Aga palun. Sellel kuul ei sobi mulle 17,18,19 ja kuu kolm viimast päeva. Praeguse seisuga muud päevad sobivad.Fram kirjutas: 15 Jaan 2018, 23:45Kuule külamees kutsu külla! Võtan pere kaasa ja vaataks heameelega Sinu voolumõõtja üle ja kui nulli toodab siis mulle ka sellist süsteemi vaja!miksik kirjutas: 15 Jaan 2018, 22:03See sapaka näide onsul tegelt päris hea. Teisel majal on mul soojuspump maakontuuriga ja päikesepaneelidega. Kui sina räägid ainult toasooja ja tarbevee kütmiseks vajalikust elektrist ,mille eest sa siiski maksad, siis minul on kaetud kogu maja elektrivajadus ja ei maksa enam sentigi. Nii et sõida oma hirmkalli sapakaga edasi.Fram kirjutas: 15 Jaan 2018, 21:31
Kuule külamees Sa peksad täiega segast! 5 päeva tagasi paigaltatud süsteem läks 5000.- ja Sa räägid 2900.-
Aga ega ma neist süsteemidest midagi tea ka. See sama mis ZAZ või MB - arvan mina.
Fakt on see, et Sinu pellet kallim kui minu soojus ja soovin sulle jõudu tööle !![]()
![]()
Pajata palun siis mitu Kg 24 h peale pelletit läheb (AUSALT) ?
Proovisin linki lisada ,aga ei õnnestu. Mine stokercloud.dk lehele ja sisesta kasutaja 34997. Sealt näed kõiki mu katla andmeid.