heliisolatsiooni paigaldamine

lihtsalt naine
külaline

heliisolatsiooni paigaldamine

Lugemata postitus Postitas lihtsalt naine »

Otsustasin panna oma trepikoja poolsesse seina heliisolatsiooni, sest võimatu on see jalgade trampimine teiselpool seina. Mõtlesin, et katsetan seda varianti:20mm õhuvahe, 66 karkass, kuhu villaplaat ja 2x13mm kipsplaadid, muidugi karkassi alla ka heliisolatsioonilint. Kumba pidi oleks parem efekt, kas minu toa poole või trepikoja poole seina? Jama on veel see, et mul on toas selles seinas köögimööbel. Palju võiks selline asi üldse maksma minna, näit m2, ma seina pikkust hetkel ei tea ja kas efekt vastaks hinnale?
cartman
Ehitusguru
Ehitusguru
Postitusi: 981
Liitunud: 01 Okt 2006, 16:57
Asukoht: Kuopio/Viljandi
On tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas cartman »

efekt on kindlasti olemas kui villa paned. Iseasi kui suur ja kas soovitud tulemus
wake
Ehitusspets
Ehitusspets
Postitusi: 404
Liitunud: 19 Sept 2007, 11:11
Asukoht: Põlva lähedal

Lugemata postitus Postitas wake »

Sammumüra vastu ei aita vill eriti midagi (kui siis tihedad villaplaadid). Asi lihtsalt selles, et trepp on seinaga ühenduses ja nii see müra kandub mööda betooni. Oled sa ikka kindel, et just läbi köögiseina kostub? Mitte läbi esiku ukse?
~300kg kuumi kive, kolm vihta ja paar õlut
lihtsalt naine
külaline

heliisolatsiooni paigaldamine

Lugemata postitus Postitas lihtsalt naine »

KOrteriuks jääb mul suurde trepikotta ja sinna on juba topeltuks ka pandud. Minu köögisein on aga hoopis tuulekojaga ühine ja seega just sealt ka läbi kostab ja see on sul õige, et paneelid on omavahel ühendatud ja seda nimetatakse konstruktsioonide vibratsioonimüraks. Sellepärast kahtlengi tulemuses, et kas tasub ära. Kui hind poleks üüratu, võiks proovida.
Vasta