Tuvide takistamine krohvivõrguga?

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
k6ps
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 10
Liitunud: 10 Okt 2011, 17:56
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 1 kord

Tuvide takistamine krohvivõrguga?

Lugemata postitus Postitas k6ps »

Tere!

Meie 8 korteriga 2 korrulise puumaja katuse all tuvidel ideaalne paik elamiseks, sest laudist katuse all pole. Eriti hull on fasaadi poole pealt, mis pooleli jäi.
Pilt
Ilmselt ei saa 1-2 aasta jooksul seda korda.

Kuumaga on nüüd aru saada kui palju seda tuvis***a seal on, päris õudne. Hingata lausa raske 2. korrusel. Loen nüüd veel ka haigused, putukad jms ning et üks tuvi suudab nädalaga 2kg väljaheidet tekitada.

Otsin siit foorumist ja mujalt, et mis see kõige parem lahendus oleks. Algul mõtlesin, et hea soodne oleks linnuvõrku osta aga tegelikult see ka maksab ja jääb ju kole ka mingi roheline võrk katuse all. Lõpuks jäi krohvivõrk silma. Näiteks http://www.rauning.ee/tooted/soodus/kro ... ohvivorgud Kas see oleks kõige parem variant?

Keegi siin foorumis arvas, et linnud hakkavad kannelt mängima metallist võrguga.
Urmas
autodidakt
Postitusi: 10774
Liitunud: 17 Apr 2009, 23:51
On tänanud: 308 korda
On tänatud: 383 korda

Re: Tuvide takistamine krohvivõrguga?

Lugemata postitus Postitas Urmas »

k6ps kirjutas: 07 Juun 2019, 23:34 Loen nüüd veel ka haigused, putukad jms ning et üks tuvi suudab nädalaga 2kg väljaheidet tekitada.
Haigused? Sa ei ole kunagi haige? Miks sa arvad, et tuvid on nii korralikud ja käivad ainult räästa all või pööningul sittumas, et numbriliselt tõid välja sita koguse? Kui nii palju koguneb sitta, siis ise hakkaks mõtlema selle kogumisele, väärindamisele ja müümisele. Raha ise lendab koju kätte, ainult korjamise vaev. ;)
k6ps kirjutas: 07 Juun 2019, 23:34 Algul mõtlesin, et hea soodne oleks linnuvõrku osta aga tegelikult see ka maksab ja jääb ju kole ka mingi roheline võrk katuse all. Lõpuks jäi krohvivõrk silma. Näiteks http://www.rauning.ee/tooted/soodus/kro ... ohvivorgud Kas see oleks kõige parem variant?
On ikka mõttemaailm! Ollakse nõus maksma eraldi võrgu eest ja eraldi võrgu paigalduse eest, selmet võrgu asemel teha tuulekast kohe korda. Tõstukit ja töömehi on vaja mõlema variandi puhul.
Nõudke kvaliteeti, aga olge valmis selle eest ka maksma! Siseviimistlustööd, 55 676 252
k6ps
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 10
Liitunud: 10 Okt 2011, 17:56
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 1 kord

Re: Tuvide takistamine krohvivõrguga?

Lugemata postitus Postitas k6ps »

See on muidugi hea point, et ega nad kogu aeg seal katuse all ole. Igaljuhul fakt on et ühel niiskemal ja kuumemal päeval tõmbas hinge kinni.

See võrgu panemine oleks muidugi mõtetu kui sinna suured summad panna. Ise oleksin paigaldanud ja põõningult ehk siis ainult enda ajakulu ja materjal. Kogu asja mõte oligi uurida, kas see on piisavalt soodne et tasuks ära. 8 aasta jooksul pole seal keegi midagi antud asjas ette võtnud.

Aga olgu, nüüd on õhk veidi paremaks läinud. Ilmad on jahedamad, koridori aken lahti. Eks saab selle fassaadi ka 1-2 aasta jooksul korda.
Vasta