Freesitud lae pragude parandamine?

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
Tolmutont
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Freesitud lae pragude parandamine?

Lugemata postitus Postitas Tolmutont »

Tere!
Vanas paneelmaja korteis on laevuugid freesitud ja neis jooksevad praod. Mõnes kohas on pragu vuugis sees, teises kohas just vuugi kõrval.
Kuidas neid pragusid oleks õige parandada nii, et vuuk jääks alles?
Freesitud vuuk ise on suhteliselt madal ja ma kardan, et kui ma sinna veel pahtli ja lindi panen siis ei jää sellest vuugist midagi järgi + lint jääb äärtest loperdama.
Variant on akrúüliga vuugi seest tõmmata aga sellega kardan, et pragu tuleb kohe tagasi.
Kuidas on õige teha?
RaJy
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 53 korda
On tänatud: 68 korda

Re: Freesitud lae pragude parandamine?

Lugemata postitus Postitas RaJy »

Ei ole seal midagi freesitud - tavalised RB paneellae vuugid, Pahtel ja värv. Minu kogemuste järgi nõmedad asjad. Aitab kas pragudega leppimine või kipslae paigaldus. Staarmaaler Urmas võib ehk parandada
Urmas
autodidakt
On tänanud: 366 korda
On tänatud: 418 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

RaJy kirjutas: 12 Veebr 2025, 23:44 Staarmaaler Urmas võib ehk parandada
Minu tituleerimine staarmaalriks? Sa oled vist kokku puutunud/elad kooselu/abielus mõne ÕL staarajakirjanikuga ja nakatunud nende kirjanduslikku kõneviisi? Või oled liiga palju lugenud Õhtulehte või Postimeest. Selle vastu aitab ÕL või PM-s kirjutatu lugemisel ajutegevuse väljalülitamine! Proovi, see toimib! ;)
Teemasse kah ...
Tolmutont kirjutas: 12 Veebr 2025, 23:34 Vanas paneelmaja korteis on laevuugid freesitud ja neis jooksevad praod. Mõnes kohas on pragu vuugis sees, teises kohas just vuugi kõrval.
Kuidas neid pragusid oleks õige parandada nii, et vuuk jääks alles?
Minu arvates on sul kõige õigem leida endale asendustegevus, et sa ei peaks igavusest kogu aeg lakke vahtima. Kas sul nutitelefoni ei olegi? Mis/kus planeedil sa elad, et sul on aega lakke vahtida? :scratch: ;) Mine kasvõi kodust ära mõnda joogasaali, kus suunatakse oma mõtteid mujale viima või jõusaali, peale mida oled nii väsinud, et sul ei ole enam tahtmist betoonpaneelidest lagede vuukides olevatele pragudele mõelda. Ja homme jälle trenn! Usu, see aitab! ;)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 38 korda
On tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas kunn24 »

Löögu liistud peale. Ise teema, kas need midagi kenamaks muudavad.
Staarmaaler- kõlab hästi.
Juhe teab kõike.
Vasta