Tere
Andke palun nōu. On talveks vaja minitelk püstitada õue, peab olema võimalikult soojapidav ja vertikaalse silindri kujuga. Aastaid olen kasutanud 50 mm paksuseid penost mooduleid ja neid vahuga tihendanud. Miinuspool on see, et materjal on jäik ja suvel kehva hoiustada, kuna ruumi võtab palju.
Mõtlesin, et peno asendada mingi parema materjaliga, ideaalis on materjal elastne-rullikeeratav aga u-väärtuselt sarnane 50 mm penoga. Kuna tingimused on õues karmid, siis mingi fooliumiga vill jms ei sobi kuna märguks vihma käes. Tänud, kel mingi hea mõte on seoses materjalivalikuga.
Küsimus seoses isolatsioonimaterjaliga
Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 101 korda
- On tänatud: 252 korda
Re: Küsimus seoses isolatsioonimaterjaliga
Lugemata postitus Postitas ping »
Kui väga väikest silindri kujulist telki on vaja, siis võta selline varukas:Rudolf kirjutas: 17 Nov 2024, 20:51 ... On talveks vaja minitelk püstitada õue, peab olema võimalikult soojapidav ja vertikaalse silindri kujuga. ...
https://www.google.com/search?q=tulup&u ... 99&dpr=1.5
Ja teisest varukast saab teise telgi.
Kõik ohutustehnika reeglid on kirjutatud kellegi verega!!!
Lugemata postitus Postitas Rudolf »
Nohjah, kui ei teata otstarvet, siis selliseid asju pakutaksegi Unustasin mainida, et minu silindertelgil on ka küttekaabel sees sooja hoidmiseks.
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 17 korda
- On tänatud: 28 korda
Lugemata postitus Postitas A23 »
Mis mõõtudega telk on?
Teadmata tegelikke mõõte, aga eeldades, et "asi" on mõistliku suurusega, tekitaks ilmastikukindla teisaldatava soojustatud "majakese". Sõltuvalt otstarbest ja suurusest võiks see ka 2 ... 3 moodulist koosneda, suvel siis kärutaks nt kuuri taha peitu. Mõned on miskit sarnast ka kaevu peal talvel hoidnud.
Teadmata tegelikke mõõte, aga eeldades, et "asi" on mõistliku suurusega, tekitaks ilmastikukindla teisaldatava soojustatud "majakese". Sõltuvalt otstarbest ja suurusest võiks see ka 2 ... 3 moodulist koosneda, suvel siis kärutaks nt kuuri taha peitu. Mõned on miskit sarnast ka kaevu peal talvel hoidnud.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 81 korda
- On tänatud: 80 korda
Lugemata postitus Postitas aero »
Küttekaabel lõpuks meenus aga otstarve, mõõdud jne on endiselt saladus. Minu teada saab villa vihma eest kaitsta. Paks, mitmekihiline prügikott, vaat kummuli peale jne. Nüüd kindlasti meenuvad uued asjaolud, miks nii ei saa v ei taha. Jää oma peno juurde ja asi vaska. See ju töötas. Ma mõtleks üldse selles suunas, et ei hoiusta midagi, penokäraka asemel on seal aastaringi mingi viisakam lahendus.Rudolf kirjutas: 17 Nov 2024, 22:13 Nohjah, kui ei teata otstarvet, siis selliseid asju pakutaksegi Unustasin mainida, et minu silindertelgil on ka küttekaabel sees sooja hoidmiseks.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu