Elektrikerise tennide vahetus

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
new1
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 19 korda

Elektrikerise tennide vahetus

Lugemata postitus Postitas new1 »

Ühel Harvia kerisel tuttava tuttav sokutas nende tennide vahetuse, et ehk viitsin ära teha, väga tegelikult ei viitsi aga noh, kui juba sedasi end pehmeks räägitud sai lastud ja ära lubatud, siis mis seal ikka lähen teen selle ära siis. Aga huvitaks pigem, et mis hinnastus sellisel tööl muidu üldiselt on? Kunagi ammu olen paar korda tuttavatel vahetanud ja otseselt midagi väga hullu see töö pole, lihtsalt tüütu nikerdamine, nüüd võiks enamvähem turuhinda küsida selle jändamise eest, ei viitsi heategevusega enam tegeleda.
kaimagk
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 92 korda
On tänatud: 37 korda

Re: Elektrikerise tennide vahetus

Lugemata postitus Postitas kaimagk »

Noo, tunnike müramist :)
Tuttaval vahetate enne sauna niisama ära :)
ping
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 101 korda
On tänatud: 258 korda

Lugemata postitus Postitas ping »

new1 kirjutas: 04 Dets 2024, 20:06 ... Aga huvitaks pigem, et mis hinnastus sellisel tööl muidu üldiselt on? ...
Kerise enda remont võib küll tunnike kesta aga kui on vaja ka tehtut katsetada, siis see võib ootamatult pikaks venida.

Pealegi see kerise katsetamine võib olla tervistkahjustav, kui sellega kaasneb väga kuum ruum ja külm õlu.
Kui töö üle andmise protseduur on väga põhjalik, siis kogu kulunud aega võib teada saada alles järgmise päeva hommikul.
:hello:
Kõik ohutustehnika reeglid on kirjutatud kellegi verega!!!
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 37 korda
On tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas kunn24 »

Tihti on TEN-ide vahetusel mõistlik ka võimsust muuta. Kuid siis peab omama teadmist elektrisüsteemist.
TEN- TeploElektroNagrevatel. Nii, et pealkiri tiblahõnguline.
Juhe teab kõike.
new1
Ehitusspets
Ehitusspets

Ei see, kellel vahetama peaks seda, ta ei ole minu otsene tuttav, lihtsalt niiöelda tuttava tuttav või keegi lihtsalt soovitas kellelegi, et ma võiksin ära vahetada umbes, konkreetselt minule tegu täiesti võõra isikuga ja seega ei mingit möödaminnes niisama poolmuidu tegemist. Keegi kindlasti on neid vahetanud ka teenustööna, mis summa mõistlik küsida oleks, mis poleks liiga vähe ega ka liigne koorimine?
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 88 korda
On tänatud: 142 korda

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

kunn24 kirjutas: 04 Dets 2024, 22:31TEN- TeploElektroNagrevatel. Nii, et pealkiri tiblahõnguline
Mitte teplo- vaid:
ТЭН — трубчатый электронагреватель
kaimagk
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 92 korda
On tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas kaimagk »

new1 kirjutas: 05 Dets 2024, 04:20 Ei see, kellel vahetama peaks seda, ta ei ole minu otsene tuttav, lihtsalt niiöelda tuttava tuttav või keegi lihtsalt soovitas kellelegi, et ma võiksin ära vahetada umbes, konkreetselt minule tegu täiesti võõra isikuga ja seega ei mingit möödaminnes niisama poolmuidu tegemist. Keegi kindlasti on neid vahetanud ka teenustööna, mis summa mõistlik küsida oleks, mis poleks liiga vähe ega ka liigne koorimine?
Kas sa siis oma tunnihinda ei tea! Selle küsidki. Aga olgu, ütlen mingi hinna ette - 51,99€
new1
Ehitusspets
Ehitusspets

Ma ei tegele igapäevaselt sellise tööga ja tavatöö järgi seda hinnastust küll teha ei taha päris. Ok, seega kui tund läheb, siis 50.- küsida oleks aus nagu aru saan.
Vasta