Köögi põranda plaatimine.

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Urmas
autodidakt
Postitusi: 10852
Liitunud: 17 Apr 2009, 23:51
On tänanud: 309 korda
On tänatud: 383 korda

Re: Köögi põranda plaatimine.

Lugemata postitus Postitas Urmas »

intsice kirjutas: 04 Jaan 2022, 17:27 18 plaati maksid 1000eur. Ilmselt vastab see ise juba küsimusele.
Ei vasta! ;) Ütleme nii, et ei ole kõikse odavam ja kipub sinna kallima otsa poole. On kallimaid. Seda enam võiks kasutada sutsu paremaid abivahendeid kui vuugiristid. Kui tüli ei tee, siis palun mine ja pane lood pikuti vastu plaadi pikemat serva ja vaata, kas lood loperdab kasvõi veidigi või on ideaalne. Anna siis siiagi teada.
Ma ei tea, kus kohast ostsid, kuid neid plaatimiskiile, millede hinda kasutaja laatoittaja võrdleb vuugiristidega, aga saab ka odavamalt. Oleks kohe ilusti küsinud, siis arvatavasti saanuks ka minuga kokkuleppele, sest mul on keldris toidupoe korvitäis kiile ja tangidki olemas. Need ei ole nii nanotehnoloogilised töövahendid, mida kellegile teisele kasutada ei raatsi anda. Siis oleks ostma pidanud vaid neid lullusid, kuhu kiilud vahele lükata. Ja nende hind kõigub 4-12 euroni 100-se paki eest. Ei tea kui palju sa neid kiilusid ostsid, kuid kahtlustan, et 100-st komplektist võib sul tulla puudus. Ja mis on põhiline- sa vähemalt oled õigel teel korraliku tulemuse nimel. ;)
Vasta