köögi põrand

vanad postitused
noraG
külaline

köögi põrand

Lugemata postitus Postitas noraG »

kas kellegi on köögi aktiivse tööosa (kraanikausi) juures põrandal parkett(või laminaat) või lakitud laudpõrand. nimetage plusse ja miinuseid.
minu tööstiil köögis on selline, et vett läheb ikka vahel maha, kuid kivipõrandat nagu eriti ei taha( vahel kukuvad nõud ka maha) :oops:
kumba peate veekindlamaks.
olen kuulnud, et on mingi spets laminaad ja selle praod täidetakse veel silikooniga...kas on kogemusi?
Müürimees
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 108
Liitunud: 08 Juun 2005, 07:56
Asukoht: Kuremäe

Lugemata postitus Postitas Müürimees »

plaadi kappide alt ja eest ära
on on nii
sundehitaja
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 112
Liitunud: 29 Aug 2005, 15:49

Lugemata postitus Postitas sundehitaja »

Müürimehe nõu on hea.Ei tea täpselt ,mis põrand Sul seal on või mis Sa olemasolevaga teha kavatsed,kuid kivi on kindel värk,võid ka PVC kattele mõelda,ühes tükis ja veekindel.Laminaat on seestpoolt ikkagi mingi papp, mis on kaetud mitmete kihtidega ja keegi ei garanteeri tegelikult mingeid liitekohti,rääkigu mis tahavad.Ükskord see vesi sinna vahele ikkagi pääseb.Mina kasutaks küll midagi kindlamat :plaat,PVC,või midagi muud mille veekindluses pole tarvis kahelda.
pörrand
külaline

Lugemata postitus Postitas pörrand »

Laminaat ei sobi hästi,olen juba küll ja küll saanud neid vahetada... PVC on hea kunix sinna allaei satu vett. Juhuslik vigastus või defekt või serva vahele sattuv vesi...ja allolevad puitosad hakkavad kiirkorras mädanema, sest vesi sealt alt ära ei aura nii kergesti. Proovi vast laudpõrandat,aga ilma lakita (see samuti takistab vee auramist samas aga võib vett sisse lasta).Saare- või tammelauad olex ideaalsed, aga ka korralik okaspuulaud läheb.Suuerm vesi muidugi tuleb alati ära koristada.
Vasta