Salvkaevu puhastamine

vikat
külaline

Salvkaevu puhastamine

Lugemata postitus Postitas vikat »

Ostsime maja millel salvkaev. Sees neli betoon rõngast. Viimase sees vesi ja muda. Palun asjalikku nõu kuidas saada see kaev sügavamaks, vesi joodavaks, põhi korda ja et suvel kuivale ei jääks?!? Olen nüüd kaks päeva siin foorumis ringi surfanud kuid pole leidnud ühtki adekvaatset seletust oma küsimustele. Ikka ja jälle jõutakse jutuga mingite Tartu vendadeni kes tulevad teevad "hea hinna" eest asja ära. Sellised vastused võib kirjutamtta jätta. Mind huvitab siiski see kuidas asi ise ära!!!??!

Ette Tänades!
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Re: Salvkaevu puhastamine

Lugemata postitus Postitas Hiid »

mis siin mõelda?
Karga kaevu ja kuku kühveldama. Teine mees tõmbab üles. Kiiver peas on kohustuslik.
Siis on töö valmis, kui ei jõua enam löga üles saata, kuna vett tuleb liiga palju peale. 4raket on ju praktiliselt selline sügavus, et nina ulatub üle kaevu ääre :lol:
VIKAT
külaline

Lugemata postitus Postitas VIKAT »

Hiid kirjutas:mis siin mõelda?
Karga kaevu ja kuku kühveldama. Teine mees tõmbab üles. Kiiver peas on kohustuslik.
Siis on töö valmis, kui ei jõua enam löga üles saata, kuna vett tuleb liiga palju peale. 4raket on ju praktiliselt selline sügavus, et nina ulatub üle kaevu ääre :lol:
KÕIGILE NÄITAMISEKS, et selliseid vastuseid on siin jalaga segada. Tegelikult sa oledki lolll ja ma ei aksepteeri su vastust.
Tartu vennad
külaline

Lugemata postitus Postitas Tartu vennad »

[quote="vikat"]Ostsime maja millel salvkaev. Sees neli betoon rõngast. Viimase sees vesi ja muda. Palun asjalikku nõu kuidas saada see kaev sügavamaks, vesi joodavaks, põhi korda ja et suvel kuivale ei jääks?!? Olen nüüd kaks päeva siin foorumis ringi surfanud kuid pole leidnud ühtki adekvaatset seletust oma küsimustele. Ikka ja jälle jõutakse jutuga mingite Tartu vendadeni kes tulevad teevad "hea hinna" eest asja ära. Sellised vastused võib kirjutamtta jätta. Mind huvitab siiski see kuidas asi ise ära!!!??!

Tubli mõte! Algteadmised on Sinul ju olemas. Sa tead, et "rõngad" on betoonist ja tegu on salvkaevuga! Mina julgen väita, et tegu on settekaevuga.
Esimene asi - mõõda kas kaev on ehitatud veesoonte ristile. Teine asi - vaata kas on "rõngad" või rakked (raketel on valts). Kolmas asi - veereta ülemine rake maha. Neljas asi - tõmba vesi välja. Viies asi - katsu toikaga kui palju on pehmet plöga. Kui mõõdukalt siis võta lühike labidas turvaämber ja usaldusväärne sõber kes tirib sodi üles nõndamoodi et Sinule midagi suurt pähe ei saja. Milline on pinnas? Kaua pole kaevu kasutatud? Kas lähedal on mingi reostus?
KIRJELDA OLUKORDA TIBA TARGEMALT KUI SOOVID ADEKVAATSEMAT NÕU ISETEGEMISEKS.
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

VIKAT kirjutas: . Tegelikult sa oledki lolll ja ma ei aksepteeri su vastust.
:lol:
tahaks näha, kas keegi keda sa aktsepteerid, teistsuguse vastuse , kui mina ka annab... :roll:
Vasta