Köögiremont

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
mart kuusk
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 3
Liitunud: 06 Mär 2015, 14:58

Köögiremont

Lugemata postitus Postitas mart kuusk »

Värskelt remonditud 1-toalise korteri köök sai püstaku veetoru katki minemise tõttu kannatada. Kahjud on: püstaku toru ees oleva saepuruplaadi paisumine, seinavärvi kahjustus ja laes pruunid laigud. Köögi möödud: põrand 7,5m2 ja seinad 22,4m2. Püstaku saepuruplaadi mõõdud u 1m x 2,5m.

Vajalikud tööd: mööbli maha võtmine ja tagasi panemine. Püstakutoru ees oleva saepuruplaadi ära võtmine ja uue panemine. Plaatide eemaldamine saepuruplaadilt ja uute panemine. Köögi värvimine ja lae värvimine.

Palun pakkumised meili peale: hind töötasu maksumusega ja orienteeruva materjali kuluga.

Kontakt martkuusk007@gmail.com
Külaline
külaline

Re: Köögiremont

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Asukoht?
rmrehitus
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 13
Liitunud: 20 Jaan 2015, 11:40
Kontakt:

Re: Köögiremont

Lugemata postitus Postitas rmrehitus »

asukoht?
M@@ler
külaline

Re: Köögiremont

Lugemata postitus Postitas M@@ler »

Tulenevalt heanaaberlike suhetehoidmise reeglistiku räige rikkumise tõttu on Teie kinnisvara saanud pöördumatuid kahjustusi?!? Onju nii või jaa! Silmas on siinkohal peetud ülemisi naabereid nuhh....jajahhhh- igavesed tõpranäod sellised onju!!!
...mitte kahjusti sest no ikka ju juhtub :O ...aga ega need sitapead ei muutu ju iial-kahjuks :( Sellest ka küsimus, et kas tegu on kindlustusjuhtumiga?
Kuna teetöölised ja hauakaevajad on kolinud tapeediliimi ´´vänge´´ lebra käest taas värsket õhku hingama siis hinnakujunduse kohapealt on tegu väga õigustatud küsimusega ;) Eriti neile infiks, kes oma tööd võimalusi arvestades proovivAd säädusepiire riivates-kombates oma tööd teha soovivad!...olgem ausad nüüd eksole!!! Kesse ikka riiki nuumates õndsaks on saand ahh????
Vasta