wc pott

saunad, santehnika, boilerid jne
lihtsalt naine
külaline

wc pott

Lugemata postitus Postitas lihtsalt naine »

Probleem siis selles, et vesi ei jää wc potis kinni. Pott 2 aastat vana, aga nagu ikka uutes korterelamutes paigaldatakse, siis üks odavamatest. Siiski paar aastat töötas. San tehnik käis vaatamas, ütles, et midagi vaja vahetada pole, kõik on terve, aga süsteem litsalt ei sulgu, kui vett peale tõmmata ehk siis vajutada nuppu. Põhjuseks tõi lubjasette ja rooste, mis jääb tihendi vahele ja sellepärast ei sulge vaid jookseb süsteemist otse potti. Puhastas natuke ja soovitas cillit bangi ööseks sisse valada. Nüüd jälle jandib, kui kaks korda vajutada, siis jääb kinni. Palun nõu, mida teha?
Santerra grupp
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 19
Liitunud: 29 Aug 2007, 19:37
Asukoht: Viljandi maakond

Lugemata postitus Postitas Santerra grupp »

Tänapäeval on igasugu universaalseid wc poti sisusid saada.hinnad algavad 140,-kroonist.Kui ikka on probleem,siis võiks terve sisu ära vahetada.Tuleb loputuskast poti pealt maha võtta ja uus sisu sisse panna.....töö iseenesest väga lihtne.Vahel muidugi on variant,et midagi on lihtsalt kuskil hoovastikus paigast nihkunud,või lahti tulnud, kui peab mitu korda vajutama,enne kui kinni jääb.Ehk tasub enne natuke katsetada ja siis alles uus panna.Edu!
Vesi,küte, kanalisatsioon.
rihoe
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 45
Liitunud: 06 Mär 2007, 14:28

Lugemata postitus Postitas rihoe »

Tuleks vist naabrimees kutsuda natuke pusima ja uurima. Mul omal on Gustavsbergil paar korda mingi sodi sisse tulnud (tavaliselt pärast püstiku kraani avamist/sulgemist), mis takistab nõelklapi sulgumist. Siis tuleb sisu lahti kangutada ja ära puhastada - pärast käib jälle nagu kulda. Aga kui praegu aeg-ajalt töötab, siis soovitaks kaane maha võtta ja uurida mis juhtub, kui töötab ja siis kui ei tööta.
Vasta