Sidevõrgu ehitus

Siia foorumisse postitage ainult tööotsimisi või oma teenuste reklaam!
Foorumi reeglid
NB! Tööotsimise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööd otsida, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööotsimise või reklaamiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Optikabaas
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 1
Liitunud: 12 Dets 2022, 13:18

Sidevõrgu ehitus

Lugemata postitus Postitas Optikabaas »

Teostame suuremaid ja väiksemaid sidevõrgu ehitust.Tööülesannetest oskame teha kõike, mis sidevaldkonnas ette tuleb (valguskaabli puhumine, keevitamine, sisevõrguehitus, vaskkaablitööd). Oleme ehitanud PON võrke ja teinud ELASA töid suurtes kogustes, samamoodi lahendame rikkeid (tunneme ja teame Telia, ELASA ja Elektrilevi nõudeid). Samuti pakume kaablivedu kortermajades ja uutes objektides.
Oleme valmis tegema täismahus töid ja ka üksikuid tööetappe.
Kuna nüüd on kõik suuremad operaatorid läinud üle fiiberoptilise kaabli PON võrgulahendusele, siis aina sagedasemad on juhud, kus mõni koduloom on närimise hoos ära lõhkunud valguskaabli. Meie aitame Teie kaabli parandada võimalikult soodsalt ja kiirelt, ilma igapäeva toimetusi segades.
Asume Lõuna-Eestis, aga töid teostame üle Eesti. Meil on paindlik tööaeg, seega võime tööd nii õhtuti kui nädalavahetustel.

Ühendust saab helistades
58375416
58304199
või saata e-mail aadressil optikabaas@gmail.com
Vasta