Alumiiniumradiaatori põrandakinnitus?

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
küttekolle
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 203
Liitunud: 18 Sept 2014, 19:55
On tänatud: 1 kord

Alumiiniumradiaatori põrandakinnitus?

Lugemata postitus Postitas küttekolle »

Kas keegi oskab öelda kus müüakse selliseid alumiiniumradiaatori põrandakinnitusklambreid?
https://gkyzyl.ru/uploads/lico-hf7d7c.jpg
https://gkyzyl.ru/uploads/cb7-v-kachest ... -ispol.jpg

Või oskab keegi mingit muud kinnitust soovitada, mis sobiks alumiiniumradiaatorile.
Urmas
autodidakt
Postitusi: 10774
Liitunud: 17 Apr 2009, 23:51
On tänanud: 308 korda
On tänatud: 383 korda

Re: Alumiiniumradiaatori põrandakinnitus?

Lugemata postitus Postitas Urmas »

küttekolle kirjutas: 05 Mär 2019, 14:30 Või oskab keegi mingit muud kinnitust soovitada, mis sobiks alumiiniumradiaatorile.
Miks sulle ei sobi seinapealsed kinnitused? Kas radikad hakkavad sul keset tuba paiknema? Mõtle naise peale kah natuke. ;) Kui peaksid ise hakkama lapiga põrandat pühkima, küll siis annaksid ruttu naisele korralduse põrandakinnitused seinapealsete vastu välja vahetada. Ja ega radikad nüüd ainult põrandakinnituse najal ka seisa, eriti kui kahest ribist natuke laiemad.
Nõudke kvaliteeti, aga olge valmis selle eest ka maksma! Siseviimistlustööd, 55 676 252
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Postitusi: 6094
Liitunud: 02 Veebr 2009, 22:46
On tänanud: 65 korda
On tänatud: 133 korda

Re: Alumiiniumradiaatori põrandakinnitus?

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

Urmas kirjutas: 05 Mär 2019, 14:47Kui peaksid ise hakkama lapiga põrandat pühkima
See ei puutu küll teemasse, aga alati ma imestan selliseid avaldusi kuuldes-lugedes. Justkui koristamine, tolmu pühkimine jms oleks täiesti enesestmõistetavalt ja vastuvaidlematult naiste töö ja tõelisel mehel ei sobi sellega tegeleda.
Urmas
autodidakt
Postitusi: 10774
Liitunud: 17 Apr 2009, 23:51
On tänanud: 308 korda
On tänatud: 383 korda

Re: Alumiiniumradiaatori põrandakinnitus?

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Küülaline kirjutas: 06 Mär 2019, 13:31 See ei puutu küll teemasse, aga alati ma imestan selliseid avaldusi kuuldes-lugedes. Justkui koristamine, tolmu pühkimine jms oleks täiesti enesestmõistetavalt ja vastuvaidlematult naiste töö ja tõelisel mehel ei sobi sellega tegeleda.
Minu poolt ka siis üks OT. Kas sama enesestmõistetav on ka see, et naised toovad tuppa puid, viivad külma ilmaga prügi välja, ummistuse korral surgivad küünarnukini vetsupotis? :scratch: Kunagi ammu, aastaid tagasi sattusin lugema mingit küsitlust või uuringut, ei mäleta enam täpselt, et milliste riikide mehed abistavad kodustes töödes oma naisi kõige rohkem/vähem. Üllatuseks oli see, et riigiks, kus mehed teevad kõige vähem koduseid töid, osutus Jaapan!? Üllatav oli ka põhjus, miks Jaapani mehed teevad kõige vähem koduseid töid ja põhjuseks oli see, et samal ajal Jaapani mehed koduste tööde asemel mõtlevad välja ja teevad igatsugu masinaid, mis kergendaksid naiste koduseid töid ja naistel ei võta kodutööde tegemine enam nii palju aega ja mehed on teinud kodused tööd lihtsalt nuppude vajutamiseks. Olen 100% kindel, et isegi usin(kodus koristav) jaapanlane oleks põrandakinnituste asemel välja mõelnud seinakinnitused, selmet surkida tolmuimeja laia otsikuga ümber põrandakinnituste või käia robottolmuimeja järel "pimedatest kohtades" tolmurulle korjamas. Miks ei võiks ka kasutaja küttekolle sellele mõelda, et kui kunagi soovib endale koju soetada enda/naise koduste tööde kergendamiseks robottolmuimejat? Kas küttekolle ise tahaks tolmu koristada tolmuimeja laia otsikuga ümber põrandasse kinnitatud radikajalgade? Mina küll ei tahaks. Või jaapanlaste avalike tualettide vetsupotid! Kosmosetehnoloogia, ühel käetoel nuppe-variante rohkem kui Tesla ukse küljes ja millega jäävad esimest korda kasutades hätta isegi vist meie IT poisid. Jaapanlannadel jälle üks mure vähem. Telekast vist nägin, et Tuuli Roosma ja tema elukaaslase ühises kodus oli midagi sarnast kui õpetas oma külalisi Iraanist vetsu kasutama, aga võin eksida. Pean tunnistama, et vähemalt minu puhul on ikkagi naine see, kes teeb kodust kodu, mis ei tähenda, et ma kodustes töödes ei osale, aga tihti kipub minema nii, ei talle ei sobi minu koristamise "käekiri". Ma ei saa ära võtta inimeselt tahtmist koristada "oma käekirja" järgi. ;) Või näiteks- aastaid-aastaid tagasi oli kartulipudru vahtu kloppimine minu töö. Ära tüütas, kinkisin korraliku mikseri erinevate otsikutega ja ta ei jõudnud ära imestada kui kerge võib olla kartulipudru vahtu löömine. Sama mannavahuga. Tegelikult oli mingi elektriline kökats ka enne.
Mu kommentaar muutus vist arnoldrüütelikuks või jürirataselikuks, aga loodan, et kasutajaKüülaline sai aru. :blush:
Nõudke kvaliteeti, aga olge valmis selle eest ka maksma! Siseviimistlustööd, 55 676 252
Vasta