Kõrvatropid peaks aitama. Köki-möki võrreldes sellega, et bena-muruniidukeid ka veel leidub ja kräunutatakse.
Muide, ebameeldivaIM on juba ülivõrre. Sama, mis "kõige ebameeldivAM".
Lugemata postitus Postitas aero »
Kõrvatropid peaks aitama. Köki-möki võrreldes sellega, et bena-muruniidukeid ka veel leidub ja kräunutatakse.
Lugemata postitus Postitas kaimagk »
Lugemata postitus Postitas EH.INS. »
Lugemata postitus Postitas aero »
Kes oma autost hoolivad, lükkavad selle välja ummikutes (muide, plõksib seal vaid starter, mis on selleks konstrueeritud/arvutatud.) Samas nt pikad fooritsüklid - mootori kallis käiguosa (kolvid-kepsud-saaled-klapid-nukad) ja palju muudki saab puhata. Klaas ei ole pooltühi .
Ummikutes passida on ev-ga marginaalselt mõnusam kui ice-ga. Liiklemise osas jään eriarvamusele. Minu soovitus on korraldada elu nii, et ei peaks ummikutes passima.
Lugemata postitus Postitas new1 »
Lugemata postitus Postitas RaJy »
Liitiumi kui metalli kokkuostust saan veel aru. Räni, ehk klaasi (maailmas kõige rohkem esinev mineraal) kokkuost on ulme ja soovmõtleminenew1 kirjutas: ↑01 Okt 2024, 19:43 Aegajalt kuuleb EV-de suunas kiunujatelt, et akude utiliseerimine suur kulu, ei osata nende akudega midagi teha ja muud jutud, nüüd juhtumisi sattusin basemetal-i kodukale ja seal makstakse justkui peale vanade liitiumakude kokkuostu eest kuni 250 euri tonnist https://basemetal.ee/hinnad#prices-group-52 . Ju siis pole ikka nii kasutu ja töötlematu prügi see kraam, kui keegi nende eest rahagi nõus maksma. Aegajalt kuuleb sarnast kiunu ka päikesepaneelde osas, et oi kus neid hakkab tekkima ja maailmalõpp, et kuhu see kõik küll matta ja muu sarnale loll möla, küll näete, et kui hakkab vähegi suuremas koguses neid jääke tekkima, siis lisandub kasvõi sinnasamma lehele rida juurde, kus mingi summa eest ostetakse neid kokku ja seal sisalduvad metallid jms mudru kõik kenasti leiab tee taaskasutuse näol uuele ringile.
Alumiinium on maailmas levinuim metall. Pane oma kokkuost püsti ja ma olen essimene klient!new1 kirjutas: ↑01 Okt 2024, 20:29 Paneelid ei koosne ainult klaasist, alumiiniumraam ümber seal üldiselt, jupp vaskkaablit ja fotoelementides ka mingi väike kogus metalle. Suuremahuliselt ümber töödeldes eraldatav metall tekitab "toormele" ehk paneelidele siiski mingi väärtuse.
Ja "iks"-le vastuseks, siis nagu näha on, leiab vastaste möla kordades tihedamalt vale plämana ümber lükkamist, seega jah see kummalt poolt lollimat möla tuleb, see sõltub juba hindaja maailmavaatest ja olemusest, et mille põhjal ta oma hinnanguid teeb "möla" osas, kas faktide ja reaalse elu või mingite väljamõeldiste baasilt.
Too mõni sarnane näide siis nagu mina tõin, kus mingi lampi loll väide lihtsa elulise faktina ümber lükata saab, niisama mingeid kiiresti peitu pugema blabla sisutuid kõvatamisi tulebki iga teise samasuguse jama genereerija suust, mida selle kokkuostufaktiga ümber just lükkasin.
RaJy kirjutas: ↑01 Okt 2024, 22:05Alumiinium on maailmas levinuim metall. Pane oma kokkuost püsti ja ma olen esimene klient!new1 kirjutas: ↑01 Okt 2024, 20:29 Paneelid ei koosne ainult klaasist, alumiiniumraam ümber seal üldiselt, jupp vaskkaablit ja fotoelementides ka mingi väike kogus metalle. Suuremahuliselt ümber töödeldes eraldatav metall tekitab "toormele" ehk paneelidele siiski mingi väärtuse.
Ja "iks"-le vastuseks, siis nagu näha on, leiab vastaste möla kordades tihedamalt vale plämana ümber lükkamist, seega jah see kummalt poolt lollimat möla tuleb, see sõltub juba hindaja maailmavaatest ja olemusest, et mille põhjal ta oma hinnanguid teeb "möla" osas, kas faktide ja reaalse elu või mingite väljamõeldiste baasilt.
Too mulle igapäevaselt vähemalt miski 5 tonni paneele ja ma hakkaks selle peale vaikselt mõtlema.RaJy kirjutas: ↑01 Okt 2024, 22:05Alumiinium on maailmas levinuim metall. Pane oma kokkuost püsti ja ma olen essimene klient!new1 kirjutas: ↑01 Okt 2024, 20:29 Paneelid ei koosne ainult klaasist, alumiiniumraam ümber seal üldiselt, jupp vaskkaablit ja fotoelementides ka mingi väike kogus metalle. Suuremahuliselt ümber töödeldes eraldatav metall tekitab "toormele" ehk paneelidele siiski mingi väärtuse.
Lugemata postitus Postitas kunn24 »
Lugemata postitus Postitas Vko »
Mida see "odav" tähendab kuidagimoodi numbriliselt väljendades? Näiteks: "10 aasta keskmisena on reaalne elektrihind X % odavam kui võrgust ostetud elekter". Arvestades suure tarbimisega ettevõtte elektri hinda võrgust ostes (mis on kindlasti soodsam kui meil kodus) ja X kW päikesepaneelide maksumust ning tasuvusaega, arvatavasti saab "odavat" elektrit esialgu päris palju aastaid vaid unes näha. Ja arvestame ka seda, millise summa ettevõte sinna alla mattis ja millise summa nad selle summaga alternatiivseid (kas siis oma tegevusalaga seotud või ka mitte) investeeringuid tehes oleks suutnud saada. Näiteks 10 aastaga 50 000 eurost 60 000 EUR "teha" oleks ju ilmselge läbikukkumine.new1 kirjutas: ↑01 Okt 2024, 22:26 Ongi juba praegu odav, kui suudad kohapeal oma toodetud energia ise kohe ära tarbida(näiteks mingite ettevõtete tarbeks, kus päeval tarbimine taga, seal on vägagi kasulik paneel katusele lükata, päris paljud tootmishooned panevadki täiesti vabatahtlikult ise need sinna katusele päevast tabimist katma, kuna ongi reaalselt odav see elekter, mis sealt kätte tuleb.
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2021