turvauks :)

melka
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 5
Liitunud: 05 Nov 2009, 18:53

turvauks :)

Lugemata postitus Postitas melka »

Igati passlik video peaks olema siia rubriiki, eks meilgi müüakse selliseid poes, viimati nägin säärast K rautas ja oli vist veel KUUPAKKUMINE 2300.-, paneb mõtlema eks ole :)
http://www.youtube.com/watch?v=XoUg94gvLdM
kkol
külaline

Re: turvauks :)

Lugemata postitus Postitas kkol »

Nägin viimati täna hommikul sellist ust.Nimelt mul enda ka china aga arvesades,kui odav see on,siis suht savi,uksed on loomadele,inimene pääseb läbi nagunii.Sama hästi võib käsisaega täispuitukse läbi sagida või siis veel lihtsam makroflek vahelt välja saagida ja paar kruvi kah peenema meisliga läbi lüüa,ei peagi inimese uhket ust ära lõhkuma.Mõeldud need ikkagi korterite usteks,kus ikka naljalt 17minutit keegi ei õienda ukse kallal ja sisseminekuks on eramajadel aknad niiet ei pane see video mõtlema ühestki otsast,selge ju mida sellise hinna eest saab.
jan
-
Postitusi: 964
Liitunud: 08 Mai 2006, 22:27
On tänanud: 24 korda
On tänatud: 15 korda

Re: turvauks :)

Lugemata postitus Postitas jan »

Praegusel ajal on kardetavasti uksel ja uksel vahet küll, majanduslik olukord ajab inimesed drastilistele tegudele - varastatakse kõike (ise just langesin "ohvriks", kuid tegelikult peaks tänama, et sodi garaazhist tasuta minema viidi). Ja kui kellelgi ongi selline konservikarbiavajaga / plekikääridega ilma mürata avatav uks, siis kindlasti tekitab see ahvatlust. Olenevalt maja tüübist on kortermajades muideks just hea päevasel ajal rahulikult toimetada. 5-kordsetes paneelikates ehk mitte, kuid nendes, kus korterid 2-3 kaupa eraldi koridorides, pole kuigi keeruline jälgida, millal kõik kodust läinud. Eriti kui varas ise samas majas elab ning teab inimeste harjumusi.

Aga mis puudutab meisliga kruvide ära löömist, siis minu ukse pani Saku Metall igatahes 8mm-se armatuurvarda tikkudega kinni ning väidetavalt pidi see neil standard olema. Varastele palju edu selliste kinnituste meiseldamisel :)
Vasta