Puittrepikoja tulekindluse tõstmine

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
gals
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 9
Liitunud: 06 Nov 2013, 10:54

Puittrepikoja tulekindluse tõstmine

Lugemata postitus Postitas gals »

Olen kursis, et leidub tuletõkke võõpasi, mida võib töötlemata puidule peale kanda ja see suurendab puidu tulevastupidavust vähemalt 10-15 aastaks. Mul on aga kogu trepikoda värvitud. Kas on olemas mingit tulekaitsevõõpa, mida võib kanda ka vana värvi peale?

Ei oleks mõeldav, et keegi hakkab 3-korruselise maja kogu trepikoja värvi täies ulatuses eemaldama (käsipuud, reljeefid, ornamendid).
Urmas
autodidakt
Postitusi: 10774
Liitunud: 17 Apr 2009, 23:51
On tänanud: 308 korda
On tänatud: 383 korda

Re: Puittrepikoja tulekindluse tõstmine

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Mis on selle tuletõkkevärviga trepikoja ülevärvimise efekt? Oled lähedalt näinud/vaadanud tuletõkkevärvi struktuuri? Kelle mõte see on? Sinu või mõne ametniku?
Trepikoda jääb ilusam kui sobivate värvidega värskendad ja kui seal ei mängitaks lahtise tulega ja elektrisüsteem tehke korda, siis ei ole tulekahju ohtu.
Nõudke kvaliteeti, aga olge valmis selle eest ka maksma! Siseviimistlustööd, 55 676 252
range
külaline

Re: Puittrepikoja tulekindluse tõstmine

Lugemata postitus Postitas range »

Tuletõkkevärv on ausalt öeldes lihtsalt üks müügiartikkel mille abil reaalselt inimeste elusid päästa ilmselgelt ei õnnestu. Kui on vaja trepikojas tuleohutust tõsta, siis soovitaks igaljuhul alternatiive ( täiendavad suitsuandurid, igal korrusel kustuti nt). Tuletõkkevärv jääb puidupinnale kantult suhteliselt inetu ja läbi hooldustsüklite see ainult kasvab...
Vasta