Foorumi uuendus

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
Urmas
autodidakt
Postitusi: 10831
Liitunud: 17 Apr 2009, 23:51
On tänanud: 309 korda
On tänatud: 383 korda

Foorumi uuendus

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Head foorumi administraatorid?

Ma märkasin, et olete jälle mõned uuendused teinud ja ära võtnud foorumi kasutajatelt positiivste emotsioonide väljendamise võimaluse. Kas Te psühholoogidega enne uuendust nõu ikka pidasite? Vist ei. Ärge minge iga poliitkorrektsuse lollustega kaasa! Jätate samasuguse mulje nagu kehalise kasvatuse tundides hinnete panemise keelatajate möla. Aga negatiivsed emotsioone saab endiselt väljendada, vajutades lihtsalt "hüüumärgile". :scratch: Kui juba uuendamiseks läks, siis poliitkorrektsuse ja võrdse kohtlemise huvides võiks ka kõik kasutajanimede all olevad "tiitlid" ära kaotada. See võib uue kasutajal tekitada alaväärsuskompleksi. Muide, ühes hiljutises teemas ma seda juba märkasin, et üks uus kasutaja hakkas juba teises kommetaaris kõigepealt vabamdama. Te võtate inimestelt ära enesekindluse. Mõni, oma arvates 100 postitust pläma ajanu ongi "ehitusspetsialist" ja "uus kasutaja" võtab tema kirjutatut tõe pähe. Kas foorumi pidajad võtavad endale vastutuse kui uus kasutaja käitub "ehitusspetsialisti" nõuannete järgi ja selle tagajärg võib olla letaalne? Ei. Siis selleks, et oma pee oleks hilisemate jamade eest puhas, võiks foorumi päises olla ka suurte tähtedega ja punasega kirjutatud, et selle foorumi soovituste/nõuannete kasutamine on omal vastutusel. Ja veel, kui juba poliitkorrektsuseks läks, siis selle huvides las olla kõik registreeritud võrdsed ja postituste sisu "seedimine" jäägu iga foorumi lugeja mõistuse tasemele. ;) Kui sisu seedida ei oska, maksku raha netiavarustes hulgim leiduvatele tasulistele konsultantidele. Ausalt öeldes, mul on sellest "pöial püsti" kaotamisest savi, kuid meeldiva tunde tekitas ikkagi, et olen saanud kellegile kasulik olla ja ta tänas mind selle eest.
Juhtusin täna hommikul igavusest ÕL-st lugema kellegi Helen Kõppi artikli, et ta avastas mingi uue formaadiga foorumi. Oli vist mingi OnlyFans? Nagu aru sain, pidi sealsete kasutajate kirjutatu ja piltide sisu nägemiseks raha maksma. Kasu saavad raha näol mõlemad, nii registreeritud kasutajad kui ka foorumi pidajad. Millal VE foorum sellisele formaadile üle läheb ja hakkab siinsetele tasuta nõu andjatele maksma? Reklaamide eest saadava raha hetkel Te jagate ju omavahel.
Ma ei tea, mis on juhtunud, kuid isegi reklaamiblokkijad ei võta kõiki VE foorumis ekraanile viskavaid reklaame maha? Hetkel on mul vist mingi AddFender, täpselt ei tea ega viitsi sorida? Ehk on kellegil mõnel hea viide mõnele paremale reklaamide blokkijale.
Nõudke kvaliteeti, aga olge valmis selle eest ka maksma! Siseviimistlustööd, 55 676 252
Kasutaja avatar
pikk88
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Postitusi: 2067
Liitunud: 15 Juun 2009, 21:11
On tänanud: 41 korda
On tänatud: 38 korda

Re: Foorumi uuendus

Lugemata postitus Postitas pikk88 »

:good:
Torutööd Tartus 56 932 898
Keskmine
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 212
Liitunud: 14 Sept 2011, 20:38
Asukoht: Jõgevamaa
On tänanud: 10 korda
On tänatud: 19 korda

Re: Foorumi uuendus

Lugemata postitus Postitas Keskmine »

uBlock Origin ja AdBlocker Ultimate koostöös.
aero
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Postitusi: 1933
Liitunud: 27 Mai 2010, 10:40
On tänanud: 78 korda
On tänatud: 77 korda

Re: Foorumi uuendus

Lugemata postitus Postitas aero »

See oleneb ikka tugevalt opsüsteemist ja brauserist. Mul näiteks piisab ühest lisast. Konkreetsemalt ei ütle, ei ole vaja pahna ülespanija elu liiga lihtsaks teha.
Kristel
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 47
Liitunud: 14 Mai 2014, 10:02
On tänanud: 1 kord

Re: Foorumi uuendus

Lugemata postitus Postitas Kristel »

Nupp oli tõesti pool päeva puudu, kuna vahepeal on vaja foorumis läbi viia ka uuendusi ning siis võivad tõesti korraks mõned asjad kaduma minna :)
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Postitusi: 6111
Liitunud: 02 Veebr 2009, 22:46
On tänanud: 65 korda
On tänatud: 136 korda

Re: Foorumi uuendus

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

Vaevalt, et seda keegi peale Urmase keegi üldse märkas.
Tanelvv
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 11
Liitunud: 08 Veebr 2020, 09:05

Re: Foorumi uuendus

Lugemata postitus Postitas Tanelvv »

Mulle meeldib, telefoniga palju sõbralikum kohe (y)
Vasta