Rullmaterjalid lamekatusele

vanad postitused
Rein
külaline

Rullmaterjalid lamekatusele

Lugemata postitus Postitas Rein »

Tere!
Eestis pakutakse rullmaterjalid Venemaalt,Leedust,Soomest,Belgiast. Kas saab keegi konkreetselt seletada,mis materjal ideaalselt sobib meie kliimale ja ka mis materjal on soodsama hinnaga,samas ka mis materjal on hea kvaliteediga ja hinnaga? Katuseportaalis ma kahjuks seda infot ei ole leidnud.

Lugupidamisega
Rein Streiman
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere!

Eestis on kahjuks väga raske anda hinnangut materjlaide kohta. Meil antakse välja küll mingeid mõtetuid vastavustunnistusi, mis ei omista tootele tooteklassi. Seetõttu on raske hinnata ka toote sobivust mingile katusele. Selleks, et rullmaterjale hinnata on vaja üsna häid erialaseid teadmisi.
Kõikides loetletud riikides (v.a. Leedu) on mitmeid tehaseid, mis toodavad rullmaterjele ja mis omavad esindajat Eestis. Kõigi tehaste tootenomenklatuur on üsna lai. Eestis müüdavate erinevate rullmaterjali sortide arvu tuleb lugeda sadades. Mingit üldistust, et see sobib ja see ei, on üsna raske teha. Kõik sõltub konkreetsest katusest ja eelkõige sellest, kui pikka tööiga soovitakse. Saadaval on materjalid, mille tööiga on üle 40 aasta, kuid ka selliseid, mis ei kesta viit aastatki.

Lugupidamisega
Alo Karu
Vasta