seinad

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
nightwish
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 1
Liitunud: 15 Mär 2009, 19:08

seinad

Lugemata postitus Postitas nightwish »

nu tervist. teate, teen siin maja ja,,no asi siis nii kaugel et võiks seinu hakata meisterdama,,,aga,,sooviks midagi muud, kui ainult pahtel pluss värv seinu v tapeeti,,et,,soovitage igasugu variante, viise kuidas seina erilisemaks teha, mis iganes tellis, puu, plaat ma ei tea mis veel seina saab panna,,saatke pilte vms kui kusagil näete mõnda väga hääd seinaest., sama asi kehtib ka lagedele,,.
entu
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 129
Liitunud: 09 Veebr 2009, 17:18

Re: seinad

Lugemata postitus Postitas entu »

vaata nagi.ee ,sealt otsi entu1151
voldemar
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 148
Liitunud: 31 Jaan 2005, 11:21

Re: seinad

Lugemata postitus Postitas voldemar »

kõige lihtsam , kui sirget seina ei taha , või näiteks mõni sein on viletsa kvalteediga laotud, tõmba MP-75 kindakrohv seina, viskad lihtsalt segu seina ja vana veneagse kindaga hõõrud selle seina. jäävad ilusad vaba käega tõmmatud jutid ja sein jääb nagu kerge tselluliit. Hiljem värvid heledama tooniga, tumedad hakkavad rõhuma.Sellist seina on eriti hea mõnda puhkeruumi teha, saunaeesruum, võib ka mujal, seal silm puhkab, vahelduseks kontori seintele. Mõni sein kata kasvõi välisvoodrilauaga, kah huvitav. nende variantide kõrval teised seinad võiksid siledad olla, eriti kipsvaheseinad. mõnel seinal võiksid lasta kellelgi joonistada, kui omal peres pole joonistajat, palka keegi õpilane, saab väga lahe. Kui raha palju siis muidugi tuntud tegija, kindlasti võb ka õpilse tööga rahule jääda kui talle vabad käed anda. Olen näinud laste tehtud väga ägedaid pilte. Gräfit jms.
entu
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 129
Liitunud: 09 Veebr 2009, 17:18

Re: seinad

Lugemata postitus Postitas entu »

võimalusi seinu elavamaks teha on väga palju,pane fantaasia tööle!eriti huvitav on kasutada erimeetodeid ,mida kauplused pakuvad ,koos!nt. kasutada vedeltapeeti koos muude efektvärvidega...üldiselt,võimalusi on musttuhat!!!
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Postitusi: 2834
Liitunud: 22 Juun 2008, 18:36
Asukoht: Tartumaa
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Re: seinad

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

Joonistamise vihje - laena kusaglt projektor ning lase pilt seinale, harilikuga kontuurid ning pärast värvid :thumbsup:
Vasta