Kas keegi targem oskab arvamust avaldada, kuidas peab visuaalses mõttes aja jooksul vastu kruvidega kinnitatud valge tsementkiud plaat? Tegemist on ühe uusarenduse fassaadiga. Aitäh!

Lugemata postitus Postitas M4RVIN »
Lugemata postitus Postitas EH.INS. »
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Augud ette puuritud?Pole mina veel näinud, et need kruvid plaatidel tükke välja ei tõmbaks...
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Selge - sain valesti aru...Hiid kirjutas: 01 Okt 2024, 14:26 ma räägin sellest, mis tänaval silma jääb. ei tea, mina kas keegi neid auke ette puuris või surati puurotsaga kruviga ja arvati, et see ka hea. Tõenäoliselt ka kaugus vale, enamasti meelitavad 50 reika külge, seal aga peaks olema sajane all, et kaugus õige saaks.....
Lugemata postitus Postitas RaJy »
Tootja juhend on õigeRaJy kirjutas: 01 Okt 2024, 16:37 Avad tule ette puurida ja ongi kõik hästi. Ehk siis toimetage tootja juhendi järgi.
Lugemata postitus Postitas RaJy »
Lugemata postitus Postitas ping »
Puit (märjale?) saematerjalile kruvides keerab tükitööl olev tööline kruvid lõpuni kinni, mis ei võimalda detailide omavahelist liikumist.EH.INS. kirjutas: 01 Okt 2024, 14:17 Mida tähendabAugud ette puuritud?Pole mina veel näinud, et need kruvid plaatidel tükke välja ei tõmbaks...
Vahekaugused ja kaugused servadest OK?
Kinnitid AISI 304 või AISI 316?
Lugemata postitus Postitas netmaster »
Arusaadav, et kinnitid tuleb paigaldada korrektseltOletades, et kõik (sh aluskarkass, kinnitid, vuugid jne) on tehtud korrektselt ja ka plaat valitud korrektselt siis korralise hoolduse / ülevaatuse / remondi korral ei tohiks 50a probleem olla...
Ja nagu isegi aru võid saada siis "detaile" millest sõltub "vastupidavus" pole 1 ega 2...
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2024