Pakun tööd

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Marge
külaline

Pakun tööd

Lugemata postitus Postitas Marge »

Mul oleks pakkuda üliväike tööke. Remondimehed tegid aga natukene jäi nagu poolikuks ja nüüd aega pole.
Korter Tallinnas, vaja oleks teha kahe ukse (köök ja tualett) uksepiidad+ 3 radiaatori tagant (oli radiaatorite vahetus ) sein pahteldada ja värvida. Suve lõpus oleks anda ka köögi remont. Selline väike tööke oleks mul anda praegu, alustada võib kohe, teeb ära 3-4 tunniga. Tasumine kohe sularahas, võiks vabalt õhtul teha, pärast põhitöid. marge6@hot.ee
Külaline
külaline

Re: Pakun tööd

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Marge kirjutas: Selline väike tööke oleks mul anda praegu, alustada võib kohe, teeb ära 3-4 tunniga. Tasumine kohe sularahas, võiks vabalt õhtul teha, pärast põhitöid. marge6@hot.ee
On ikka lihtsustatud mõtlemine! Kui kõik ainult tööle kuluv aeg kokku lugeda, siis saaks vast selle ajaga hakkama, kuid kahjuks need asjad ei käi nii lihtsalt. Pahtli kuivaminegi võtab juba oma aja enne kui saab värvima hakata. Nii väikse töö pärast, 3-4 tundi, hakata töö juures koli kokku panema, sõida sinu juurde, sinu juures uuesti lahti pakkima, tunni aja pärast paki jälle kõik uuesti kokku ja järgmine päev sama jama. Kell hakkab tiksuma sellest hetkest kui põhitöö lõpetan ja hakkan asju kokku panema ja läheb kinni kui istun uuesti autosse, et nüüd peale sinu juures haltuura tegemist koju sõita. Mis oleks sinu arvates selle väikese töö õiglane tunnihind? 1.90, 5, 10, 15, ... 25 eurot?
ei tea
külaline

Lugemata postitus Postitas ei tea »

Täiega vöhiklik arusaam,keegi meesöber teeb äkitse ära-kuigi häste ei kujuta ette.No on ikke lolle.
maaler41
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas maaler41 »

Äkki oleks mõistlik mingi kindel summa kokku leppida.Tunniga jääd nälga. Ohh teid targutajaid küll....
Vasta