Roostevaba duššiotsiku keevitus

saunad, santehnika, boilerid jne
Urmas
autodidakt
Postitusi: 10851
Liitunud: 17 Apr 2009, 23:51
On tänanud: 309 korda
On tänatud: 383 korda

Re: Roostevaba duššiotsiku keevitus

Lugemata postitus Postitas Urmas »

aero kirjutas: 26 Veebr 2022, 10:04 Pildi järgi on seal neetimiseks ruumi piisavalt …
Ise küll ei suutnud mitte üheltki pildilt ega jooniselt tuvastada, et sõela allpool oleks metalli.
kunn24 kirjutas: 26 Veebr 2022, 15:51 Ma ei mõtle tõmbneete.
Dušisõel ei ole kasutaja pingi mainitud veduri või laevakatel, kus üks mees hoiab 20kg kuvaldat ühelt poolt vastu ja samal ajal teine lööb teiseltpoolt 10kg kuvaldaga neeti ümaraks. No kuule, teema algatajal kohe kindlasti ei ole tööriistakastis sellist ümara põhjaga torni. Kas tal tööriistakastgi on olemas? :scratch: Kui parandamine ei ole lihtne ja nõuab parandatava asja maksumusest vähemalt 1/3, kus juures ei ole kindel, et parandatav asi ei anna järgi järgmisest kohast, siis vähemalt minu jaoks jääb arusaamatuks selle konkreetse dusisõela parandamise majanduslik mõte. Vahet ei ole millisest poest on ostetud made in China/made in P.R.C. masstoode, mida erinevad müüjad müüvad erinevate nimede ja hindadega. https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... &_osacat=0 See sõel ei ole ju mingi käsitööna tehtud ainueksemplar. Ja üleüldse, kui palju te duši alla olles vahite, millise disainiga on sõel. Tähtis on, et vett tuleb õiges koguses õigesse kohta. Minul igatahes on dušisõela poole vahtides ja vett näkku lastes on silmad kinni. Aga noh, võib olla mõnedel on lahti kah.
Teemaalgaja võiks kiigata iibei või mõne sarnase müügikeskkonna poole ja ta saaks tagavaraks sama raha eest osta veel kaks samasugust sõela, kuigi mõne teise kaubamärgi nime all. ;) Kas tõesti on needitud dusisõel ilusam kui uus ja defektideta? Tuletaks meelde mõnede kasutajate märkusi-vastuseid minu küsimusele, et miks ei võiks toota ajas kestvaid tooteid. Asja nimetus ei ole enam mitte kapitalism, vaid "tarbimiskohustus" ja asjad tehaksegi täpselt nii vastupidavad, et peaksid vastu garantiiaja ja peale seda ostaksid uue.

Muide, need, kes soovitavad minna selle sõelaga poodi garantii korras, siis millegipärast olen 100% kindel, et poest tuleb vastus, et ei kuulu garantii alla, sest dušisõela kasutamisel ei ole kasutatud destilleeritud vett. Kas te arvate, et maaletoojad on lollid ja jäävadki endi müüdavaid dušivärke meiekandi lubjarikka vee pärast garantiikorras tasuta välja vahetama? Noh, unistada ju võib. ;)
ping
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Postitusi: 4444
Liitunud: 28 Jaan 2016, 10:35
On tänanud: 86 korda
On tänatud: 223 korda

Re: Roostevaba duššiotsiku keevitus

Lugemata postitus Postitas ping »

Urmas kirjutas: 26 Veebr 2022, 20:13 ... Kui parandamine ei ole lihtne ja nõuab parandatava asja maksumusest vähemalt 1/3, kus juures ei ole kindel, et parandatav asi ei anna järgi järgmisest kohast, siis vähemalt minu jaoks jääb arusaamatuks selle konkreetse dusisõela parandamise majanduslik mõte. ....
Antud juhtumil majanduslikku mõtet polegi aga see on tähelepanuväärne sotsiaalne eksperiment erinevate isikute remonditehnoloogiate käsitlusele, mis laseb arvata et kuidas nad ka teiste asjade remonti suhtuvad.
Et kus üks lapiks isoleerpaelaga ja saab 5 minuti pärast ennast loputada või teine kulutab aega ja ressursse igikestva toote, 10 korda kallima tulemuse saamiseks.

Samamoodi kus üks elektrik kasutab harutoosis sissepistetavat klemmi aga teine keevitab kasvõi sooned kokku, et igavene oleks.
:hello:
Kõik ohutustehnika reeglid on kirjutatud kellegi verega!!!
Vasta