tere.O ma silm on kuningas, see seade on meil käigus paar nädalat.Nägime seda Ehitusmessil, hind oli kröbe mitmed kümned tuhanded, otsustasime, ära osta,sest see kiirendab otsustavalt asendajate tööd,ühe keskmise maja tegemisel,päevas jöuab ta teha kaks.Kvaliteet ka töusis, torud jäävad korralike vahedega ja sirged.Arvan ,et ostame juurde.

TERE.Jah pean silmas, seda armatuuri sidujat, sobib ka ideaalselt toru siduma.aga armatuur peab olema peno pealt körgemale pandud,muidu kui sidujale jäävad peno tükid ette, vötab kohe traadi jooksma, kole tundlik aparaat on.EDU
TERE.Saime Saksamaalt oma torule sertifikaadi , ainus Pöhjamaades ja ka Eestis,5- kordne kaitsekiht,anname torule 30 aastase garantii.Kes tahab kvaliteeti, see ka saab.Hind ikka alla 300eek-m2.Vaata http://www.warmia.fi
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu