Elektriautodest

Siin arutletakse naljakate juhtumite üle ehitusvaldkonnas
Vko
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 13 korda

Re: Elektriautodest

Lugemata postitus Postitas Vko »

Algajate ja pubekate mänguasi, tegijamad oskavad usaldusväärse info ise kätte saada ja ka selles kindel olla, et on õige. :thumbsup:
Urmas
autodidakt
On tänanud: 401 korda
On tänatud: 435 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Vko kirjutas: 18 Sept 2025, 22:54 Algajate ja pubekate mänguasi, tegijamad oskavad usaldusväärse info ise kätte saada ja ka selles kindel olla, et on õige. :thumbsup:
Minu jaoks vahva mänguasi ja saab mõne info/viited ikka tunduvalt kiiremini kätte kui märksõna guuglis pool tundi 20 lehekülge läbi lapates. ;)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänatud: 68 korda

Lugemata postitus Postitas EH.INS. »

RaJy kirjutas: 18 Sept 2025, 22:45 Päris mõttetuks ma AI-d ikka ei nimetaks - minu arust natuke edasiarenenud googli otsing - küsid ja vastab ja samas on võimalik temaga vaielda ja vaidlusest võitjana väljuda eeldusel, et endal baasteadmised olemas ja suudad vahet teha mis jama mis mitte.
Kui näed, et ajab jama siis juhata ta õigele teele - õpeta teda. Olen ise seda mitmel korral teinud ja nii ta õpibki - nooruke alles ju.
Lihtsalt googli otsing annab mingi tuhandeid vasteid sinu märksõnadele, aga AI annnab küsimustele (eesti keeles) enam-vähem konkreetsed vastused kus ta on otsingumootoreid kasutades juba n.ö terad sõkaldest eemaldanud.
RaJy-l on õigus
Mina olen katsetanud tehn küsimustes
Jah - algselt ajab sousti
Aga õigete viidetega saab õigele teele
Ja saab õige vastuse kah kätte
Kusjuures olen päevi hiljem püstitanud analoogse ülesande ja siis on juba palju tergem
Vasta