JÜ Mäger jahimaja.

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
JÜ Mäger
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 1
Liitunud: 08 Okt 2019, 09:34

JÜ Mäger jahimaja.

Lugemata postitus Postitas JÜ Mäger »

Tervist.
Jähiühing Mäger soovib ehitada endale puitkarkass maja, asukohas Luunja vald, Tartumaa. Hoone 1 kordne. Projekt valmis ja ehitusluba olemas. Hoone väliviimistlus on vooder, katuse katte plekk. Hoone ehitamisel soovime saada PRIA toetust. Seoses sellega vaja head tausta ja korrektselt tehtud hinnapakkumist. Kellel huvi, saadan projekti ja räägin põhjalikult.

Dmitri
Urmas
autodidakt
Postitusi: 10774
Liitunud: 17 Apr 2009, 23:51
On tänanud: 308 korda
On tänatud: 383 korda

Re: JÜ Mäger jahimaja.

Lugemata postitus Postitas Urmas »

JÜ Mäger kirjutas: 08 Okt 2019, 09:54 Hoone väliviimistlus on vooder, katuse katte plekk.
Dmitri
Millest vooder? Karusnahast? Katusekatte plekk milline? Lihtsalt sileplekk naeltega katuse löödud või trapets-või kiviprofiil või valtsplekk või plekk mis? Need on lihtsalt nüansid, millest võiks esialgses pakkumisest alustuda, et saada korrektselt tehtud hinnapakkumist hea taustaga firmalt. Nagu aru sain, et projekt on ju olemas. Lihtsalt soovitused edaspidiseks, ei midagi enamat ja huvitujatel ka lihtsam.
Nõudke kvaliteeti, aga olge valmis selle eest ka maksma! Siseviimistlustööd, 55 676 252
aero
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Postitusi: 1925
Liitunud: 27 Mai 2010, 10:40
On tänanud: 77 korda
On tänatud: 77 korda

Re: JÜ Mäger jahimaja.

Lugemata postitus Postitas aero »

Plekk (üldiselt) = profiilplekk. Nagu aadress ilma linnata = Tallinn jne. Vooder = voodrilaud, laudis. Aga vahet pole, ilma projektita nagunii keegi seda pakkumist ei tee.
Vasta