Narva plokk

vanad postitused
Rein
külaline

Narva plokk

Lugemata postitus Postitas Rein »

Tere
<BR>
<BR>küsin narva plokkide kohta:
<BR>
<BR>pakutakse head krunti millel peal narva plokkidest majakarp. Mis puudused on narva plokk majal, ning kuidas seda väljast soojustada. Olen ise võhik ehituse alal. Kuulsin et narva plokk maja ei tohi väljast krohvida, et kui väljast viimistleda siis selliselt et saaks hingata.
<BR>Palun Teie kommentaare. Kas narva plokidest maja saab elamiskõlblikuks ning mis selleks teha tuleb, võ´i tehakse sellest üksnes kõrvalhooneid
<BR>
<BR>Tänud ette
narva plokk
voldemar
külaline

Narva plokk

Lugemata postitus Postitas voldemar »

Majakarbile paigaldad kas puitroovituse , soojustuse, tuuletõkke , sinna peale kas puitvooder või temsiplaat. seda olenevalt muidugi mis fassaadi- kattega majad kõrvalolevad on, kui on krohvitud majad siis soovitaks peno,võrgu ja struktuurkrohviga katta . Seestpoolt ainult krohvida. Pole sellel plokil äda midagi, on seni sellistes majades elatud ja elatakse edaspidigi.
tom
külaline

Narva plokk

Lugemata postitus Postitas tom »

Väljast kindlasti ära krohvi, vaid soojusta ja siis krohvi, või kata mõne muu fasaadi kattega - Marmoroc, laudis, lujaplaat, kivivooder jne. Seestpoolt piisab krohvimisest. Narva plokke karta küll ei tasu, kiirguse ja muud jutud on liialdatud.
Rein
külaline

Narva plokk

Lugemata postitus Postitas Rein »

Olge tänatud vastuste eest
tony666
külaline

Re: Narva plokk

Lugemata postitus Postitas tony666 »

Rein kirjutas:Olge tänatud vastuste eest
pole hullu,mul ka narva plokist ja panen 100 mm penot ja õhuvahe ja siis terca tellis vooder ja väga hea,nii et ära põe ja anna minna
Vasta