Kinnisvarakooli uus hooaeg

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
TõnuToompark
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Postitusi: 57
Liitunud: 02 Mai 2011, 15:00

Kinnisvarakooli uus hooaeg

Lugemata postitus Postitas TõnuToompark »

Kinnisvarakool OÜ pakub mitmeid koolitusi ja seminare kinnisvaravaldkonnast, mis haakuvad kinnisvaraturu, kinnisvaravahenduse, juriidilise poole, aga ka ehitusvaldkonnaga.

03…05/09/2019 Kinnisvara ABC – 18 tundi, 224 €* – OLULINE!
Koolitus “Kinnisvara ABC” annab hea tervikliku sissejuhatuse kinnisvaramaailma. Koolituse käigus tutvustatakse erinevaid kinnisvaravaldkondi alates finantseerimisest, hindamisest, arendamisest, planeerimisest, ehitamisest ja maakleritegevusest kuni juriidikani. Lektorid: Tõnu Toompark, Evi Hindpere, Marko Sula.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... svara-abc/

10/09/2019 Müügikoolitus kinnisvaramaaklerile – 8 tundi, 149 €*
“Müügikoolitus kinnisvaramaaklerile” annab teoreetilised teadmised kliendisuhtlusest, müügiprotsessi juhtimisest, kliendikesksusest, müügipsühholoogiast. Koolituse teine osa keskendub praktilistele müüginippidele, mis aitavad muuta kinnisvaramüügi protsessi edukaks ja nauditavaks. Lektorid: Anneli Salk, Ruth Andresen.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... aaklerile/

11/09/2019 Väikeinvestori võimalused kinnisvarasse investeerimisel – 4 tundi, 75 €*
Seminar annab ülevaate erinevatest kinnisvarasektoriga seotud investeerimisvõimalustest, mis on kättesaadavad ja jõukohased kõigile väikeinvestoritele. Lektor: Tõnu Toompark.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... eerimisel/

12/09/2019 Üürikoolitus– 8 tundi, 149 €*
Üüriinvesteeringute koolitus annab põhjalikud teadmised eluruumide üüriäri õiguslikust regulatsioonist, praktiliste näidete baasil infot üürivaidlustest kohtus ja üürivaidluskomisjonis. Vaatleme ka eluruumide üüriäri majanduslikku tausta, tasuvust ja riske läbi praktilise äriplaani. Lektorid: Tõnu Toompark, Evi Hindpere, Gerdi Anupõld.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolitused/uurikoolitus/

19/09/2019 Kinnisvara arendusprojekti juhtimine – 6 tundi, 129 €* – UUS!
Koolitus „Kinnisvara arendusprojekti juhtimine” annab ülevaate kinnisvaraarenduse protsessi etappidest ja nende keerukusest ning ajalisest kestvusest, praktilised teadmised, kuidas juhtida kinnisvaraarenduse protsessi ning kuidas arendusprotsess läbida kõige väiksema ajakuluga ning võimalikult väheste probleemidega. Lektorid: Tõnu Toompark, Andrus Väärtnõu, Marko Sula.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... juhtimine/

24/09/2019 Korteriühistu juhtmine ja asjaajamine – 8 tundi, 149€ – UUS!
Koolituse „Korteriühistu juhtimine ja asjaajamine“ eesmärk on anda osalejatele ülevaade kõigist olulistest muudatustest, mis leiavad aset korterelamutes peale 2018. aastal kehima hakkavat uut korteriomandi- ja korteriühistuseadust. Lektorid: Evi Hindpere, Pille Kaarlõp.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... jaajamine/

17/09/2019 Planeerimisseaduse ja ehitusseadustiku uus rakendus- ja kohtupraktika? – 6 tundi, 129 €*
Koolitus “Planeerimisseaduse ja ehitusseadustiku uus rakendus- ja kohtupraktika” annab värske ülevaade planeerimisseaduse ja ehitusseadustiku rakendamisest praktikas ning tutvustada uuemaid planeerimis- ja ehitusvaldkonna kohtulahendeid. Lektor Raul Keba.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... upraktika/

26/09/2019 Riiklik järelevalve ehitise ja ehitamise üle – 6 tundi, 129 €*
Koolitus “Riiklik järelevalve ehitise ja ehitamise üle” annab riikliku järelevalve tegemiseks vajalikke teadmisi. Muu hulgas saab teada: millal algatada järelevalvemenetlus ja millal mitte; mida järelevalvemenetluses saab kontrollida; kuidas õigesti ja tulemuslikult järelevalvemenetlust läbi viia; millised võimalused on riikliku järelevalve läbiviijal rikkuja korrale kutsumiseks. Lektor: Martina Proosa.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... amise-ule/

01/10/2019 Kinnisvara hindamise ABC – 6 tundi, 129 €*
Koolitus “Kinnisvara hindamise ABC” annab ülevaate hindamise eesmärkidest, hindamistoimingutest, hindamise headest tavadest. Detailsemalt vaatleme hindamisstandardeid ja hindamismetoodikaid. Koolitus annab hea arusaama hindamisaruande ülesehitusest ja koostamisest. Lektor: Andres Teder.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... amise-abc/

03/10/2019 Ärikinnisvara vahendamine – 6 tundi, 129 €*
Koolitus “Ärikinnisvara vahendamine” pühendub ärikinnisvara sektori omapärade väljatoomisele. Räägime ärikinnisvara tehingupoolte ootustest ja sellest, kuidas kinnisvaramaakler saab need ootused edukalt rahuldada. Anname praktilisi nõuandeid igapäevaseks käitumiseks, kuidas ärikinnisvara vahendamise äris edukas olla. Lektor: Ruth Andresen.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... hendamine/

Kinnisvara täiendkoolitus – 28 tundi, 249 €* – OLULINE!
Kinnisvara täiendkoolitus annab Sulle laiendatud teadmised kinnisvaraturu analüüsist, hindamisest, finantseerimisest, kindlustusest, maaklerlusest ja juriidilistest küsimustest. Kinnisvara täiendkoolituse lektorid: Tõnu Toompark, Evi Hindpere, Marko Sula, Kristjan Ahven, Eva Vaagert.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... dkoolitus/

10/10/2019 Eluruumi üürilepingu sõlmimine ja lõpetamine – 4 tundi, 99 €* – UUS!
Koolituse eesmärk on anda osalejatele oskus koostada oma vajadustele vastav üürileping. Samuti saab osaleja põhjalikud teadmised eluruumide üüriäri õiguslikust regulatsioonist ja nõuanded eluruumi üleandmise akti koostamiseks. Lektorid: Tõnu Toompark, Evi Hindpere.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... opetamine/

19/09/2019 Kinnisvara arendusprojekti juhtimine – 6 tundi, 129 €* – UUS!
Koolitus „Kinnisvara arendusprojekti juhtimine” annab ülevaate kinnisvaraarenduse protsessi etappidest ja nende keerukusest ning ajalisest kestvusest, praktilised teadmised, kuidas juhtida kinnisvaraarenduse protsessi ning kuidas arendusprotsess läbida kõige väiksema ajakuluga ning võimalikult väheste probleemidega. Lektorid: Tõnu Toompark, Andrus Väärtnõu, Marko Sula.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... juhtimine/

17/10/2019 Kinnisvaratehingute maksustamine ja kohtupraktika – 4 tundi, 99 €* – UUENDATUD!
Koolitus “Kinnisvaratehingute maksustamine ja kohtupraktika” annab põhjaliku ja praktilise ülevaate maksukohustustest, millega peaks arvestama iga kinnisvara omanik, arendaja ja kinnisvaratehingutega kokku puutuvad spetsialistid. Koolituse käigus selgitame ettevõtjate ja eraisikute maksukohustuste erinevust, räägime erinevate maksuvabastuste rakendamise võimalustest ja toome praktilisi näiteid. Lektor: Dmitri Rozenblat.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... sustamine/

22/10/2019 Kasutusloa menetlus ja ehitamise dokumenteerimine – 6 tundi, 129 €*
Koolituse eesmärk on anda ülevaade kasutusloa olemusest, kasutusloa andmise menetlusest ning sellega seotud probleemidest. Lisaks räägime ehitamise käigus koostatavatest dokumentidest (ehitusdokumendid) ja dokumentidest, mis on vajalikud kasutusloa saamiseks. Koolitusel käsitletakse igapäevast praktikat ja tuuakse näiteid Riigikohtu praktikast.
Lektor: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... teerimine/

22/10/2019 Korteriühistu juhtimise õiguslikud alused – 4 tundi, 99 €*
Koolituse “Korteriühistu juhtimise õiguslikud alused” eesmärk on anda ülevaade korteriühistu juhatuse õigustest ja kohustustest korteriühistu juhtimisel vastavalt kehtivatele õigusaktidele ja kohtupraktikale. Lektor: Evi Hindpere.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... ud-alused/


24/10/2019 Ehitusvaldkonna riigihangete hanke- ja rakenduspraktika – 6 tundi, 129 €*
Koolituse “Ehitusvaldkonna riigihangete hanke- ja rakenduspraktika” eesmärk on anda ülevaade uuest riigihangete seadusest tulenevatest olulisematest muudatustest võrreldes kehtiva hankeregulatsiooniga (rõhuasetusega ehitushangetele). Koolitusele on oodatud ettevõtete esindajad, avaliku sektori institutsioonid, juristid ning kõik inimesed, kelle tööülesanneteks on riigihangete korraldamine või nendel osalemine. Lektor: Marko Mehilane.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... spraktika/

29/10/2019 Korteriühistu põhikirja ja kodukorra koostamine – 4 tundi, 99 €*
Koolituse “Korteriühistu põhikirja ja kodukorra koostamine” eesmärk on anda ülevaade korteriühistu põhikirjale ja kodukorrale kehtestatud reeglitest. Koolitus annab ülevaate, kas koostada korteriühistule põhikiri või piirduda kodukorraga. Lektor Evi Hindpere.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... oostamine/

31/10/2019 Kinnisvaraturu ülevaade 2019 III kvartal – 4 tundi, 99 €* – UUENDATUD IGAL KORRAL!
Koolitus/seminar „Kinnisvaraturu ülevaade“ annab praktilise elamispindade turuülevaate. Tegemist on Eesti kõige põhjalikuma elamispindade turuülevaate esitlusega, mis uurib sügavalt hetkesündmuseid ja vaatab prognoosides ettepoole pool-poolteist aastat. Lektor: Tõnu Toompark.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... -ulevaade/

05/11/2019 Kinnisvara ostmine kohtutäiturilt – 4 tundi, 99 €*
Koolituse “Kinnisvara ostmine kohtutäiturilt” eesmärk on anda põhjalik ülevaade kohtutäituri tegevusest kinnisvara realiseerimisel täitemenetluse protsessis, kinnisvara enampakkumisest ja kanalitest, mille kaudu kohtutäiturid kinnisvara müüvad. Lektor: Kaja Lilloja.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... taiturilt/

06/11/2019 Nõuete esitamine ehitise puuduste korral ja müügigarantii rakendamine – 6 tundi, 129 €*
Koolituse “Nõuete esitamine ehitise puuduste korral ja müügigarantii rakendamine” eesmärk on tutvustada viimase aja kohtupraktika põhjal tutvustada, millistel juhtudel ning milliseid õiguskaitsevahendeid on kinnisvara ostjal võimalik müüja suhtes rakendada, kui selgub, et ostetud korteril või majal ilmnevad puudused. Lisaks selgitatakse müügigarantii olemust ja sisu. Lektor: Martina Proosa.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... te-korral/

07/11/2019 Kinnisvara korrashoiu korraldamine – 6 tundi, 149 €*
Koolituse eesmärk on anda osalejatele teadmisi ja oskusi kinnisvara korrashoiuteenuse planeerimiseks ja tellimiseks. Olles teadlik tellija, on korrashoiuteenusega rahulolu suurem ja osapoolte omavahelised suhted paremad. Lektor: Tanel Tiits.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... raldamine/

19/11/2019 Korteriühistu raamatupidamine ja majandusaasta aruande koostamine – 6 tundi, 129 €* – UUS!
Koolituse „Korteriühistu raamatupidamine ja majandusaasta aruande koostamine“ eesmärk on anda osalejatele ülevaade, kuidas läbi viia ja korraldada korteriühistu raamatupidamine nii, et see oleks korteriühistu liikmetele, juhatusele ja revisjonikomisjonile läbipaistev ja selge ning vastaks Eesti Vabariigi seadustele. Lektor: Pille Kaarlõp.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... oostamine/

21/11/2019 Kaubanduspinnad – tänavakaubandus ja kaubanduskeskused – 6 tundi, 129 €*– UUS!
Koolitus “Kaubanduspinnad – tänavakaubandus ja kaubanduskeskused” keskendub kaubanduspindade arendamise ja vahendamise temaatikale. Koolituse käigus vaadeldakse ja analüüsitakse tänavakaubanduse edutegureid ja kaubanduskeskuste ülesehitust. Lektor: Ruth Andresen.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... duspinnad/

26/11/2019 Detailplaneeringute koostamine ja menetlemine – 6 tundi, 129 €*
Praktiline “Detailplaneeringute koostamine ja menetlemine” Koolituse eesmärk on tutvustada detailplaneeringu eesmärki, selle koostamise menetlust ja menetlusega seotud probleeme. Veel vaadatakse, millised on detailplaneeringu seoses teiste planeeringutega ja detailplaneeringu alusel antavate lubadega. Koolitusel käsitletakse ka kohalike omavalitsute praktikat ja tuuakse näiteid Riigikohtu praktikast. Lektor: Martina Proosa.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... netlemine/

27/11/2019 Kuidas korteriühistus võlglastega hakkama saada – 6 tundi, 129 €*
Koolituse “Kuidas korteriühistus võlglastega hakkama saada?” eesmärk on anda ülevaade korteriühistu võlglastega tegelemise võimalustest ja õiguslikest alustest. Lektor: Evi Hindpere.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... ama-saada/

28/11/2019 DiSC müügipsühholoogia kinnisvaramaakleritele – 6 tundi, 129 €*
Koolituse “DiSC müügipsühholoogia kinnisvaramaakleritele” eesmärk on mõista oma käitumise kohandamise vajadust müügiprotsessis ja õppida koostama suhtlemisstrateegiaid tööks erinevate klientidega ning õppida tundma erinevaid müügi lõpetamise tehnikaid müügitehingute kiiremaks saamiseks. Lektor: Aet Kull.
Loe edasi: https://www.kinnisvarakool.ee/koolituse ... hholoogia/

KOGU AEG: Regulaarsed kinnisvaraturu ülevaated
Regulaarselt jaanuaris, aprillis ja septembris koostatavad kinnisvaraturu ülevaated annavad detailse seisu Eesti elamispindade turu arengusuundadest ja valupunktidest. Ülevaadete esitlused toimuvad tellija juures temaga kokkulepitud ajal. Ülevaateid koostab ja esitleb: Tõnu Toompark. Loe edasi…

* Kõik hinnad on toodud ilma käibemaksuta!

Koolituse tellimiseks palun helista +372 525 6655 (Margot Toompark) või kirjuta kool@kinnisvarakool.ee.
Vasta