Hüdroisolatsioon!

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
rainboy
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 1
Liitunud: 17 Apr 2008, 08:04

Hüdroisolatsioon!

Lugemata postitus Postitas rainboy »

Tere,


sooviksin teada kui palju oleks õiglane küsida tööandjalt hüdroisolatsiooni paigaldamise ruudu hinnaks?
Tööd järgmised:
Seinad: ruumide seinad on kipsist ja ka tuhapolkkidest laotud...vaja lihvida siledaks pinnad...võõbata üle niiskustõkkega...paigaldada lindid ühendus ja nurga kohtadesse...võõbata üle hüdromastiksiga ning tõmmata üle seinad ka tugevama niiskustõkke lahusega. Üle tuleb pritsida ka laed kaks korda.

Põrandad: välja on vaja lõhkuda tasanduskihist trapid..osades kohtades paigaldada trapi kõrgendused ning lihvida põrand... katta üle niiskustõkkega ja põranda ja seina nurka tõmmata lint...samuti paigaldada trapi rõngad ja siis põrand kaks korda hüdromastiksiga üle tõmmata.

Objekt on suur ja ruume ühel korrusel on kokku kuus....ruutmeetreid ruumis on 20m2 seinad ja 5m2 põrandad
hetkel on päeva rahaks 500eeku. Ühe korruse jagu põrandaid suudan ära teha ühe päevaga ja seinu ühe korruse jagu koos lagede pritsimisega 2 päeva.

Tunnen end alahinnatud...ja pole tükitööna varem teinud....seega milline oleks õiglane hind mida küsida?


Tänud!
Kaidoristm
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 7
Liitunud: 15 Jaan 2008, 18:19

Re: Hüdroisolatsioon!

Lugemata postitus Postitas Kaidoristm »

Selge on see et 500 päev on kindlasti vähe ükski ehitaja ei tee vist alla 1000 eek päev üldse tööd hüdrotamise hind peaks jääma ikka kusagil 40 eek m2 muidugi see tähendab ka seda et töö on ikka korralikult tehtud javastab nõuetele.
vuuk
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Postitusi: 1892
Liitunud: 15 Jaan 2008, 09:34
On tänanud: 53 korda
On tänatud: 97 korda

Re: Hüdroisolatsioon!

Lugemata postitus Postitas vuuk »

Vähe või palju - see on alati suhteline.
Kui oled algaja töömees, siis iga uus kogemus on omaette väärtus. Kui tööandjalt saad täpsed ja tehnoloogiliselt õiged juhised, kuidas midagi teostada, siis see on sulle informatsioon, mis ka tegelikult maksab. Kui tööandja on kitsi ja maksab sulle ebaõiglast hinda, võid alati võtta kaasa selle info ja kõndida õiglasema tööandja juurde (kui muidugi õiglasemat üldse leidubki ..., tuleb leppida paratamatusega) Kui see 500 on neto ja tööandja on aus maksumaksja, siis algajale 500 - kas ongi üldse ebaõiglane kui vaadata palkasid Eesti oludes tervikuna? Kõigepealt oleks vaja defineerida õiglus ja ebaõiglus.
Viimati muutis vuuk, 26 Mai 2008, 10:04, muudetud 1 kord kokku.
Vasta