ja kohe kindlasti keegi kommenteerib plussid-miinused. Ise rahul.

Lugemata postitus Postitas numan »
Lugemata postitus Postitas xxxxxxx »

Lugemata postitus Postitas Tavalugeja »

Kasulikuks teabeks oleksid suitsugaaside temperatuurid, soemüüri sisenedes ja väljudes. Märkimata on ka soemüüri mõõdud.numan kirjutas: 05 Veebr 2020, 06:02 10w plekkikolakas. Põrand hetkel ei kannata norm.ahju koormust. Kütmise ajal "sauna" vältimiseks lasen õhul tõusta teisele korrusele.
Lõõri laius- 13cm (vs müüri sisemõõt. Lõõre kui selliseid ei olegi)

Jõuab kord põranda remondini- teeb alla ka pliidile vundamendi ning korralik pliit, siis kõik parlonksis.
 Jõuab kord põranda remondini- teeb alla ka pliidile vundamendi ning korralik pliit, siis kõik parlonksis.
 pliidisüsteemi ehitanud, mille kütmisega memm rahule ei suuda jääda. Soojaks ei saa ja pigi voolab. See soemüür on üldsusele selgituseks 2 x 6 PTT tellist.
  pliidisüsteemi ehitanud, mille kütmisega memm rahule ei suuda jääda. Soojaks ei saa ja pigi voolab. See soemüür on üldsusele selgituseks 2 x 6 PTT tellist.  Aga ei saa öelda, et koolitajad ennast segada lasevad nendest pottseppade niruliselt negatiivseteks  osutuvatest eksperthinnangutest. Minu hinnang hinnati mõne palliga alla, kuna ma ei kandnud pliidi kütmisel ja hindamisel turvasaapaid. Muu polnud vast oluline.
  Aga ei saa öelda, et koolitajad ennast segada lasevad nendest pottseppade niruliselt negatiivseteks  osutuvatest eksperthinnangutest. Minu hinnang hinnati mõne palliga alla, kuna ma ei kandnud pliidi kütmisel ja hindamisel turvasaapaid. Muu polnud vast oluline.

ja ma tahtsin veel suuremat...
 ja ma tahtsin veel suuremat...
Lugemata postitus Postitas Toivo5 »
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025