Niisiis, mis nende läbimõõt on, mina ütlen, et 1,0 kuid paarimees, et 0,75 ?
Parandaks töökohta
-
akulaadija
- külaline
Parandaks töökohta
Lugemata postitus Postitas akulaadija »
-
vtl
- Ehitusveteran

- On tänanud: 8 korda
- On tänatud: 110 korda
Re: Parandaks töökohta
Lugemata postitus Postitas vtl »
Mul on siin rullis PPJ kaablit - huvitav, mis läbimõõduga see on?akulaadija kirjutas:Tegelen alalisvoolul töötava süsteemiga erafirmas- nimelt akude laadimisega. laadimise kontrollahelad on nii vanad, et peaks uuendama (jätkatud, kuskile vahele jäänud, jne.) leidsin mingid veneaegsed juhtmekomplektid: 20 meetrit kahesoonelist ja 10 meetrit kolmesoonelist+ 5grammi isoleeri pakendis. Huvitab, mis läbimõõduga need BBG (vee vee gee- vene keelne tähistus) on. Vaskjuhtmed on. Kiudjuhtmed (0,75 hakkaksid alla vajuma, kuid need peaks ilusti seintel ja ühenduste vahel seisma= rats.
Teiste sõnadega - ВВГ on üldine nimetus PVC isolatsiooniga kaablile, mida võib leiduda igasuguse soonte läbimõõdu ja arvuga.
http://elektroas.ru/rasshifrovka-kabely ... breviatura
-
Küülaline
- Ehituspenskar

- On tänanud: 107 korda
- On tänatud: 145 korda
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
-
akulaadija
- külaline
-
vtl
- Ehitusveteran

Vene keelt tönkad? Selle kaabli elueaks loetakse umbes 30 aastat, mis hakkab lähikümnendil läbi saama. Seda, millal ta ostetud ja kui kaua lõppude lõpuks seisnud on, ei tea keegi. Nagu ka veneaja lõpu kvaliteeti.akulaadija kirjutas:...Need on need komplektid, mis kooperatiivi ehituspoodides müüdi vene ajal, kile lint ümber rullitud.
Kui see kusagil paigas oleks, siis ehk ei kiirustaks vahetama, aga uut paigaldist mina sellise jamaga ei ehitaks. Võimalik, et isolatsioon on veidi rabedamaks muutunud, ei talu painutamist vms.
http://kabel-vvg.ru
Срок службы и цены
Кабель ВВГ является достаточно долговечным, его срок службы составляет приблизительно тридцать лет
-
akulaadija
- külaline
-
Küülaline
- Ehituspenskar

Nojah, 36V on tugev vool muidugi.akulaadija kirjutas:voolud on kuni 36-e voldini.
-
36amprinepinge
- külaline
Lugemata postitus Postitas 36amprinepinge »
akulaadija kirjutas:Tegelen alalisvoolul töötava süsteemiga erafirmas- nimelt akude laadimisega.
kuidas siis elu on teil seal erafirmas? ülemus on oma tarkade inseneridega rahul ja puha?akulaadija kirjutas: voolud on kuni 36-e voldini.
-
akulaadija
- külaline
Ampreid muidugi tuleb rohkem, kuid pinge ei ole suurem, kui 36 V.
-
dumbuser
- Ehituspenskar

- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 82 korda
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
-
36amprinepinge
- külaline
aitäh õpetuse eest! sinu postis oli voolutugevus 36 volti. seal ma ei tuvastanud kuskil ei A-d ega E-d.akulaadija kirjutas:Kuule 36 amprinepinge- õpi enne lugemine selgeks ja siis alles kirjutamine, muidu ei tea sa ise ka mida kirjutad. A ja E tähed on erinevad! Katsu veelkord lugeda!
Ampreid muidugi tuleb rohkem, kuid pinge ei ole suurem, kui 36 V.
-
vtl
- Ehitusveteran

Näiteks "missugune vool neil seal ameerikas oligi - 110 volti". Kõik saavad aru, et me ei räägi voolutugevusest amprites.
Mina usun, et teemaalgataja teeb ampritel ja voltidel ning pingel ja voolutugevusel ikka vahet.
Norida võib alati. Kumm käib m*nni otsas, auto all on rehv. Vint laulab põõsas, kruvi peal on keere jne.
-
vtl
- Ehitusveteran

Kui tähte närida, siis ei olnud "voolutugevus", oli "voolud". Lausa mitmuses.36amprinepinge kirjutas:aitäh õpetuse eest! sinu postis oli voolutugevus 36 volti. seal ma ei tuvastanud kuskil ei A-d ega E-d.
http://keeleabi.eki.ee/index.php?leht=8&id=188dumbuser kirjutas:...Kui räägitakse, et oli maavärin magnituudiga 7 siis võiks ju öelda, et seinakontaktis on pinge amplituudiga 230. Minu jaoks kõlavad mõlemad napakalt aga tode esimest varianti miskipärast kasutatakse.
Emakeele Seltsi keeletoimkonna liikmed arutasid 2011. aasta talvel ja kevadel koos geoloogidega sõna magnituud sisu.
Magnituud tähendab maavärina võimsuse suurusjärku, mitte mõõtühikut (nagu meeter, kilogramm jms). Seetõttu ei ole õige kasutada väljendust „9magnituudine maavärin” või „maavärina tugevus oli 9 magnituudi”. Korrektne on maavärin magnituudiga ~ suurusjärguga 9 või vabamas keelekasutuses 9-ne maavärin. (Viimane võimalus sobib eriti juhul, kui magnituudi väljendatakse murdarvuga, näiteks 8,5-ne maavärin.) Samuti on korrektne öelda, et maavärina magnituud ~ suurusjärk oli 9.
PS. Ütleksin, et see keelenõuande jutt ise on ka väga segaselt ja kirjavigadega kirjutatud ja räägib iseendale veidi vastu.
-
akulaadija
- külaline
Paljud on ütlend , et pliiakudest ma tean kõike, mina seda veel ei ütleks, kuigiminu tagasihoidliku auto aku on 12 aastat vana... ja selle suve ta kestab veel, eks järgmiste külmadega paistab.
-
36amprinepinge
- külaline
-
dumbuser
- Ehituspenskar

- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 82 korda
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
-
renks1
- külaline
Lugemata postitus Postitas renks1 »
Tema taskust leitud paberile oli kirjutatud "kuusk- lühike okas, mänd- pikk okas"
-
Küülaline
- Ehituspenskar

-
Küla Liine
- külaline
Lugemata postitus Postitas Küla Liine »
Töökaaslased panid tähele, et alati kui mees hakkas akudega tegelema, koukis ta taskust välja paberitüki, uuris seda mõnda aega ja asus tegutsema.
Ei tihatud küsida ka sest mees püüdis seda paberi uurimist maskeerida. Kuid ükskord ühel lõunavaheajal kui ta oli lõunatamas, saadi asjale jälile sest pberitükk oli akude vahele maha pudenenud.
Ja paberile oli kirjutatud:
Pluss klemm ühel pool, miinus klemm teisel pool.
Mine “Elekter, elektriseadmed”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu