Kruus ei tihene

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
suvaline
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 12 korda
On tänatud: 27 korda

Re: Kruus ei tihene

Lugemata postitus Postitas suvaline »

Halleluuja, tee on nüüd siis alus vundamendile ja või pinnasel põrandale? Tõsiselt, tase 8?
Kui oled TTÜ ehitusteaduskonnast välja lastud (jah, mitte välja astunud) siis peaks võõral erialal suutma ikka orienteeruda, näiteks:
https://transpordiamet.ee/riigiteede-ju ... ehnovorgud
xxx111
külaline

Lugemata postitus Postitas xxx111 »

suvaline kirjutas: 23 Juun 2024, 20:46 Halleluuja, tee on nüüd siis alus vundamendile ja või pinnasel põrandale? Tõsiselt, tase 8?
Ma ei väitnud ju seda...
Aga küllap said isegi aru

Mis see siis lõpuks on:
Naljatilk, inimene teeb omale õue peale platsi ja sa tuled suurt tarkust demonstreerima. Omale kapsamaad tehes projekti ka tellid?
Ja ise kiitsid sellele takka...
Või on siis ikkagi tee...
Kui tee siis ehk selgitaks enne välja liikluskoormuse...

So räägid ise endale vastu...
suvaline
Ehitusguru
Ehitusguru

IRW, liikluskoormus. Urmas, Te peate hakkama oma ehitusdirektori massi igal hommikul fikseerima: äkki läheb veel tee tõttu ümber, kui vaja omleti kõrvale kasvuhoonest tomatit ja tillioksa jne.
xxx111
külaline

@ suvaline

Lõpetan siinkohal selle vaidluse...
suvaline
Ehitusguru
Ehitusguru

xxx111 kirjutas: 23 Juun 2024, 21:00 @ suvaline

Lõpetan siinkohal selle vaidluse...
Olete seda varasemaltki teinud. Tüüpselt siis, kui enam kuidagi argumenteerida ei oska.
xxx111
külaline

1 kord veel - kus on Sinu argumendid...(peale lahmimise)
Alexy
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 39 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Alexy »

ping kirjutas: 23 Juun 2024, 18:41
vuuk kirjutas: 23 Juun 2024, 16:30 @Ping. Mina ei ole kaugeltki mitte tee ehituse spetsialist, aga juhtumisi ma parandan igal aastal vähemalt üks kord oma ligi 1 km pikkust koduteelõiku. ...
... Võimalik, et on tõesti mõnel juhul gramm parem. ...
Kuna mul puudub piisav informatsioon objekti kasutatavusest, siis ei saa ma soovitada "paremat toodet", vaid tahtsin näidata, et hea tulemuse saavutamine tänapäeval kus saadaval on palju erinevaid tooteid, ei ole "kaabuga vehkimine"

(Ise näiteks kasutasin maja ees vibraga tihendatud 32/63 killustikku, sest see on piisavalt jäme, et ära ei lendaks ja jalgadega tuppa ei kannaks ning lompe ei kogune.)
https://www.eestikillustik.ee/toode/killustik-fr-32-63/
:hello:
Ju ei ole naisel kontsadega firma kingi(neid mõttetuid) ...kiviparkett tuli kõvasti odavam kui kaks paari kingi ja "pilt ilma hääleta" ning mul oli fraktsioon väiksem kild :) aga mitte kaua:koonerdamine pole alati kokkuhoid.
suvaline
Ehitusguru
Ehitusguru

xxx111 kirjutas: 23 Juun 2024, 21:13 1 kord veel - kus on Sinu argumendid...(peale lahmimise)
Ja Teie argumendid on? Mina vähemalt suutsin kaasfoorumlasi aidata Transpordiameti juhendmaterjaliga, et saada mingigi ettekujutus. Teie istute kontoris ja tegelete kuiva staatikaga? Minge ikka kaevikusse kah.
ping
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 101 korda
On tänatud: 260 korda

Lugemata postitus Postitas ping »

Alexy kirjutas: 23 Juun 2024, 21:42
ping kirjutas: 23 Juun 2024, 18:41
vuuk kirjutas: 23 Juun 2024, 16:30 @Ping. Mina ei ole kaugeltki mitte tee ehituse spetsialist, aga juhtumisi ma parandan igal aastal vähemalt üks kord oma ligi 1 km pikkust koduteelõiku. ...
... Võimalik, et on tõesti mõnel juhul gramm parem. ...
Kuna mul puudub piisav informatsioon objekti kasutatavusest, siis ei saa ma soovitada "paremat toodet", vaid tahtsin näidata, et hea tulemuse saavutamine tänapäeval kus saadaval on palju erinevaid tooteid, ei ole "kaabuga vehkimine"

(Ise näiteks kasutasin maja ees vibraga tihendatud 32/63 killustikku, sest see on piisavalt jäme, et ära ei lendaks ja jalgadega tuppa ei kannaks ning lompe ei kogune.)
https://www.eestikillustik.ee/toode/killustik-fr-32-63/
Ju ei ole naisel kontsadega firma kingi(neid mõttetuid) ...kiviparkett tuli kõvasti odavam kui kaks paari kingi ja "pilt ilma hääleta" ning mul oli fraktsioon väiksem kild :) aga mitte kaua:koonerdamine pole alati kokkuhoid.
Kontsakingaga astutakse välja autost katuse all, katuse all sõidab auto betoonpõrandale ja kingaga astutakse autost väljudes vaibale.
Majaesine parkla 20x15m, on killuga.
Kõik ohutustehnika reeglid on kirjutatud kellegi verega!!!
Äärenurk
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Äärenurk »

suvaline kirjutas: 23 Juun 2024, 21:48
xxx111 kirjutas: 23 Juun 2024, 21:13 1 kord veel - kus on Sinu argumendid...(peale lahmimise)
Ja Teie argumendid on? Mina vähemalt suutsin kaasfoorumlasi aidata Transpordiameti juhendmaterjaliga, et saada mingigi ettekujutus. Teie istute kontoris ja tegelete kuiva staatikaga? Minge ikka kaevikusse kah.
Kui ise teid igapäevaselt ei projekteeri, siis on Maanteeameti tüüpkatendite juhendmaterjal heaks abimeheks. Seal on ka viide kruusale ja sellele esitatavatele nõuetele.
xxx111
külaline

@ Aärenurk

Ei vaidle vastu...
Samas on siinkohal jätkuvalt selgusetu millega siis lõpuks on tegemist
Kas tee või "kapsamaaga" võrreldav "asi"...
ping
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 101 korda
On tänatud: 260 korda

Lugemata postitus Postitas ping »

xxx111 kirjutas: 25 Juun 2024, 17:37 @ Aärenurk

Ei vaidle vastu...
Iga vähegi mõtlev omanik rajab oma koduni tee mis peab kandma kaasaegset, 30 tonnist ühe vedava sillaga (tuletõrje)autot.
Kõik ohutustehnika reeglid on kirjutatud kellegi verega!!!
xxx111
külaline

ping kirjutas: 26 Juun 2024, 00:13
xxx111 kirjutas: 25 Juun 2024, 17:37 @ Aärenurk

Ei vaidle vastu...
Iga vähegi mõtlev omanik rajab oma koduni tee mis peab kandma kaasaegset, 30 tonnist ühe vedava sillaga (tuletõrje)autot.
Vt hr keevitaja kommentaari / hr suvalise kommentaari selle peale...
Ei oska öelda mida teemaalgataja saavutada tahab...
eerik2
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas eerik2 »

karukusti kirjutas: 21 Juun 2024, 08:03 Kusjuures tegu pole niiöelda odavalt saadud kruusaga. Küll aga on tegu sõelutud kruusaga mis koosnebki ümmargustest kividest.
Mina kooriks selle sõelutud kruusa pealt ära ja asendaks selle purustatud kruusaga. Ja need ei ole mitte üks ja sama toode. Oma tee peal prustatud kruus väga korralikult kõvaks tallatud.
Vasta