Kivipurustaja rent Tartus?

-siim-
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 1
Liitunud: 06 Juun 2010, 15:21

Kivipurustaja rent Tartus?

Lugemata postitus Postitas -siim- »

Oskab keegi soovitada mõnda firmat Tartus või selle lähedal, kust saaks rentida kivipurustajat? Nimelt maakodus on aja jooksul tekkinud väike hunnik erinevaid kivist jäätmeid (vanad tellised, vundamendi tükid, katkised kaevurakked jne.). Mõtlesingi, et äkki on olemas selline väiksemate mõõtudega mobiilne kivipurustaja, mis liigub omal jõul või mida saab ise käru konksu otsas kohale vedada ja mis purustaks kõik selle killustikuks? Need päris suured purustajad, mida karjäärides kasutatakse, vist päris ei sobi :)

Olen proovinud otsida, aga seni tulemusteta. Sama asja kohta kasutatakse mitmeid erinevaid sõnu - kivipurustaja, kivipurusti, peenesti....

Tänud, kui keegi oskab nõu anda!
seadmesepad
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 1
Liitunud: 03 Mär 2020, 18:35

Re: Kivipurustaja rent Tartus?

Lugemata postitus Postitas seadmesepad »

Nüüd on sellise kivipurustaja rent täitsa olemas: www.seadmesepad.ee
Urmas
autodidakt
Postitusi: 10756
Liitunud: 17 Apr 2009, 23:51
On tänanud: 306 korda
On tänatud: 383 korda

Re: Kivipurustaja rent Tartus?

Lugemata postitus Postitas Urmas »

seadmesepad kirjutas: 03 Mär 2020, 18:37 Nüüd on sellise kivipurustaja rent täitsa olemas: www.seadmesepad.ee
Kõik ilus ja selle teenuse järele oleks isegi vajadus, kuid lugedes viidet, jäi mulle midagi arusaamatuks. Ei vaidle vastu, et viga võib olla ka minu funktsionaalses lugemisoskuses.

Kivipurustaja jahvatab kuni 21x16cm läbimõõduga tükke sõltumatta pikkusest. Kuni 6 tonni tunnis, ehk ca 3€/tonn.
Tunni hind 20€, päev 110€. Koos töömehega 30€/tund. Transport kokkuleppel.


Mis ikkagi ühe päeva maksumuseks tuleb? Olgu, päeva rent on 110€, sellest saan aru, aga kas siis lisandub veel ka läbijahvatatu eest 3€/t? Kuidas seda läbijahvatatut mõõdetakse/kaalutakse kui ma ei soovi kedagi kaasa 30€ tunnihinnaga? Mis on koos töömehega masina päeva hind? Minu matemaatika ütleb, et ainult masina tunni ja päevahinna koefitsent on ligi 0,7. Kas koos töömehega on tuleb päeva hinnaks tuleb ca 170€? Mida töömees selle hinna eest teeb?
Nõudke kvaliteeti, aga olge valmis selle eest ka maksma! Siseviimistlustööd, 55 676 252
Prill
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Postitusi: 1093
Liitunud: 27 Veebr 2017, 10:36
On tänanud: 5 korda
On tänatud: 63 korda

Re: Kivipurustaja rent Tartus?

Lugemata postitus Postitas Prill »

Lisaks paistab see kivipurusti rendifirma kontakt olema Tornimäe, Saaremaa :) Peab päris tõsine kivipurustusoperatsiooni vajadus olema, kui nende tingimustega seade Tartu kanti tuua ja pärast Saaremaale tagasi.
Ennem tasuks mõelda, kas oma krundil ei kannataks neid jäätmeid täiteks ära kasutada, näiteks sissesõiduteed, parklat laiendada vms.
Enda kogemusest, oli ka igasugu mineraalset jama üle, hunnik siin, teine seal, otsustasin parklat laiendada, et täitematerjal nagu omast käest, lasin kopal vajaliku ala ära koorida - ainult need jäätmehunnikud, mis silma riivasid osutusid täitena olematuks koguseks paari-kolme tunniga oli kõik jama auku ära loobitud ja edasi oli probleem, mida ülejäänud augu täitmiseks tellida :D
jaakl
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Postitusi: 88
Liitunud: 23 Okt 2011, 19:28
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 1 kord

Re: Kivipurustaja rent Tartus?

Lugemata postitus Postitas jaakl »

Omal Tartus hunnik paekivi purustada, vaatan kas Saaremaa mehed saan kohale, või tuleb lammutaja Rolf ehk Henk haamriga https://ekspress.delfi.ee/elu/kivipurus ... d=84162449
Vasta